Monday, November 21, 2011

Photoshoot :: Qis

Salam..

# Entry yang penuh dengan gambar Qis...^_^

Pagi semalam..awal2 pagi lagi kuar untuk berphotoshoot...ktorg memang jarang kluar pagi kalau hubby cuti..koz hubby keja malam kan..balik pagi letih mesti nak tido dulu dah petang baru kluar jalan2..tapi semalam..hubby cakap bagus kluar pagi...kalau petang sure akan hujan..kat sini stiap petang hujan..& petang semalam seperti dijangka hujan turun dengan lebatnye sampailah kemalam..syioknye tido..^_^

Tapi sayang..banyak gambar Qis ni tak menjadi..c anak dara tu takde mood plak pagi tu nak berposing... ngantuk kot..Daddy balik  kul 4pg..dia pun bangun juga...

 pagi yang indah....
 Qis yang takde mood pagi tu nak berposing...
tengoklah muka bosan...
kena ugut..kalau taknak berposing..kita balik..terus buat gaya macam tu...
hehe..jahat mak pak dia ni.. :)
gaya bajet comel.. ^_^

Bersambung..... ^__^



62 comments :

Cik tikah said...

Suka tgok gmbr qis yg tgh bosan tuh. comel bangat!

Juliet_iRa~" said...

comelnya qis..hee

mn gambar ibu dia..;p

MrS. F!zA said...

cantiknya sunrise...

mcm2 gaya posing qis bt kt daddy n mummy..haha

ajumohit said...

Come on qis, say cheese, hihi, ngantuk lagi ye? Xpe ini pon comel sgt tau qis!!! Alas candid gitu

Sha said...

qis comel huuuuu

NzA said...

hi.hi.hi....muka xde mood pn comel apa....

Miss Xyz said...

comel larh anak Puan.. pipi tembam~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

juliet ira : Gambar ibu dia di next entry.. :D

My SweetPea said...

hamboi hamboi macam model qis nieh...pandai dia bergaya...ada bakat nieh

eB ezrin said...

kat maner tuh yer? nmpk cantek sgt :)

NURULHANIF said...

memang cumil jugak walaupun xdak mood..:)

YNA said...

paling best yg wat muka geram sehingga yna pun rasa geram nak gigit dia, hihihi

...sWeeT uMi... said...

lain kan rase kalu kuar pagi ngan kuar petang...kalu pagi udara segar je (",)....comel je pic qis yg kedua last tu....

~ayusleeping~ said...

comey la anak sis.. ;)

Nens Collection said...

olololo..muka terpaksa senyum..hihi..comel

kak lang said...

kiut je...hehe

.: iEyLa :. said...

hihi..siap kne ugut tuh...
kejam tul mama die..hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kak EB : tempat biasa kak..Danga Bay.. ^^

wahida said...

Qis buat gaya mcm mana pun, tetap lah comel...

aiEz said...

hehe,macam2 telatah qis...dr tak ada mood kena ugut,terus posing...hehe..

atie zakaria said...

comelnye qis.. ^_^

merahitujambu said...

QIS BOLEH JADI MODEL KANAK2 LAA

~aSHa~ said...

walau takde mood tetap comey

afzalsukasuki said...

hehe tu takde mood?banyak je gmbar dia tu kak!huhu ai kecik2 dh fotogenik :)

Maya Mayana said...

belakang tu mcm bot banyak2 je...

Qis sgt beruntung mummy n daddy setia merakam aksi dia...tkde mood pun comel gak utk dirakam...btw yana lg suka rakam gmbo mereka scr candid...hehe

aimi said...

kihkih... dh blh daftar pencarian dewi remaja ni kak =)

So Shy Lady said...

muka bosan yg paling cute ;P
qis bsar esok bleh jd model

gmbar 1st - kindahn yg t.dpt dgmbarkn dgn kt2, subhanallah

Wanie said...

hehe..qis makin chubby..rambut pn dah lain ye..

Qhaifa Nur said...

makin comel...pandainya posing

Ena said...

qis dah semakin besar kan... suka tengok aksi2 dier.. comel sentiasa..

MamaEma said...

tak ada mood pun dah bergaya...apatah lagi bila ada mood kan...comel

ibnuismaini said...

wah, knp b'sambung plak ni... kami nak lagi...

maszmadi said...

dalam xder mood pon, gambar sume berekspresi macam2..... suke tengok..

♥Aien Najwa♥ said...

tgkapla cmner pown gmbar..qis mmg tetap chomel..(^_____^)..

adarnadzmie said...

Qis tak der mood pun masih comey bergambar...:)

intan_blur said...

comel..ade gaye.. ;)

Rtp Farra Arisha said...

YOU'RE A VERY CUTE GIRL QISTINA!!!!! :)

mamalieyna said...

hehe...kena ugut pun comel~

kalau arif pun sama lah skrg, susah dah nak suh posing2..tak layannye dia..huu~

munna said...

walaupun takde mood..tapi comel je gambar qis

mamaNoriz said...

tu lah, ragam anak ni tak leh nak jangka kan...

tpi dia tetap cute!

atie zakaria said...

comelnye qis... x buat gaya apa2 pun mmg dh sedia ada cantik..

Jieha mohd said...

comelnye!! hehe pndai posing..boleh la jdi model kids hehe

anitadiana said...

geram betul lah dengan qis ne..cerdik sanggat bila posing tu cantik aje gayanya..kena aje...comel lak tu...jadi model kanak2 ne boleh ne...

yen(toka ziizokukuto) said...

future model ni,,huhuhhu :) :)

Cik Jingga said...

oh..tergoda tengok mata dia..besar.. hehehe.. anak baik comel.. !!! ^^

Cik Nurul said...

pandai nya adek Qis posing... comel la! hihi

aisya said...

geramnya tengok anak akak ni.. dah la pandai posing, comel plak tu.. hehe

MaYa MustWany said...

amboi kak,siap ugut tuh..cian qis.hihihi

suka tengok pic k2 yang terakhir.very cute!

Juliet_iRa~" said...

akk dok jb ek?

best la jg g cameron sbb best shopping..hee..geram tgk sayur2 ngan jagung dia kak..tp xbeli sbb blk umah lambat lg..confirm syur tu xelok da..

nt ajak hubby akk jalan2 kat sn..:)

CIK JATT said...

pandai betul Qis nih posing.
boleh g casting model kanak-kanak

Ungu Violet said...

eceh jeling...menggoda teww...hihi

cikgu ainura said...

alahai..comei nyer..

CikguShikin said...

xde mood pon stil posing comel

ILA HonEyBuNNy said...

ehheheh...

senyum ila tgk gaya Qis neh...

kelakar pun ada..besar nanti mst dia minat bergambar jugak neh..ehheh

Shifa Jue said...

wah.. comel n pndi brgaya Qis ni.. Salam peluk cium dr Aunty Jue.. ^^

Cik Tetra said...

sangat sangat sangat sangat sangat comel! heeee.. qis banyak ikut muke akak laa..heee..mesti akak kecik2 muke mcm qis kan..heehe..super duper cute! :D

tunz said...

comeinyerr..geram mama tgkkk mama x de gegirl ler..dua2 boyss...huhuh

-oP_ida- said...

cumiLLLL betoii budak gaun jalOr nieh......meh sini kisss skit...=)

wan nurul hezrina said...

hehe mcm2 ragam n mimik muka.cute

Run Away said...

memang comel...tgk qis terasa nak ada anak sendiri...hehehhe...;d

Nur Kiasatina ^_^ said...

cmel laa qis :)

CTK said...

qis memang comey lah!!!!hehehehe