Tuesday, December 13, 2011

Riadah @ Taman merdeka..

Salam..

Weekend  baru2 ni jln2 kat padang merdeka..kat sana memang meriahlah kalau hujung minggu..ramai yg bawak family beriadah & buat photoshoot kawin kat sana...tempat ni memang salah satu tempat yg femes untuk buat wedding photoshoot...

Tajuk kat atas tu riadah..tapi sebenarnye adalah aktiviti 'menembak'...huhu..kena layan hobi hubby yg lately ni suka mengambil gambar...practice make perfect kan..sbg wife i support u dari tepi.. :D ...modelnye tak lain tak bukan tentulah mummy & si anak...model untuk kamera daddy jer lah.. ^^

Byk tempat lagi yg cantik kat bahagian atas..

Bila mak & si anak berposing.. :)
Ni candid...suka plak tgk gmbr ni..mak & si anak sama jer.. :)


tak abis2 aksi cekak pinggang.. ;p

For more pictures click HERE... ^_^







63 comments :

Cik tikah said...

comel je dua beranak ni. nk join photoshoot :P

LYAfrina said...

comel2..suka.. lya paling part tgk2 gambar ni... lg2 kalo pic momma & anak bposing.. i like:-)

**mujur hubby dh jd hobi nk mgambil gmbr ni..blh posing skmo

✿ pink velvet ✿ said...

kurusnyer akk...share tips bole? hehe~

mamalieyna said...

comel..model yg pandai bergaya..bukan senang nih..he~ cute je mak anak ni..hee~

ajumohit said...

Suke tgk aksi qis Dan mama berphotoshoot, mmg sporting ;)

afzan said...

dari dulu nak pegi, tak pegi2 lagi tempat ni. dah boleh naik ke paddle boat tu?

ieda said...

cantik2 pic .. suke akak tgk
lilly x gaya mama Qis lahh .. mcm anak dara .. seyesss !! :)

...sWeeT uMi... said...

cantekkkk....mmg dua2 suke posing kan ehehehe...like daughter like mom ngeeeeeeee

::NureeN:: said...

aksi cekak pinggang tue yg tampak sexy U.. :)

adarnadzmie said...

posing jangan x posing yer...hehe

MamaEma said...

suka lihat mummy dan qis ni bergaya..

Niza Romli said...

model anak beranak...lagi best kan..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Afzan : rasanye tak boleh lagi kot..koz tak nampak ada org main..^^

.: iEyLa :. said...

ni Qis mintak pizza tak suh posing2 ni kak??hikhik

diana said...

semua gambar cantik2 la..:)

Nurul Faiz Bikers said...

muka lily ni mcm familiar la.
tp dah lupa.
:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ieyla : Tak janji piza dh dgn dia..ktorg ugut..tak nak posing..jom kita balik.. :D

Izan Ishak said...

bestnya tgk mummy n qis posing2.. masing2 ada gaya tersendiri. i likeeee!

Ujie said...

kalau jd model utk anak & mak ni..mmg dah boleh dah. ^__^

MZ said...

comel nya. anak dan mummy nya:D

Cik Tetra said...

mak ngn anak pandai bergaya..untunglahhh..heeeeeee..

p/s: cantiknya shawl akak..

aisya said...

Qis ni mmg ikut mama dia la.. suka posing.. hehe

khairul said...

mak dan anak sama2 pandai berposing

wan nurul hezrina said...

cumill jer anak n mak posing..seronkkan spent time togather

♥AienNajwa♥ said...

wah-wah-wah..berposing2 gitu..tumel ! ~ =)

aimi said...

seronok nye bawak ank jalan2... =)

x sabar lk rase =)

Nur Aischa said...

indahnya tgk mummy lily dgn qis, sama2 cantik sama2 comel :D bahagianya la.. hee

eB ezrin said...

kalo la dpt jumper krg.. jom jedixsssssssssssssssssssss . ngeh3 :)

afzalsukasuki said...

Qis2 cepat buat gaya mcm mak ni.Depakan tangan sana.hahaha.sian Qis kena paksa ngn mak dia :D

Papa Mifz said...

mesti camera power nih :}

c'axoera said...

leh jadi model qis ni...hehehe

Syahirah Suhaili said...

terserlah muka anak dengan mak memang seiras..hekhek..kecomelan mak diwarisi anak :D

NURULHANIF said...

ala comelnya.. pandai sungguh posing..:)

~najwa~ said...

Mummy yg posing lebih....ehehe. awet muda la Lilly....

Fabulous Us said...

Org kate gmbr candid mmg lagi menyeronokkan. So encik suami, tlg sll buat2 curik gmbr modelling ni ye? :)

Qhaifa Nur said...

dulu nak posing2 malu, sekarang dah tak kisah..
sweet sekali..

maszmadi said...

aksi cekak pinggang tu nak tunjuk pinggang ramping kan.. hehe

erm, taman merdeka ni kat ner yerk..

Dalila Hamid said...

suka la tgkp gmbr begini... tpi akak x berapa nak slim ......:(

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak lily and qis selalu ye hang out time weekend..best jenjalan sesama kan?!:)

Lynn said...

alorr comelnyer mak dgn anak ni posing..huhu..^_^

aiEz said...

cantik gambarnya kak...akak memang suka ambil gambar jenis bokeh eh kak?

anamizu kaito said...

eeeeee comelnye Qis + mama die! :)






luv,
cik ana

fadh leyanie said...

cantik semua gambar digandingkan pulak dgn pmndangan indah :)

Ungu Violet said...

bila mak dgn si anak berposing..malatopss...hihi

eikieyn said...

hot momma! :D

Nurul Iman Rosman said...

mak dengan anak same2 comel! :D

Lily@MamaZaraZareef said...

bestla dpt jd model sentiasa..hehehe..terer hubby lily menembak..;)

So Shy Lady said...

t.canggung langsung qis coz dr kecik d ajar bposing he..he

woh gmba jd bsar tkjut akk. suka gmba candid tu

Juliet_iRa~" said...

cantik semua k.lily!hee

suka2..:D

LAici KAng Ais said...

pndai bergmbar mak dgn anak. adobe pun canteeekkkkk. :)

Amyra Azhar said...

cantik la photo2 ni! waa! :D

yeas el said...

Best nya pegi beriadah .
Heee .

Again , suka sgat gamba2 photoshoot ni ;)

CANTIK !

Nonie said...

nmpk cm kakak n a little sister je...u look so sweet dear,cm anak dara. ^_^

Wanie said...

i like~~~
hubby akak boleh jadi photographer wedding la nanti :)

aiNa yaZiD said...

alolololo.. sweet nye~! hehehe. pandai qis bergaya. like mother like daughter.. =)

MaYa MustWany said...

slim river je badan kak lily.tak nampak macam ibu orang..emm
ehh ibu muda leh la.

~izan~ said...

comel la dua2..suka bergambar..izan suka mcm ni =)

nur farahin binti sulaiman said...

amboi.. sakan laa ibu n anak b'posing.. btw, chumel2 pic akak n qis..=)

RoslanPutra said...

cantiknya.... dah lama tak buat photoshoot... masa anak sorang boleh jer... bila anak berderet... susah sikit... nak main kejar sana sini...

Totie@Tomy said...

seronok tengok lily dan anak berposing..harap tahun depan giliran saya pulak..amin..terima kasih doakan saya selamat bersalin..tq...

ILA HonEyBuNNy said...

xpa...daddy suka tgkap gambar...mummy n anak suka bergambar..heheh

wan nurul hezrina said...

cun lah gambar kat atas...paling suka yang candid2

CTK said...

amboi mummynyerr...posing sakan...hehehe