Wednesday, January 11, 2012

Cek ke-4 Dari Nuffnang

Salam...

Terima cek nuffnang yg ke-4 jumaat lepas...Alhamdulillah..
disamping berblog dapat juga side income..
Earning selama 5 bulan..walaupun tak banyak macam blogger2 famous yang lain..
tetapi ini dah cukup bagi lily blog picisan ni..Alhamdulillah....

Thx Nuffnang & kawan2 yg sudi bertandang ke blog Qis ni...sayang korang..nanti Qis belanje ye..^_^





79 comments :

syaz@rozelt said...

wah2..bestnye..x pernah lg merasa earning nuffnang..huhu

adarnadzmie said...

boleh tahan jugak tu dik...leh buat banjer qis...haha

ajumohit said...

wahhh 5 bulan ni lily? masyuk2!!! nak tau jugak rahsia lily ni...bestnya masyuk mcm ni heheh, bleh blanje qis makan nggeeee

sue zainun said...

hehe..:) banyak tuh..

aiEz said...

wah akak,banyaknya...seronok tgk,aie pun baru sampai cek pertama aritu,alhamdulillah ada rezeki...^^,

Cikpuan rara said...

akk.banyak tu dlm 5 bulan dpt 3ratus.rara ni setahun nk dpt 50rm pon payah.akk buat cane?bg tips.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aju : Takde rahsia kot..hehe..earning yg ada ni..kebykannye Earning dari BE..

.: iEyLa :. said...

banyaknye kak...5 bulan beratus..huhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rara :Akak pun tak tau apa tips.. ;) Rajin BW & tinggalkan Komen kot..& rajin update..Earning ni byk dari earnig BE jer..^^

NURULHANIF said...

wah byk lily.. tahniah.. :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

pergh, manyak dh tu lily...
yg ke-4 plak tu...
tahniah ek!

sy pun dpt satu cheque gak,
tp dr churp²..
sukeeeee ati... =)))

Mama Ema said...

dah kali keempat...rezeki..rezeki...

YNA HERMOSA said...

byk tu kak, tahniah ya? :)

nanti sila belanja kami, hihihi

Cik tikah said...

5 bulan? wah! cik tikah dah setahun berblogging, x smpai2 rm50. mcm mne akak boleh dpt bnyk mcm tuh? :)

Nens Collection said...

5 bulan je dh beratus2..sonoknye..sy punyer x naik2 nyampah!

fieda said...

rezeki..byk tu..

khairul said...

bole la blanja KFC kat kami :)

Cik Tetra said...

wahh bestnye akak da dpt rase duit dari nuffnang.. tahniah kak.. :)

maszmadi said...

alhamdulillah 5 bulan dapat banyak gitu... bilalah masz nak merasa yerk... huhu

| SUE | said...

wah lumayan!...

Fieza79 said...

tahniah...belanja tau..hehee

Syaifuddin said...

wah ..nak jgk

Ucu Faridah said...

lama x tinggal jejak kt sini...
lily n qis sihat...

kalau duit tu dah cash...jgn lupa ajak ucu makan2 ye...tahniah..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cik Tikah : Kalau ada BE..kena rajin sikit cik Tikah..buat entrike..rajin BW..koz earning akak ni byk dtg dari BE jer..Sehari earning BE tu lumayan gak..bolehlah.. :)

Ujie said...

bagus lily..sudi tunjuk berapa rm. org lain sume takmo tunjuk..teringin gak nk tau. yelah kita ni tak penah dpt.

nk tanya..lps berapa lama psg nuff..baru dpt BE?
Tq.

...sWeeT uMi... said...

wah alhamdulillah...byk gak tu tuk 5 bulan...umi gak la yg belum pernah cash out huhuhuhu....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ujie : Biasa lily pun tutup juga..biasa kita hide..orang tanya..tapi bila kita tak hide..ada plak org cakap kita saje nak tunjuk..
tapi lily tunjuk ni pun sbg pembakar semangat utk terus berblog & sentiasa rajin.. :)

Lily join nuff dah 2tahun..dapat BE tu rasa2nye dalam 6 atau 7 bulan mcm tu kot slps join nuff ni baru dapat BE..tapi tak jugalah selalu dapat..cuma
lately ni nuff mcm baik hati bg BE..BE yg ada ni pun dah lama running..rasa2nye dah 2bulan kot..

noor said...

wah congrats...dh cek yg ke4..nor br nak cash outkn ke 2 tp ciput jer la hihihiih

Niza Romli said...

Wow! banyak la tu lily...syoknya!!

Izan Ishak said...

tahniah lily... banyak tu!

rezeki awal tahun...moga terus murah rezki lepas ni ye...

Ena said...

banyak yu lily utk 5 bulan.. Tahniah.. ena dah lama tak check nuffnang.. ntah brp kupang la ada tu sbb baru nak aktif balik kan.. huk huk..

Ungu Violet said...

beznyee..alhamdulillah rezeki...:)

+jena said...

spen.. hahaa

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Jena : ok..balik Tawau nnt akak spend.. ;)

katak comel said...

byknye..ley blnje miera kn..hihi

♥AienNajwa♥ said...

akak saye nak cakap niy.."untung nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer"..=)

Rtp Farra Arisha said...

alhamdulillah, bolehlah berbagi rezeki bersama keluarga...right? ;)

Cik Azizah said...

kakkkkkkkk!! nak duit tu..jeles ni jeless! hahaha tahniah kak..rezeki tahun baru :)

So Shy Lady said...

wow hebat ... byk amountnya tu, lily. blog lily pun femes apa ;D

RiEsA said...

wow..lehla kasi tips kt kami2 yg baru blaja ni...

eB ezrin said...

5 bln byk tuh? pergh

munna said...

wah2.... banyak tu 5 bln..mmg masyuk...munna 5 bln baru 40 hinggit je

diana said...

alhamdulillah...
terus kan berblog..:)

m!3yr4h_LolLy said...

banyak nye dapat. best uh buat shoping2. heee

c'axoera said...

kira banyak gak tu hehehe alhamdullilahh :)

Fabulous Me said...

Byk jugak tuh.. Drp blog x dpt pape.. Rejki Qis.. Hihihi.. Ain x belom dpt cash out lagik ni :(

btw Lily, thx for the warm wish..

Miss Purple Ungu said...

waa..bestnya lily dpt cek nuff
entah bila la en nuff nak bermurah hati bg BE kat miss purple enh ;)

Ieja said...

syoknya dapat cek..tahniah2..bila la kita nak merasa pulak kan..hihi

Zul & Azizi Boarding Pets said...

Salam Qis,

Ada tips tak camana nk earning dari nuffnang ni? Bolehlah share dengan kami semua ye.. :-)

BTW kami dah follow blog Qis, jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

Juliet_iRa~" said...

wahh k.lily bestnyaa...

ira xpnh cash pon..sbb xsampai lagi..huuu

-oP_ida- said...

wah shukur...rezeki...rezeki...
nida pun br pas bankin cek nufnang pg td....suka bangat...hihihihih

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nuff fifi jugaklah tak bergerak. kahkah..
tahniah kak, n teruskan berblogging tau! lama tak ziarah akak!:))

Kotak Mancis said...

wah... banyak tu... cam mana buat... hehehheheee

Original CikTeddy said...

wah..alhamdulillah..rzeki kak Qis :D

Scha Lalala said...

wahh bestnyee, banyak tu! tahniahhh :)

ieda said...

tahniah dikk
5 bulan punya hasil yg sgt2 berbaloi ! ... ;)

Cikgu Ma said...

waaa...nak sket..nak beli tiket flight balik semenanjung raya cina ni...hehe

oh blogger #2

HeNRieTTa JoSe said...

Camne nk join nuffnag erk? tingin gaks...walau blog xpemes lgsg....huhuhu...

maizatul azrina Yaakob said...

tahniah =) semoga murah rezeki

Zie Fauzi said...

5 bulan dah 3ratus.. byk jgk tu... tahniah yer...

zana said...

wah byk tuh...:)

shida'R said...

syokknye sis...wahhhh shida rsa gatal tgan dah ni nk cashout hehee ^_^

Botak said...

yeahhh., boleh beli gelang emas lepas ni., kehkehkeh.. :D

aisya said...

wah, bestnya. entah bila la nak merasa cash out earning nuff ni. huhu

LYAfrina said...

tahniah lily.. byk tu.. rezeki qis.. smpena birth dia tu..msti beli hadiah utk qis ni.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

waa bnyk tu tahniah :-)

NAZRUL AZAT said...

caya lahhh, saye bile tah nk merase duit nuffnang huhuuu

wan nurul hezrina said...

banyak2..syukurkan..nurul masih blum ada rezeki lagi=)

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam,

wahhh...besshhnyaaaa... :)
congrat!...kena kerja keras ni..hehe

NzA said...

WAH...lumayan tu..akak langsung dh xchek semua tu..no pw pn dh lupa..dasyatkan...he...

budakijaupendek said...

tahniah kak ^^

anamizu kaito said...

three hundred? wahhh manyaknye kak! hehe




luv,
cik ana

nur_za said...

banyak yer..nak sikit..hehe

beLLa said...

wahh best2! kte ni ntah bilela nak cash out. bykpon idak -.-

Cik Nurul said...

wah sis, tahniah ! rezeki tahun baru ni... =)

MaYa MustWany said...

allhamdullilah rezeki qis n akak.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

To All THX ya..

nak bg rahsia / tips lily pun tak tahu..cuma apa yg lily blh bgtau..earning yg lily dpt ni..byk dtgnye hasil dr earning BE...So..bila dpt BE kenalah rajin BW..singgah blog kwn2 ^ tinggalkan komen & rajin update..wlu tak dpt buat 2 3 entri sehari..dpt buat 1 entri sehjari pun dah cukup(bg lily lah)..tp klu Xde masa / Xde idea mmg blog ni pun tak terupdate juga...itu jer kot tipsnye.. ;)

klu rajin buat semua tu..Insyallah..hasil earnig BE tu sehari mmg lumayan jugalah..^^

shera haifa said...

wahh masyuk..tahniah

CTK said...

best btul, ct xdpt cashout lg,.jauh perjalnan..huhuhu