Tuesday, January 10, 2012

Seoul Garden..

Salam..

Thx buat kawan2 yg wish B'day buat Qis..Love u all...^__^

Sambut B'day Qis bertiga jer kat Seoul Garden..ktorg sambut b'day Qis awal sehari (sabtu)...koz hari ahad tu ada agenda lain..kat seoul garden ni..korang boleh makan sampai pengsan ok.. ;p

ktorg pegi time weekend (Lunch)..Ramai..siap beratur panjang lg..Terpaksa buat reservation..
Qis tak bayar koz tak sampai 0.9height kot..Boleh tambah mkanan tu berapa kali ikut sukahati selagi tak kenyang...ktorg makan dari kul 2pm - 4pm kat situ..sampaikan ada yg pengsan..huhu..siapakah tu??? :D

saye dah 3 tahunlah.. ;p

senyuman manis dari B'day girl..

B'day Girl bersama mummy yg manis.. ;p ..Qis practice tiup lilin tu.. :)

Antara makanan yg ktorg amik.. : 
Aiskrim..semestinye utk b'day girl ni..pantang nmpak aiskrim..
ntah berapa kali ulang alik ambil aiskrim ni..
 makanan fev qis..ni jelah yg dia makan & aiskrim tu..
Banyak lagi..tapi tak amik gambar..malu konon..ramai orang.. ;p


 hubby yg gigih memasak..sampai berkerut2 dahi tu.. :)


paling suka yg ini..ayam blackpepper..sgt yummeh...


 ni lah orang yg makan sampai 'pengsan'..hehe...ngantuk sgt kot..awal bangun pagi tu..
perut kenyang..muka pun suda bolat...sebelum bertambah bolat..jomlah kita balik.. ;)









57 comments :

ajumohit said...

hehehhe bestnya ber steamboat!!! smpi tertitun si qis ye hehehe, ni mak ayah yang makan lebih ni hehehe...tgk qis kembung2 molot practice tiup lilin, padam tak lilinnya? hehehehe

Cik tikah said...

olololo... comel je. makanan tuh mcm bbq eh kak lily? restoran tuh ada kat kl tak?

Cikpuan rara said...

ramai gak yg rara tgk makan kat sini.best ke?nt nk g jugak lah.hehe

eikieyn said...

ni yang buat org terliur ni. da lame tak gi makan kt sane. weekend ni bleh la pegi. =D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aju : mak pak dia yg terlebih mkn dari b'day girl ni..hehe..padam gak dia iutp lilin tu..dah padam nak tiup lagi..jenuh layan..^^

Cik Tikah : Rasanye ada tu Cik Tikah..cer cek kat website seoul garden..

Cik PuanRara : a'ah..memang ramai..kena buat reservation dulu..

Eikeiyn : Jom pegi..^^

coklatberapi said...

hehe suke g seoul garden...makan sampai kenyang..

maszmadi said...

macam best jerk lily, rest. ni kat JB kat ner?

.: iEyLa :. said...

hikhik..ape la Qis ni..
mummy die xkenyang lagi tu..
baru 2 jam kot..hihi..comey2..

Fieza79 said...

best nye mkn steamboat..seoul garden tu kat area sini pun ada..dok plan nk pegi..tk penah jadi huhuu...

Mama Ema said...

tempat begini memang jadi tumpuan bila tempat makannya makan sampai kenyang...

Ujie said...

kelakarla qis ni..baru 2 jam dah smpt tido!
comel je dia tido..

Cho Zila said...

selamat harijadi Qis.. bestnyer dia mama dia sambut kat sini... Seoul Garden kalau kat IOI ni nampak cam kecikjer....

♥AienNajwa♥ said...

waaa best nyer..(^________^)..besdey Qis yang sangat happening..Qis sangat chomel..

Ena said...

ehehehe..

sampai tertido2 tuh.. kenyang sanat ke qis?? hehe

pandai jugak qis makan.. kalo irfan tak makan sosej.. dier tau makan nudget ngan ayam goreng jekk.. mak nenek ball pun dier tak layan..

...sWeeT uMi... said...

hehehe dapat agak dah sape yg pengsan tu....tp tgk ayam blackpaper tu yum yum...cam best ekekeke

NURULHANIF said...

wah sedapnya.. harganya pun berpatutan.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

maszmadi : Seoul garden ni kat City Square JB..Kat KL pun ada jugak..

aiEz said...

serius berselera tgk pagi2 macam ni kak...sedap je tgk..^^

*kesian qis,sampai tertidor tgk..heehe

YNA HERMOSA said...

alahai comelnyer besday girl sampai tertido2, hihihi

Mohd Norafzal said...

jauh tol sampai ke Seoul sambut besday!!huhu

adarnadzmie said...

commey sgt besday girl tu... mkn sampai tertidur...haha... layan steamboat sedap tuh...

m!3yr4h_LolLy said...

hepy belated besday buat qis !
dah 3 tahun dh dia. makin comel.
hehehe

munna said...

bestnya tgm menu...harga pun boleh tahan... alahai Birthday Girl tertidorlah pulak

eB ezrin said...

ayam blackpepper tuh perghhh..
hepi belated besday qis :)

LYAfrina said...

hepi belated birth buat qis...

mmg nmpak sedap sgt ayam blackpapper tu.. terliur... mna pic qis ptong kek?

nana raffy said...

wah wah...makan besar ea....
pe2 pun, epy bezday qis...

wan nurul hezrina said...

sedapnya..kat mana rest nie??nak pi jugak.jadi mcm qis mkn sampai pengsan..huhu..dah 3 tahun ek qis..good gurl!

Rtp Farra Arisha said...

yabedabedoooo!!! it was a steamboat time for all of you! ;) hehe, terlihat jelas wajah kekenyangan qistina :)

syiela said...

Happy belated besday Qis

Alahai besday girl sampai tertido2

Niza Romli said...

boleh masak sendiri ke? waa..sangat best!!

Ila Aqilah said...

haha..ni memang sampai pengsan makan ni..

seoul garden! Ila tak pernah makan lagi kat sini tapi kawan-kawan cakap aiskrim dia terbaik..thee

~izan~ said...

seronoknya tgk mkn2..hepi kemain tgk qis...

Paris Lipton said...

aihhh sedapnyerrrr, xpenah try lagi...hehe

Dalila Hamid said...

sambut besday kt soul garden... meriah makan2.. best!

Papa Mifz said...

happy belated Qis...semoga membesar jadi anak yg baik2...;)

My SweetPea said...

alamak cian dia tido...comel gitu...:)

Juliet_iRa~" said...

sampai tidur qis!heee

mmg kena dok sn lama kak..:)..ira pon kalo mkn kat sn mmg lama gile..heee..seronok!sbb blh mkn mcm2..smpai kenyang kan..:)

tp sll amik y tomyam sup je..akk pnh try y lain?;)

pss : ohh broaband ek..igt mcm wifi..bulan2 bape kak?

Zie Fauzi said...

Selamat Hari Jadi Qis.. sampaitertido dia yer.. Comel...

Hadiah dah sampai belum yer??

Zie Fauzi said...

Adehhh..nak tnya org lain pi tnya Lily lak.. Hadiah dah sampai kan.. hehehe... abaikan soalan tadi,...

Fabulous Me said...

Yaaa ampun! Somel gile Qis mkn udang ye sampai pengsan2.. Cian die ngntok bebenau.. Btw best btol tgk n3 ni.. Lme gle x mkn SG nih..

Happy Belated Muffday Qis

NzA said...

sedapnya...nyummy.....hi.hi.hi...besday girl tiduzzzzz kekenyangan...

Ladysirna FA said...

salam kenal ...

happy besday to qis..

saya stay area KL..ada je seoul garden kat sini..huu..tak penah pulakdengar

Izan Ishak said...

wahhh...bestnya makan2 kat seoul garden! siap boleh makan sampai pengsan.

comel je muncung qis nak tiup lilin tu...!

aimi said...

cian qis tertido dye... hihiihihihi happy family =)

~najwa~ said...

happy birthday Qis !!!


kat Penang, tempat masak-masak tu diorang letak atas meja je..

ieda said...

syoknyaaa sampai qis tertido2 tuu haaa ;)

shida'R said...

hehee best2...happy famly hehe..agknye pe hadiah dr mom n dad tuh ^_^

Botak said...

habiskan masa dua jam untuk makan., lama tu., hehehe..

cik mun said...

bole mkn bnyak2..bestnye..

Zara Nur said...

Zara penah pgy SG jugak..haha..siap sorok2 wat balik lagi..dah siap2 sorok rupenye ade kamera..memang nice laa..haha

Miss Purple Ungu said...

sampai tertidur qis dibuatnya
btw, happy bday utk qis ye ;)

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Qis,

Memang best makan steamboat kat Soel Garden ni...ada diskaun lagi...hu3...anyway mmg best makan kat sini...makan sampai lebam...boleh gitu?

www.mylovely-cats.blogspot.com

-oP_ida- said...

happy belated besday qiss comelll....

aisya said...

xpernah lagi try makan kat seoul garden ni. ramai yg cakap best.

btw, happy belated birthday Qis. =)

NAZRUL AZAT said...

best nyeeee, harusss try nnti :-)

shera haifa said...

owhh terliur..

CTK said...

wahhhh..banyknyer mknan, kena skip cept2 neh...hahahaha