Monday, December 5, 2011

Operator Cilik...

Salam..

 ni lah dia operator cilik..

Lepas nonton wayang tempohari..Lily jln seorg2..hubby bawa Qis p office dia...Nak buat follow up...menyempat lagi si kecil ni pakai  headset daddy...praktis nak keja macam ni ke sayang?..oh..no..no..nanti stress macam daddy jugak.. :) ..Beginilah keja hubby yg setiap hari melayan kerenah Customer dari negara jiran...sampai migrain dibuatnye..huhu..^^






41 comments :

Cho Zila said...

ala budak kecik semua nak dicubanyakan... ala comel2..

ajumohit said...

allooo qis, comey betul dia, geget baru tau...

LYAfrina said...

huhu..nmpak mcbar gak kan keje ni...
hehe..qis sajer j kan,..tlg papa..biar cair hati customers tu kan

♥AienNajwa♥ said...

waa...qis nak jadi operator ker???..penat tw melayan customer..baik jangan ! ~~ hehehe...

nur farahin binti sulaiman said...

hehe..ada bakat dah nie qis..=)

Cik tikah said...

hahahaha.. comel je qis :)

ILA HonEyBuNNy said...

Qis nak ikot jejak daddy dia neh..hehe..

ada gaya tu..;)

Izan Ishak said...

ada bakat ni. nak keje cam daddy ke sayang qis...

.: iEyLa :. said...

hikhik...kalau thu Qis yg keje ni..
hurmm..alamatnye ari2 sy call borak2 ngn bdk tecik ni..hikhik

Syahirah Suhaili said...

comel nye la qis nie..geram~ hehe..

Rtp Farra Arisha said...

hehe, terserlah kehebatan qistina disitu ;)

tarian jari said...

allooloo... bulatnyer mata die! ^^

wahida said...

lebih kurang keje aku tu..hehe..

qis, tak yah la keje mcm ni, stress tau..hehe...

NzA said...

ada bakat ikut jejak daddy nie....

munna said...

comel lah qis... dah boleh tolong papa ye...

aisya said...

wah, payah jugak keja hubby sis ni.. kalau sy mmg xboleh la kerja mcm ni.. huhu

mamalieyna said...

comel jer~

takmo la kije stress2 gitu..Qis kije lain eh..hee~

shahrazali said...

comel qis...jadi DJ radio pun ok epa..hehe..

MZ said...

qis sentiasa nmpk cute. ;3

Ungu Violet said...

comeynyeee qis...

geram tengok...hihi

Nur Aischa said...

hehe omeyyynya dia ;)

afzalsukasuki said...

mesti hubby akak dah fobia ngan tepon kan?hehehe

Wanie said...

eh2,dah ade gaya dah tu akak..hehe..qis nak keje macam ayah jugak ye..

myblog said...

melayan manusia ni memang tension...
apa nak buat line perkhidmatan....
datang dari hanif bloglist

Hanif blog bloglist

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

comelnyer operator.. =)

Cik Tetra said...

hehehe..comelnye!!untunglahh kecik2 da masuk opis..hehe :D

Lai Qma said...

alahaii c0meynyerr..besar mte dye :)

Pondok Usang said...

namo la jadi operator.. jadi pilot tau.. =)

shida'R said...

padan la husben sis balik lewat mlm..sbb ngra jiran msa tu kan time siang hari ^_^

c'axoera said...

shomeell! muuuaahhhh byk x kat diaaa :)

Maya Mayana said...

bebudak biasa la tu kan? adventurous semua nk dicuba:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Shida : Tak juga..sama jer time dgn kita (S'pore)..skrg ni mmg hubby keja shift mlm(call centre)..mlm pun ada jer org kol berkaitan dgn $$$$.. ^^

Totie@Tomy said...

huhu customer ni mcm2 jenis..ada yang ok ada yang tak ok..hehe

~izan~ said...

chomel!~

MamaEma said...

hello..Qis...ini aunty ema..hehhe

MaYa MustWany said...

comelnya(ayat sama)..hihihi

aah keje c.s ni memang cian..klu dpt customer yg baik(macam mas)hahah,leh siap gelak2 lagi..

tapi dapat customer yg meroyan,memang kentut berdarah melayan kan.hihih

Juliet_iRa~" said...

hee..comel la qis ni!;p

hubby akk keje ape?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ira : Customer service officer @ call centre kat bank tutttt.. :D

aiEz said...

mesti abang akak macam2 jumpa kerenah manusia ni kan,jenuh...

CTK said...

ada bakat neh...hihi

wan nurul hezrina said...

blelah qis tolong2 aper yang patut tuh=)