Sunday, February 26, 2012

Kemanakah Menghilang...

Salam...

Selamat berhujung minggu...

Dah 3hari blog ni sunyi tanpa sebarang entry..Alahai kemanakah menghilangnye mood rajin nak update blog ni....nak siapkan satu entry pun bercinta tau..kejap tulis..padam..tulis..padam...haishhh..ingatkan ada BE ni..rajinlah nak mengupdate..tapi hampehhh...mood tu ntah kemana.....ditambah plak intenet problem  beberapa hari ni...slow macam siput b**i...geram betul....bertambahlah buat mood tu kelaut...maaf ye kalau ada yang lily tak dapat singgah blog uols...ada yang lily sempat singgah tapi tak dapat tinggalkan komen just leave mesej kat shoutbox jer....

Dalam takde mood tu..sempat plak nak tukar Background & header simple blog ni....Ok tak background ni....ke yang sebelum ni lagi ok dari yang sekarang..??...

Petang semalam selepas mandikan Qis sempat buat aktiviti 'tembak menembak'...mcm dah lama tak buat aktiviti ni...berdua jer dengan Qis...tak lain tak bukan yang menjadi sasarannya tentulah si kecil ni...dia yang hanya menurut perintah... 'yes mommy'.. ;p







macam-macam aksi...muahhh..LOVE U SAYANG..!







23 comments :

obi said...

comei gila.. heh

ajumohit said...

Takpe pelan2 la lily, nnti mood dtg smpi beratur entry dlm draft hihi, penyokong setia mummy ni ye ;)

aisya said...

kak, nmpak macam Qis kurus ckit la.. mesti sebab sakit hari tu kan? huhu

misshannajr said...

sah2 la si qis bilang yes mommy..haha..mmg ni sumandak tau suka betul posing :)

said...

comelnyeee ^__^ bile la nak ade anak sendiri ni.haha XD

Ena said...

comei sangat tau qis ni.. rasa nak gigit je pipi dier.. hihi

ieda said...

ekekkek ok lah dikk
ada pic qis pun dah ok ..
akak pun same .. lately nie ada sikit macam boring nak update mgkin sbb akak busy sgt2 skrg nie huhuh ..
tapi still ada lah sbb banyak buat draf di hujung minggu nie ;)

Cik Tetra said...

background ngn header baru akak ni..nice! :)

geram tgk QIS..comel gilee!!..heee

Cik tikah said...

blog makin cantiklah kak lily :)

Cik Rose Cute said...

cute sangat2...

tiefazatie said...

alo2...besar dh qis nie..=)

Niza Romli said...

wah..cantik blogskin macam qis :)

tiefazatie said...

hee..best kan mkn2 sis..dh mkn lum?gi ah mkn sis..=D

liza nora said...

cute je girl ni.. bsar ley jd model. hehe

Fabulous Me said...

Comey tinker bell die!

Dina Kasyah said...

ololoooo tomei tomei...

Cik Nur said...

Cik Nur dulu pun pernah kehilangan mood untuk berblogging...huhu

tapi sekarang giat lak menaip..hihih

sue zainun said...

manis senyuman anak dara Lily

Mama Ema said...

model mama

shida'R said...

sama la sis..bila dah tgal nk mula balik amik maa..kdg2 amik msa lebih lma dr kite tgal kn sis..huhu...

wan nurul hezrina said...

qis dah semakin besar

Juliet_iRa~" said...

qistina!

awat la comel sgt ni...hahaa..;p

geraaamm..tgk gigi dia y putih kecil tu..heee

CTK said...

hehehehe...suka men pose2 ye...hahaha...comei betul :D