Saturday, December 17, 2011

Kata Kata Hari Ini...^_^

Salam & Happy Weekend..


Masa dewasa tak seindah yang pernah dibayangkan oleh anak kecil... 
Masa kecil lebih indah dari yang pernah dirasakan oleh orang dewasa...





41 comments :

aiEz said...

betul tu kak,rindu zaman kanak2...:')

Izan Ishak said...

indahnya zaman kanak2 kan lily... zaman yg tak mungkin kita dpt ulang kembali...

hugs n kisses utk qistina hari ni! muuaahhhhh!!!

.: iEyLa :. said...

zaman budak2 la paling best..
happy je tgk Qis.. :p

Juliet_iRa~" said...

setuju dgn k.lily..

even ira belum sepenuhnya dewasa..hee tp dah merindui zaman kanak2..

xda masalah, xyah fikir tu ini..kan??

happy weekend k.lily n family..:D

Cik Tetra said...

betul2..zaman kecik2 paling best..xde masalah pon.. yg kite igt..main je..hehehe.. :D

khairul said...

kenangan yg x boleh di belai dgn wang ringgit

Juliet_iRa~" said...

3.9 star dr 5 star kak lily..hee

sorry lupa...hihihi..

blh bw qis..msti best!hee..seronok la cte tu utk knk2..:D

fathiyyahISMAIL said...

nice. setuju sgt :D

c'axoera said...

tapi hingga dewasa kita tetap mnom ribena :D


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/kelassss-kau-maria-nak-jadi-filem-star.html

Fabulous Me said...

HAPPY WEEKENDS Sis

♥AienNajwa♥ said...

Yer betul tu..mase kecil, semua indah..tiade sebarang masalah..kite memerlukan orang sekeliling untuk berdiri..tetapi bile sudah dewase, kiter sendiri lah terpakse bergerak dengan kaki sendiri..betape susahnyer..

m!3yr4h_LolLy said...

zaman kanak-kanak, zaman yang paling best. arggh, rindu la nak jadi kecik lagi. ;)

lily amani said...

:)

Nur Aischa said...

betul tu! masa kanak2 lah yg paling best, jadi rindu pulak.. huhu

ILA HonEyBuNNy said...

inilah kehidupan kita....

selamat berhujung minggu akak dan Qis..;)

Aien Not Alien said...

rindu zaman kanak2...teringin nak berlari bebas dengan gembira, tak terfikir langsung masalah orang dewasa...


apakan daya...umur makin meningkat..hadapi je semuanya...huhu

ajumohit said...

Teringat Zaman kanak2 seronok tanpa memikirkan hal lain selain bermain dgn kawan2 ;)

acheeqa farhana said...

bila dah besar ni rasa rindu zaman kecik2 takde msalah..

apepon, comeynye gugurl qistina olivia :)

Sha said...

wahhh gembira nye tgk qis tu :)

afzalsukasuki said...

saya nak masuk sekolah rendah balik.uhuk3

Cik tikah said...

setuju kak lily :)

budakijaupendek said...

zaman kanak-kanak, langsung tiada masalah :)

Dalila Hamid said...

akak setuju sangat... teringin balik ke zaman kanak2..

Ungu Violet said...

zaman main byk2..:)

nur farahin binti sulaiman said...

jadi kanak2 sonok sgt2..=)

syiela said...

best jadi kanak2.. tak perlu pk sebarang masalah

shida'R said...

sampai skg shida mash ingt pkra ape yg shida bt msa zaman kanak2 dlu hehee :P

aisya said...

nampak seronok je Qis kan.. =)

ieda said...

setuju tu lily .. rinduu kan ..
tapi apakan daya masa tidak akan dpt di undurkan huhuh

Nur Haslinda said...

definitely. huhu rindu zaman kanak2 T_T

Juliet_iRa~" said...

k.lily..

bw x qis g tgk arthur christmas?

:D

Cik Nurul said...

hye adek Qis yg comel! rindu la... lame tak datang sini.. huhu

aiNa yaZiD said...

rindu zaman kanak2...~!! takde masalah. (^^,)

cik mun said...

jadi kanak2 lagi seronok..pikir main je..xpikir laen dah..

wan nurul hezrina said...

setuju bangat ngan ayat tuh=)mau taknya masa kecik sik berlari sana sini..lompat2..hehe

MamaEma said...

setuju sangat

miss Fyqa said...

comel nyer la..rindu zaman kanak2... wee~

starzieti said...

rndu zaman kanak2 walaupun masa tuh kehidupan saye tak seindah org lain. :')

Wanie said...

setuju sangat :) kalau org dewasa bagitau budak kecik mesti dorg tak caye..macam kite dulu jugak..hehe

...sWeeT uMi... said...

zaman kanak-kanak mmg time tuk happy2 je...mmg tak pikir pe pun kan, enjoy je tau hehehehe

CTK said...

mse kecik, nk jd dewasa, bila da dewasa, nk jd budk kecik balik..hehehe