Thursday, January 5, 2012

Biar mimpi Sampai Ke Bintang..

Salam..

Baru abis nonton telemovie Biar mimpi sampai ke Bintang kat youtube...sure korang dah nontonkan..lily ketinggalan keretapi lagi.. :) ...sebelum ni dok dengar orang citer tentang citer ni best..maklumlah bila citer kat ASTRO..memanglah ktorang tak dapat nonton..Since pindah rumah ritu..ASTRO tak terpasang2..bulan2 bayar..rasa rugi jer..last2 ktorg decide potong jer dulu...

Apa yang lily boleh cakap..Citer ni memang BEST...jalan crita yg sempoi...lakonan mantap elfira Loy & randi pangalila...mereka berdua sgt sweet.. :) ..Thx to Cik tetra for sharing this telemovie...akhirnye dapat juga tgk.. ^__^

Lyanzzz...

52 comments :

Nia Ridzwan said...

hehe, kawan alya tu lawak kot.
french, rech2. hihi.

ajumohit said...

Tgk jugak aritu kt astro lily, tp time tu nak abis dah, comel kan elfira tu sweet jek

LYAfrina said...

selalu dgr org asyik citer psl ni.. tp..lya x bkesempatan lg nk tgk ni...

maszmadi said...

erm selalu gak dgr orang bercerita.. tp x penah tgok jgk mcm lya..

Ena said...

best yeh.. kena tgk gak nanti ni..

Qhaifa Nur said...

pernah tgk tapi tak habis..

Cikpuan rara said...

rara tgk masa 1st day tayangan.best!

aiEz said...

aie tak tengok lagi kak..=='
lagi jauh aie tertinggal,huhu

.: iEyLa :. said...

yuhuuu...turn ieyla plak nk tgk cite nih..hikhik..

Cik Tetra said...

wahhh..akak da tgk eh..heee..best kann..

btw you're welcome! Sharing is caring.. :)

munna said...

MUNNA PUN SUKA CERITA NI.... MMG SWEET JE HERO DAN HEROIN CERITA NI

eB ezrin said...

x leh tgk la plk. hu3

cik mun said...

comel la diorang tu..

Mohd Norafzal said...

saya mimpi paling koman sampai pagi je kak :D

Cik tikah said...

cite ni memang best :)

Ujie said...

oh..tu tajuk citer ya!
hehee..tak tau pon.

Munnafendy said...

haha suka gila! sory to say sori to say...my frens semua rach2 tau...kih3

sue zainun said...

dengar cite dah 2x di tayangkan di astro tp syik terlepas je..unik kan muka elfira loy..klasik cam umie aida mukanya

noor said...

sdp ek citer nih..ingtkan citer ala2 bdk heheheh

Nens Collection said...

saya pon x tgk ag..astro xdak..huhu

Papa Mifz said...

tak pernah tgk pun citer nih...huhu

ieyza afieyna said...

xpenah tgk pun.. xde astro.. hehe

Izan Ishak said...

izan tak sempat2 pun nak tgk citer ni lily... skrg ni cam tak sempat je nak tgk tv beria2...

kes astro lily ni cam kisah izan juga masa baru pindah umah aritu. kami mmg potong akaun umah lama, buka akaun baru bila pindah sini. tp nak menunggu dorg pasang bukan main lama lagi. geram je!

ieda said...

aloor tgk sekali je .. x suke sbb alfira x nampak live .. huhuh pandangan masing2 cuma akak x berapa minat ;)

Syahirah Suhaili said...

hehe..suka tengok elfira comel and randy pangalila yang hensem dalam cte tu..kihkih..kawan "sorry to say" dy kat dalam cte tu lucu :D

MaryaYusof said...

Cerita indonesia ke? salam kenal & follow di sini~

capt. keon alhan said...

mak saya kata,,,buat malu je org endon tengok...nnti diorang kata tumpang populariti artis endon...haha...tu mak saya pnya thought....sy?enthlah...lyn je...tp crta nada cinta tu mak saya layan pulak...tak paham 2X...

MaYa MustWany said...

err best ke?mas tgk mcm xbest jew.lalalala

aiNa yaZiD said...

cite ni besttt~!! (^^,)

LaLa said...

Lala siap donlod lagi cite tu, hehehe
Lala suke tgk kawan elfira dalam cite tu...
bajet pandai speaking, hahaha

..::..aRe-Na..::.. said...

salam lily..lily tgk la jugak,
ana lg lah x sempat pun tgk lagi
hehehe...pindah ke mana tuh?:)

NzA said...

akak tgk cerita ni masa brcuti kt kg..mmg best cz ceritanya santai2..yg best tu kwn si alfira tu...poyo je...hi....

khairul said...

npk mcm best

Fieza79 said...

tk smpt tgk pun...byk dah la drama tv yg tertinggal..bizi memanjang skrg ni nk tgk tv pun xsmpt lily...huhuu

MrS. F!zA said...

kawan alya ni mmg kelakar..hahaha suka tgk hero tu.

adarnadzmie said...

akak x tgk pun citer ni...nampak mcm best jer...hehe

mamalieyna said...

eina pun baru je layan kt astro...mmg best kan...meleleh gk ayaq mata..hee~

chinta qiela said...

qila dah tengok . best giler ! hee :p

Ungu Violet said...

sama ler..lepas pindah tak pasang astro..

last2 tak paasang terus....asik layan blog jek...hihi

MamaEma said...

memang sedap..lebih2 lagi mak elfira tu...cuba tgk nama kat van dia...hehehe

nur farahin binti sulaiman said...

kwn alya tue penyibok sgt dlm cita nih.. heheheh

Juliet_iRa~" said...

ira br tgk separuh k.lily..heee

kiranya ira lagi ketinggalan keretapi laa..haha :)

Botak said...

walaupun rumah ada astro., tak teringin pun nak tengok cerita ni., tak tahu kenapa., hahahaha..

HanA canDyswEeT... said...

suke tgok cite uh. klakar. n btw done follow u.

m!3yr4h_LolLy said...

mieyrah tengok muvie nie time balik umah arito. best sangat cite nie. sebab minat si randy pangalila to. heee

Dalila Hamid said...

akak blum tgok cerita ni... x tau la.. mood ke laut skrg ni... nk blik kg!!! hhee

afzan said...

citer ni memang buat aku gelak pecah layan gelagat kawan alya tu. apa mende tah nama dia dalam citer tu!

p/s: dah lama aku tak online rupanya. cis!

Mishter Izwän said...

really best? tak penah tahu pun cte nie even ade astro kt umaa, nk tgk jugak ni~~



feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

budakijaupendek said...

ohh sy pun tak sempat tgok.
ketinggalan. hehe

wan nurul hezrina said...

mmg sengallah kawan dier2.huhu lawok

Azmi Khan said...

dah download dah citer nie tp tak tgk lagi....
xde masa la.....

CTK said...

alamak xtgk lg....bz sgt....huhuhuhu