Wednesday, November 2, 2011

Tak Takut Dah..

Salam..

Dulukan Qis takut dengan patung MCD ni tau..nangis2 kalau kitorg bagi dia dekat dengan patung tu..tapi semalam dia plak yang teruja nampak patung tu..



Time ni dah nak balik..sempat lagi dia peluk patung tu.. ^_^





54 comments :

aiEz said...

comel je qis peluk patung tu sebelum balik...ehehe...nampak qis seorang yg sangat peramah...mesti kat rumah meriah kan qis sembang semua benda kan kak?

Fabulous Me said...

Haha.. Dulu die nmpk patong tuh kelip2 mate kot :p

Rtp Farra Arisha said...

normally, kids are love to see the any kinds of statue. hihi. tapi qis plak yang takut yah? :)

qis cuteeeeeeeee :'*

✿ pink velvet ✿ said...

dah besar dah, i2 x tkot kot, hehe~

syafiqakarim said...

comel :)

LYAfrina said...

oloooo... comelnyer dia... dh x tkot dgn ptung mc d ni..siap peluk tu.. qis nmpak tembam kt muka.. dh makin berisi la

Marniey said...

alololo, manja nye dia. :)

ajumohit said...

Terror la qis dah tak takut ngan patung tu ye, nnti lehla jumpe maskot upin ipin, boboiboy hehehhe

CTK said...

qisssssssssss...i lebiu..hahaha... bila la qis nk duk ats riba ct lak :D

M.O said...

alolololo .. Qis dh besa .. dh kamceng dh .. hehehe

Juliet_iRa~" said...

heee..

badut takut x?

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

kamceng ..macam dh lame kenal..hehe..

ILA HonEyBuNNy said...

bulat sungguh mata Qis...hehe...

peluk macam nak bawa balik umah neh..ehheh

Cik Tetra said...

heeeee..comelnye..siap peluk lagi tuh!! hehe..

tiefazatie said...

haha..comel!qis dh besar nie..dh phm nie patung je..hee

So Shy Lady said...

dh lupa la tu....dulu fobia hihi

ank akk plak smpai skrg takut kat menan ank patung bntuk manusia. klau bntuk bear ke r bnatang lain t.pe plak

ninazahar said...

wah Qis siap posing baek punyer ngan ronald mcdonald tue. kalo anak sis mau meraung tgok patung tue

misTeaRed said...

comel je...

BlueiceButterfly said...

~qis dah besar sebab tue tak leh takut2 dah..hehe :)

Ujie said...

itu tandanya dia kian membesar..

Ungu Violet said...

qis dah dpt geng baru...kehkehkeh

mamalieyna said...

tandanya Qis dh besar kan...tp kan arif still takut...camno tu..ngee..

NM02 said...

bambam tgk patung ni dari jauh dah muncung.. hahaha

BeaN MorENo said...

dulu sayapun takut dengan patung tu

aiEz said...

assalamualaikum kak,err ni link ada tutorial software tu kak...;)

http://www.niksoftware.com/learnmore/usa/index.php/webinars/archives

♥Aien Najwa♥ said...

alah tomel nyer dieeeeerrr..=)
dulu sy takut..sekarang tidak lagiiii..hehe..

..cik gugu.. said...

ahaaa cumil ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx all..

Aiez : Thx aiez..nanti akak cuba.. ^_^

maszmadi said...

wah, sweet la qis peluk patung tu.. leh bawak balik la yerk.. hehe

cik Kartun said...

patung tu menyeramkn..CK smpai skung dah besar galah xsuke ngn patung tu heee~

Izan Ishak said...

hehehe..seb baik takleh bwk balik patung tuh...

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

comel dia...:)

MrS. F!zA said...

tudia..berani sgguh dah tu smpai naik peluk..hahaha

Papa Mifz said...

dulu lain...skrg lain...;)

munna said...

ANAK KLU PTG MCM NI DIA SUKA ...TAPI KLU YS SERUPA MCM ORG KAT SHOPPING COMPLEX TU DIA TAKUT

kayrul-shah said...

ala comeynya..nie mamanya kena beli satu letak kat umah nie...hehehe

kura said...

patung uncle tu comel kot, macam mana dia boleh takut? hahah

tiefazatie said...

alahai..comel nya..heee

bloghok said...

wahhhhh

.: iEyLa :. said...

alolo...nk hug dari Qis jugak bole x sis??hikhik

mamaNoriz said...

sib baik dia tak angkut balik rumah...hehehehe

Wilayah Sepet Kuku said...

comelnyee Qis...,geram tgk..hehe

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comel n sweetnyer qis ni...

wan nurul hezrina said...

sbb patungtuh sentiasa sengih kot..huhu

::NureeN:: said...

knapa takut lily? sbb besar ke.. ellesya klau jumpak lg mau posing2 ngan uncle ni ;)

Wanie said...

hehehe..muke patung ni memang menakutkan bagi budak kecik..skang dah berani ye smpi peluk2 lagi..

ZORA said...

tapi ble tgk lame2..muka patung mcd memng seram pon..:P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx All.. ^___^

Run Away said...

tak kenal maka tak cinta...hekhek...;d

shida'R said...

qis comel sis hehe ^_^

MaYa MustWany said...

ha3 memang de setengah budak,awal2 akan takut.dulu mas takut dengan pak cik kfc,lepas tuh,makin suka bergambar lak.hehehe.

amna said...

mcm tu la anak mummy :) huhuuu

| SUE | said...

alolololooooo sampai peluk lagi....besfren sungguh

My SweetPea said...

ala....tomeinya dia