Wednesday, January 4, 2012

Thanks For Being My Follower...

Salam..

Terima kasih sudi jadi follower blog picisan ni..

Sangat2 hargai uols yg sudi follow blog ni...
Tak kisahlah samada korang  ikut setiap entry blog ini atau tak...
tetap sangat2 hargainya...& akan cuba untuk follow balik..
tapi ada juga yang lily tak dapat follow balik koz link takde...
Bila ada Link..tapi butang Follower plak menyorok..

Semoga Ikatan persahabatan di alam maya ini akan berkekalan..
Love U all..♥♥♥






46 comments :

Cik tikah said...

tq jugak kat kak lily sebab sudi jadi pembacas etia blog cik tikah :)

MrS. F!zA said...

selamat tahun baru kak lily..moga impian dan doa k.lily dimakbulkan..insyaallah..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

most welkam dear!!!!

Niza Romli said...

sama2 :)

aiEz said...

Sama2 akak..hee...^^,

*selamat pagi akak..

NURULHANIF said...

sama2 lily.. moga persahabatan terus terjalin.. :)

Nens Collection said...

SAMA2..lily pon pembaca setia blog yg x sberapa sy ni..hehe

.: iEyLa :. said...

same2 kakak...hope kite tetap kawan.. :)

Fieza79 said...

ramai nya kan followers lily...moga terus bertambah lagi..tq lily selalu jgk jengah2 blog di sanaa..

cik ayuni said...

semoga ukhuwah sentiasa terjalin

Phat said...

sama2..sesama kita merapatkan ukhwah

MamaEma said...

sama-sama..betul tu susah nak cari bila setengah blogger tak letak link..

ajumohit said...

Biarpon bkenalan dalam Alam Maya tp rasa dekat kan lily

Cikpuan rara said...

tahniahhh =)

Ujie said...

thanks to lily jugak..selalu jenguk blog saya.
sahabat selamanya..! ^__~

Mohd Norafzal said...

perghh tahap siti nurhaliza dah ni.kalau up naik 2231 dah tahap tan sri sm salim :D

syiela said...

moga persahabatan ini berkekalan :)

Cik Tetra said...

terima kasih kak lily sebab jd kawan setia blog saya..sangat menghargainya...thanks akak.. :)

#blog akak awesome! :)

maszmadi said...

ni dah kira blog glemer dah ni, bukan blog picisan.. hehe

thanx jugak kat lily coz sudi jadi kawan masz..

Lily@MamaZaraZareef said...

ramai dh follower lily..nampaknye memang sume suke berkawan dgn mummy qis yg comel dan manis ni .:D

ieda said...

wah dah 2000++ ,
tahniah dik , semoga ikatan yg terjalin akan berkekalan sampai bila2 kan ;)

m!3yr4h_LolLy said...

love u too sis.

walaupun hanya kenal dalam alam maya nie, terasa ukhwah to ada. ;)

LYAfrina said...

lily.. antara blogger y agk rapat dgn lya.. sbb lya mmg x pernah missed ke sini.. kecuali time lya sakit atau ada sbb y tertentu..

n lily gak.. salah seorg p'gomen tetap blog lya.. time lily ct lama dulu..mmg terasa..

smoga ikatan psahabatan kt trus utuh smpai bila2..

dan.. tahniah sbb dh mgumpul pembaca tetap blog ni.. follower pon.. huhuhuuu..ramai..lya jauh ktinggalan d belakang :-)

zaidah said...

terima kasih balik kat lily sebab follow zai n baca blog zai....muahhhhhh

Ila Aqilah said...

kak lily, welcome :)
malulah buat penghargaan untuk kita..ekeke

adarnadzmie said...

akak pun harap begitu jugak... walaupun hanya kenal di alam maya harap ia kekal selamanya persahabtan ini......

selamat tahun baru 2012...

wan nurul hezrina said...

love u too lily=)

Rtp Farra Arisha said...

you got so many followers...;) congratulations. keep blogging well...

aimi said...

blog ni best sb ade bdk chomel =)

Papa Mifz said...

mcm mano nak dpt follower ramai mcm nih...huhu

AzRi AtHiRaH said...

sama2

NzA said...

ramainya lily..dh 2K+ tu..
Apappun thanks a lot..akak suka baca n3 lily....

Ungu Violet said...

bertuah dpt kenal dgn lily..walau hanya di alam maya..:)

berblogging nih rasanya lebih merapatkn ukhwah w/pun selama nih tak pernah kenal pun..:)

khairul said...

sama2 lah kita

EmpayarUtama said...

Terima kasih kembali, bak kata Remy - Friends together-gether :)

Ena said...

behnyer..

umah ena tu gitu je la jawabnya.. nak nak baru nak aktif balik ni..

Pondok Usang said...

sama-sama kita hargai..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah ramai follower gitu, semoga makin bertambah kawan2, best kawan alam maya ni, kalo dapat jumpa lagik best kan

Juliet_iRa~" said...

heee..rmai tu follower k.lily..

:)

shida'R said...

wahhh tahniah sis ^_^

myblog said...

2000 follower dahsyat...
tabik ..
datang dari bloglist

http://hanifidrus.blogspot.com/

..::..aRe-Na..::.. said...

salam perkenalan.....:)

MaYa MustWany said...

sama2.hihihi]
blog best memang riban la kan..

mrS May said...

sayer dh jd follower awk yg ke 2249! weeeeee....

L said...

lek r, L selama 20 tahun hidup xpenah pasang astro kat umah.. haha

http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

CTK said...

thank jugak sudi jd follower ct...hehehehehe