Saturday, January 14, 2012

Jelajah Anugerah Juara Lagu..

Salam..

Selamat Berhujung Minggu...^__^

Ahad lepas ada jelajah AJL kat plaza Angsana...ktorg pun sibuk gak pegi tgk..tapi makaiii..giler ramai orang..ktorg kluar dari rumah pukul 3pm..jln sgt2 jem..parking kat kwsn Plaza Angsana semua dah penuh..so parking kat luar..kat luar pun penuh...sampai ke hujung sekali dah ktorg parking...AJL punya pasal sangup jln jauh nk ke Plaza Angsana...

Masuk jer PA...keadaan punyalah sesak..jln pun langgar2 bahu dah...plan nk tgk artis terus jadi terbantut..tak sanggup nk berhimpit2 bawa anak kecil...Hubby jer yg beria2 nk amik gmbr2 artis...lily ngan Qis pegi Pizza hut makan..isi perut lagi baguskan...

Antara gambar2 retis yg sempat paparazzi snap..

 Aliya..cantikkan..
 Suka dgr lagu diorg bertiga ni..tgk gigi ning..putihnye.. ;)
 Naz Ahmad...Abg rambut ketak2.. :)
 ni sape erk..tak ingat nama..
 Aizat..lagu dia pun best...suka dgr semua lagu2 dia ni..
see...punyalah ramai...cer cari lily ngan Qis kat situ...hehe...time ni ktorg kat PizzaHut..tak sanggup nak bersesak2..




40 comments :

shera haifa said...

kalau yg dop kat belakang tu sah2 terjongket2 nak tengok.. ramai org nasib baik xpergi

.: iEyLa :. said...

rase mcm 3 suara je yang menang~~
suke sngt shila amzah..ape lain sngt muke die kak??

ieda said...

uishh kalau ramai macam nie dikk akak punn x sanggup ..
tapi ada org sanggup kann sbb fanatik dgn artis ekekek ;)

Cik Tetra said...

untunglahhh jumpe retis2 kann..hikhik..

:D

Cik tikah said...

wah, ramainya org kak lily =.='

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ieyla : maybe gmbr candid kan..kebetulan dia buat muka mcm tu..hehe..tp hubby akak ckp..dia mmg lawa..^_^

Ungu Violet said...

gambar alia candid gak ke?...cantik la gambar dia...:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semua gmbr Candid ni..hubby menyelit2 dikejauhan amik gmbr2 retis ni..hehe..sanggup tu.. :)

deardearyhaty.blogspot.com said...

sonoknye dpt jmpe mereke!!:)

fieda said...

ntah lagu mane la yg menang nanti..

Syahirah Suhaili said...

wau wau..untungla dapat tengok artis..kehkeh..tp adiela pon bkn jenis yang suka pergi tempat sesak..hehe..ntah sapa la yang menang nanti kan..xsaba nak tengok ajl :D

Fabulous Me said...

TU DIA! Ramai gilaa... Sanggup semua. Heheheheh mkn pizzahut lgi besh ek? :)

Papa Mifz said...

pergh ramai yer...biaso la kalo artis dtg sure ramai nyer la...

ajumohit said...

Mak aih ramainya org lily, mmg x sggup nk bsesak cenggini gayanya, Aaron Aziz Ada ok gak ehh???? Hihih

alia zainol said...

shila comell :)

Dalila Hamid said...

shila amzah... comel

m!3yr4h_LolLy said...

perghh. ramai bebenor. tapi kalau retis punya pasal, sanggup jep. heee

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Meriahnya di sana...

shida'R said...

shida pun sama xsgup berasak2 hehee..xnmpak sis dgn sis..mna eh...huhuhu

Nur Aischa said...

wahh bestnya! tp ramai betul oh, mmg sesak kan :O

zana said...

ramainya..:)
tinggalkn tapak kat sini :)

aisya said...

ramainya, kalau sy la sis memang tak pergi la jawabnya. x suka tempat sesak-sesak ni. =)

ZUHANIF said...

hehhehe teringat masa menemani suami tercinta ke konsert fenomena 30 tahun search di larkin J.B dlm hujan dlm kesesakan manusia tapi demi suami tercinta aku gagah jua. Nasib bes heheheh :P

NzA said...

wah mmg brbakat la paparazzi ni snap gambar....he.he.he.....
ramainya org....

c'axoera said...

lama tak folo local industry :)

Juliet_iRa~" said...

wahh mmg sesak..nsb baik k.lily g mkn..ekekkee..;p..

hubby blh jd paparazzi dah lepas ni..:)

anamizu kaito said...

phewwww konfem sesak gile kan mommy Qis??? hehe


comel2 retis smue nih!
owhh aizatttttt!!! :P






luv,
cik ana

Rtp Farra Arisha said...

wonderful ;)

aiNa yaZiD said...

wow retis tuu~! cntik la aliya! =)

aiEz said...

shila tu comel kan kak?,hehe..;)

LYAfrina said...

huhu.. x rela bkerumum tmpat org seramai tu..mau pengsan..lg2 ada ank kecik.. kesian kan..

Cikpuan rara said...

tyme ni lah kot yg ning baizura kena raba tu he,

Izan Ishak said...

yelah lily... putihnya gigi ning tu!
sekali skala bersesak nak tgk artis tak kesah lah kan... hehe...

...sWeeT uMi... said...

aahhh putih tu gigi ning...best nye dapat tgk diorg ni...bersesak pun sanggup tu...

maszmadi said...

hehe, kat plaza angsana tu, buat lah event apa pon kompem ramai orang kan... menangis jerk kalu nak cari parking kat situ..

Mama Ema said...

pergh..memang bersesaklah tu..

aDiB sYaZWaN said...

snap gne DSLR ke?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ADIB : a'ah..guna DSLR..

wan nurul hezrina said...

gaknya lagu manalh yg menang ek

CTK said...

amboi..artis dtg, mmg bersesak lah..hehehe