Monday, December 26, 2011

Jeleslah Tu..

Salam..

Gambar di ambil dari FB..sweetlah tgk gelagat kucing2 ni.. ;p


Jeleslah tu kan...saje nak lalu kat tengah2..huhu..potong line.. :D



51 comments :

aiEz said...

baru semalam aie tengok pic ni,kelakar je...hehe...

♛RaRa♛ said...

LOL.HAHA klakar.kucing pon tahu jeless..;p

nur farahin binti sulaiman said...

mmg jeles tue.. bulu plak x sama ngan kucing dua ekor tue.. hihihi

Cik Tetra said...

hahahaha..comel je..kucing2 tuh..kucing kuning tu nampak sangat jeles..sgaja lalu kt tengah..hehe

:D

Cik tikah said...

hahahaha!!! comel sungguh!

budakijaupendek said...

haha!
nice pic kak ^^

aimi said...

hihihih....... nty lau qiss ade ade agk2 cm 2 x kak?? jeles tgk mamy dy main dgn bby =)

ajumohit said...

Hihi yelah si Oren tu potong stim betul, nmpk sgt Dari jauh dia dh aim nak Lalu tgh2 hihi

NURULHANIF said...

hehe.. kucing pun pndai.. :)

NURULHANIF said...

hehe.. kucing pun pndai.. :)

Rtp Farra Arisha said...

hehe, kucing hitam putih tidak sempat untuk berkasih sayang lama2. wakakakakaka.

Ucu Faridah said...

salam lily...lama ucu x tinggal jejak ye...

tak sangka kucing pun mcm manusia jugak rupenya....kah..kah..

ezin said...

atototo... comelnyaaaaa

Dalila Hamid said...

dia jeles la tu...

Original CikTeddy said...

haha..jeles la..die sorang kaler lain

Ungu Violet said...

kehkehkeh...mcm takder tempat lain nak lalu...hihi

Cinta Hatiku said...

kucing pun jeles tgk..huhuhhu..

Izan Ishak said...

hahaha... kelakar tgk kucing kuning tu... jeles eh dia...

teratai said...

kucing pun pandai jeles...sweetlah:)

Cikgu Ma said...

memnga jeles nampaknya tu..=)

Miss Xyz said...

nmpk sgt kucing tu pncegah maksiat.. haha XD

Cik Jingga said...

kacau line betul kucing oren tu.. huhuhu

khairul said...

haiwan pon ada sifat kerahmahan kan

NzA said...

sweetnya!!!!!

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mmg jeles!!!!

tp sweeeeeet sgt.. =)

EmpayarUtama said...

potong stim ler... :)

Cik Nurul said...

haha kelakar la kucen2 tu.. bole pulak main jeles2.. ish3 :D

Papa Mifz said...

Binatang pun pandai jeles2 nih,hehe

misyamissyou said...

hehe comel!

ieda said...

aah lahh cute je .. mereka pun tahu erti cemburu kan :)

Eein Azryn said...

alorlor tomey tomey. pandai potong line pulak tu. haha.

KizZ said...

Hihi...comei kucing kucing nih..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

MaYa MustWany said...

kucing dari pihak jawi tuh..hihihi

anamizu kaito said...

jeles lettew =P









luv,
cik ana

MamaEma said...

Jeles sungguh....hehehe

Juliet_iRa~" said...

hehhee..kacau daun je kucing brown tu..ngeeee ;p

aiNa yaZiD said...

jeles lettuw.. hehe. nampak sweet je. =)

shida'R said...

hehhee mmg saje la tuh kih3 :P

...sWeeT uMi... said...

binatang pun tau nak jeles kan hehehehe...sweet je pic tu... (^_^)

merahitujambu said...

haiwan pon th cemburu ke??=p

Fieza79 said...

hehee mmg sweet kan...alorr kucing pun tau jeles..

Amyra Azhar said...

la comel nya gelagat depa! hehe :D

maszmadi said...

haha, kucing tengah tu nak elak maksiat berlaku di tempat awam, tu yang dia lalu kat tengah2 tu... hehe

Ujie said...

hehe..mmg kelako!!

Pamie said...

haha..ade dalam simpanan jugak gambar ni..

die nak tumpang manje sekali tu..hehe..

zaidah said...

hahaha......jeleslah tu kucing tu.....

wan nurul hezrina said...

hahaha org dok berkasih kasihan dia nyibuk jew=(

Azmi Khan said...

giler jeles kucing putih belang tu....
kacau daun je.....

ILA HonEyBuNNy said...

hehhehe..kucing pun tau jeles kan kak..kekkeke

wannuramirah said...

hahahah. adoyyy, busuk punya kucing

CTK said...

hahahaha...lawak r kucen oren tuh...tetibe je lalu..nampk sgt jeles...hahahaha