Thursday, December 8, 2011

Photoshoot @Hutan bandar[Qis&mummy]

Salam..

Sambungan photoshoot kat hutan bandar..hari tu ada yg tanya mana gambar mummy kan..nah ni lily post utk korang.. :D .. ::Amaran:: Gambar mak & anak adalah banyak...so layankan jer lah ye...jika ada yg sakit mata tgk tu..sila tutup mata anda.. ;p .. sorry...ni semua untuk kenangan...^__^

Lanyanzzzzz...

bagi flying kiss kat yg amik gambar ni..sayang awak ketat2.. ;p

dua2 pun kaki gambar..tapi c kenit tu takdelah senyumnye..

Bergambar dlm semak..ni semua arahan dari photographer..
so..model kena ikut arahan... ;p

ambil gambar dari celah2 daun...tapi jd blur plak..

Barulah c kenit ni nak senyum..sebab Daddy janji..nak bawa pegi pizza...huhu..ingatan budak ni kuat tau..lepas jer dari hutan bandar ni..ktorg jln2 kat Danga Bay..makan mlm kat sana..pas makan teruslah balik rumah..parking jer keta..tetiba c kenit ni menangis..sebut pizza..pizza..huhu...rupa2nye dia ingat apa yg daddy janji kat dia..padahal baru jer lepas makan tu...So..daddy terpaksa tunaikan janji.. :)

Like mummy..like dotter.. ^_^




55 comments :

ieda said...

sgt cantik .. pandai yg mengambil nie .. :)

dah mcm model nie .. leh masuk contest lily .. :)

.: iEyLa :. said...

hikhik...tetibe sume gmbr ade mummy die jgk.. :p

LYAfrina said...

cumilll...cun sgt2.. xpe lily.. lya mmg suka tgk gambar photoshoot ni..lg2 pic mummy & anak2... i like... sbb lya pon mmg kaki gmbr..jd no problem la kan..

♥AienNajwa♥ said...

begitu mummy begitulah anak..comel & cantek..key fine ! daddy lak mane????..hehe..

afzalsukasuki said...

hehehe :D mak dia jugak tanak mengaku kalah :D hahaha

ʆαʆα said...

comel .. ;)

Nens Collection said...

terbaikk lah..
conmel sgt2..
qis layan je sesi berfotoshoot 2..
mmg gud gerl!

aiEz said...

semua gambar cantik2,aie suka yg no 4...gambarnya smart sgt kak...^^,

Cik Tetra said...

awesome laaa..suke tgk gmbr2 yg kak lily upload..:)

afzan said...

hutan bandar JB ke? gi makan nasik lemak pun sedap kat situ

ajumohit said...

Suke2!! Like mother like doter kan lily, klu posing ngan ayahnya skali mesti havoc lg hihi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, setuju 100% kak ieda!.. =)

sume gambo shantek2, ngan tuan model skali!
talented betul.. =)

ILA HonEyBuNNy said...

santik gambar2 akak n Qis...

2-2 suka bergaya n posing..ehheheh

~izan~ said...

lily,takde nk sakit mata pun tgk gmbr2 ni malahan layan lg..cantik tau.ibu dan anak sama2 comel,pndai beri kerjasama si qies tu..alahai geram!

CTK said...

rindu sgt kt kak lily n qis...hehehe... ambOiiii...model ibu anak ni, dh sampai ke hutan...hahahaha

Ujie said...

nasib daddy sporting..layan amik gambo byk2.

suatu masa nanti gmbr ni mmg jd suatu memori terindah.

Cik tikah said...

comelnya!! :) nak join photoshoot! hehe

L said...

dady nyer mana?? hehehe

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/aku-sayang-parent-aku-korang.html

Cik Diana said...

cOmeyl nyer. :)

Phat said...

wah..ada bakat ni hehe

Qhaifa Nur said...

seronok dapat posing2...
tomey2..

So Shy Lady said...

dedi neh suka bjanji palsu...kesian qis :D

t.jemu tgok gmbar qis n lily

m!3yr4h_LolLy said...

dua2 cute. nice la. wink ;)

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

so cute ^^

maszmadi said...

so sweet..... yang ambik gambo pon pandai yang posing pon pandai...

mood jeles nieh.. hehe

Ena said...

sweet betul lah pic seme.. nak nak yg last tu.. suka sangat..

Fabulous Me said...

Ewah siap cekak pinggang

::NureeN:: said...

cantik & best la lily.. comel qis bila senyum.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

AieN : Gambar daddy Qis takde..org tu tak suka bergambar..amik gmbr jer dia minat.. :D

c'axoera said...

sama shantek...:)

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/spontaneous-of-sayings.html

mamalieyna said...

cantiknye view..modelnye pun best..hee~ suke..suke..suke.. ^_^

etiey.com said...

mmg cantik sgt gambar!!!! suka..... sporting!

MamaEma said...

mamanya cantik anaknya comel...

eB ezrin said...

canteknyer, sgt2 suker :)

zareliqa afiqa said...

Cantik dan cute!^^

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

alahai...tuntut pizza tu...heheee..
mak cntk.....ank cute...:)

MZ said...

cantiknya. dua-2 sweet :)

miss Fyqa said...

comelnye.. ;)

Juliet_iRa~" said...

comel la kak lily..hee..:)

best dpt hubby camni..haha..blh photoshoot sll..kekkee..

hutan bandar ni kat area mn kak?

ibnuismaini said...

Gambar2 ni semua namanya style vintage ke?

Macam kamera lama ton warnanya.

aimi said...

akk pinjam qiss 1 ary blh?? nk bwk dy round2 jb =) geram lh tgk dy =)chomell.... like mom like son =)

Totie@Tomy said...

vintage i like...

MaYa MustWany said...

haaa ambik,sekali 6 akak bagi.hihihi//

cantik..

aah dak2 sentiasa ingat janji..hihihi

Wanie said...

2 beranak ni kalau posing....hehehe..mane daddy punye gambar?keke..akak nampak chubby?ade pape ke ni? ;)

Maya Mayana said...

ingatan budak ni memang kuat tau...kalau dh janji memang dan2 tujuga depa tuntut..

kaki gambar...esok jd model muslimah yer :)

ZORA said...

smart nyer....terbaik la.

Ungu Violet said...

sampai brgambar lam semak...hihii...comey..:)


dh lama tak pegi utan bandar...
masa skolah dlu ungu duk kt aspuri dpn utan bndar tuh..

asal trmenung kt tingkap jek nengok utan bandar...huhu...nostalgia..:)

nur farahin binti sulaiman said...

dua2 suka berposing.^_^ nice akak..

wan nurul hezrina said...

wah suasana hutan terasalah..tapi mcm unsur2 vintage pun ada..mungkin kaler die..mmg cun gambar=)

...sWeeT uMi... said...

cantek2 pic nye hehehehe...tambah plak ngan model2 yg comei tu ekekekeke

Nur Aischa said...

haha terpaksa kena beli juga pizza utk qis :D woww lovely nya mummy lily dgn qis <3

yeas el said...

cantik nyaa :)

c'axoera said...

suka amik gambar tapi tak suka edit lah sis :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/interconnected-friday.html

Miss Purple Ungu said...

dh blh jadi model la anak beranak ni hehehe :)

shida'R said...

comel2 belaka hehee ^_^