Friday, December 2, 2011

Ombak Rindu vs Puss In Boots

salam...

Plan esok samada nak nonton :
Ombak rindu

Atau
Puss In Boots


dari minggu lalu hubby dah plan nak bawa Qis nonton Puss In Boots ni..Qis kan Cat lover..sesuailah bawa dia nonton citer ni...tapikan..mummynye plak ni nak nonton Ombak rindu...Tak sesuailah nak bawa Qis nonton citer cinta2 ni...

Hubby bagi cadangan...lily nonton Ombak rindu..hubby plak bawa Qis nonton citer puss in boots ni..tapi macam tak best plak nonton seorang2...hmmmm...


mengambil kata2 dari kata Aju : Anak didahulukan...ibu dikemudiankan...^_^





50 comments :

YNA said...

kata2 kt bawah sekali yna plg suka kak, ahaha

yna p tgk ombak rindu mlm nie :)

Niza Romli said...

oke jgk cdgn hubby lily tu..tapi tak syok la klu tengok sorang2 kan.

Niza pun nak tgk Ombak rindu mlm ni :)

nur farahin binti sulaiman said...

xpe akak.. bawa masuk je qis tgk cita ombak rindu tue.. hehehe

mamalieyna said...

hehe..ikut kata2 Anju la ye...layan qis dulu, then layan Lily plak.. =P

Cik tikah said...

tgok dua-dua lah kak lily. hehe..

eB ezrin said...

kat ner? kalo sa nk ikot leh? :)

afzalsukasuki said...

saya pilih...puss in the boots baru ombak rindu.huhuhu :)

NzA said...

betul juga cdgan suami lily tu ttp mmg la yg best bila nonton dgn family...apa kata ajak kwn2 join skali..mesti best...hi....

ajumohit said...

hehehhe...dua2 wajib tonton ni lily!!! tgk citer qis then baru citer lily hehehhe...

Terbaekkk, nanti review kt sini ekk

MrS. F!zA said...

bila akk plan nkbwk qis baru tergerak hati nk cuba bwk darwisy tgk push in boots..hrp2 dia blh duduk dgn tenang..darwisy tu seminit pon tkleh dduk setempat..tu yg takut nk msuk wayang..kang org marah plk budak bising..hihihi

Nens Collection said...

nnt dh tgk story2 sket mana best..hik hik hik..;)

myezatul aQma said...

wah...nak ikut tgok bleh?hee

~izan~ said...

betul jugak tu lily,ada yg kata tak seswai bwk anak2 kecik tgk ombak rindu ni (lps baca review org yg dh tgk) sbb ada adegan2 yg agak kurang elok dilihat kanak2..

izan pun teringin nk tgk..tp nmpk gaya tnggu kat astro first je la huhu

♥AienNajwa♥ said...

sis..kalau sy, tengok 2'2 movie..tapi mase lain2..1 family kan best..family bahagie..(^______^)..

aiEz said...

yeah setuju anak didulukan,kiter2 kemudian,<===ayt aie mcm ayah2 jer,hehe...

*aie pun nak tgk ombak rindu tu,isk2...novel dah baca nk tgk citer lak

suw said...

nak tgk jugak puss in boots ni :)

fadh leyanie said...

tengok dua2 sekali,,sama adil sama rata..perasaan masing2 terjaga :)

PopkoRn said...

da tgk da puss in boots hari 2... terjoget2 sampai skrg. haha

maszmadi said...

maknenyer puss in boots menang lah yerk... hehe

Juliet_iRa~" said...

hehehe..2-2 la kak..

mula2 puss in boots lepas tu ombak rindu plak..hee


marathon movie..;p

suh qis tdo ms tgk cte ombak rindu..kekeke

aisya said...

puss in boots dh tgk.. tp ombak rindu ni tak tergerak hati pun nk tgk sis.. huhu

ieda said...

kalau akak nak sgt tgk ombak rinduu .. org cakap cerita sedap dan sedih .. adoiii suke maya karin tuu :)

Cik Tetra said...

heee senang citer tgk dua2 la kak.. :D

Syahirah Suhaili said...

hehe..susah2 tengok marathon jela..tengok 2,2 cte..haha..tu pon kalau larat..adiela pon tringin nak tengok 2,2 cte nie..macam bez..

::NureeN:: said...

ada pernah baca novel ombak rindu ni tp x abes hahaha... bestnya.. nak join bleh?

Hardy_Hunt2 said...

tengok dua2 sekali, fair n square...haha


latest update : Permainan Paling Kotor Di Dunia!!!

~ayusleeping~ said...

btul2..ayu pun setuju ngn hardy...klu tgk due2, baru la best...ada kwn...

Fabulous Me said...

sis, marathon la sis.. lpas 1 smbg 1 lg

Run Away said...

belum penah tgk lagi ni...;d..tapi ramai yg kata best...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hubby tak minat tgk citer OR ni..Lagi pun tak sesuai kot bawa Qis nntn citer macam tu..^_^

CikGu Ma said...

nak tgk puss....kalo ombak rindu, dah ulang novel dia 3x...3x jugak menangis....

aiNa yaZiD said...

frankly speaking sis, puss in boot sgt best~! hari ni aina nak tgk ombak rindu pula.. =)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg plan nak tgok ombak rindu

Papa Mifz said...

Kalo papa mifz tgk cito cat tuh ;-)

Ungu Violet said...

jom lily kita gi tengok ombak rindu...hikhikhik

Izan Ishak said...

hehe...tgk dua2 lah lily... anak gembira, mummy lagi ceria...

Rtp Farra Arisha said...

i hope i can watch these two lovely films! :)

Wanie said...

esok g tengok kartun dengan hubby n qis..lusa kuar lak tgk ombak rindu dgn hubby..x pyh bwak qis..hehe

MaYa MustWany said...

ikut je qis kak,ombak rindu nanti tv/dvd pun boleh.ke astro first?hihihi

Maya Mayana said...

tengok citer kartun dulu peh tu OR pulak :)

sorry lama tk jenjalan cni

ZORA said...

ombak rindu...nak tgk gak..mcm best je...

-oP_ida- said...

xpa lili g tgk puss in boots dl..

dh setel masuk Ombakrindu plak....
rugilah rasa xg tgk...OR bestt sebab ada izzah N hariss

Aien Not Alien said...

kalau nak jugak..kenalah akak tonton Ombak Rindu sorang2...heee...

L said...

heheh. puss in boot..!!! hehe

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

m!3yr4h_LolLy said...

senang2 tengok dua2. hehehehe

snf said...

alololo cian nye mummy ye.hehhe.tapelah mummy leh tgok jg. cini kat kelantan ne ada wayang nk tgok ombak rindu:-( huhuhu.. tggu dolod lah pasni.lallalala

shida'R said...

akhirnya pilihan sis adalah?? puss in boots hehee ^_^

MamaEma said...

dua-dua belum tgk...huhuh

wan nurul hezrina said...

anak2 mesti cerita kartun dorg suka.kalau tgk ombak rindu..alamatnya tak feel lah tgk.huhu

ILA HonEyBuNNy said...

ombak rindu kak..hehehhe

teringin laknak tgk cita Puss In Boots tu..;)