Tuesday, November 8, 2011

Fun Fair..

Salam..

1st time bagi Qis masuk fun fair..sebenarnye dah lama juga nak bawa dia masuk sini..Fun fair ni lebih kurang 2bulan dah kut buka..tapi baru jer berkesempatan bawa Qis pegi fun fair ni...

muka excited 1st time masuk fun fair..

Naik menda alah ni dia ok lagi lah..dia yang ajak naik..

yang ni plak..mula2 jer happy..bila dah main..asyik2 orang langgar..dah mula dah nangis..abis jer main terus ajak balik..apa dah...
Hubby ajak naik menda alah ni...tapi lily tak berani..gayat..

ni pun sama juga..tak sanggup naik..cukup dah merasa naik kat genting suatu ketika dulu..memang takde hati dah nak naik lagi..nak tercabut jantung.. :D






43 comments :

aimi said...

akk g fun fair mner ni kak?? cm kat genting je.... seronok ny qis ibu ayh bwk g fun fair =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aimi : ni fun fair kat JB..2 bulan lebih dah kut buka.. ^_^

Cik tikah said...

suka pergi fun fair!!! best!!! hehehe...

tiefazatie said...

wah..best2..tp kali ifa pun xberani nak naik2 yg sis xmo naik tue..hehe

Fyfy Liew c: said...

wah bestnye funfair ^^ fy suka pergi funfair.

aiEz said...

Mesti satu tempat je x masuk kan?rumah hantu..hehe...

*dah lama tak masuk fun fair..kenangan2..

beLLa said...

kelmarin baru kte g funfair tau ! best sgt ! kalau boleh semua mende nak naek. hihih

Nuriy Arisa said...

wahhhh...fun fair kat mne nie???

mcm best jewwww...
Dulu arisa pown suke men kete yg laggr2 tue...
teringat lak zamn knak2 dulu ^_^

ajumohit said...

Bestnya game dia lily, fun fair ni nmpk canggih skit dari yg biasa tu kan....qis takut kene lggar2 tu yg dia nanges tu lily

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aiez : memang nak masuk rumah antu..tapi terpikir plak Qis ni..penakut..erk..maknye pun sama.. :D


Aju : a'ah..tak silap fun fair ni dari eropah kut..game dia mmg semuanye seram.. :)

EmpayarUtama said...

Meriah... Budak-budak selalu ajak singgah kalau lalu Angsana aku buat derk aja :(

CTK said...

hehehe...lmenyer xpergi funfair..mmg xcited muke tuh..hahaha


*kete langgar2 tu xprnah maen lg...waaaaaaaa...teringinnya nk pergi!

mamalieyna said...

waah best tuu..kt JB eh..eina blk johor kejap sgt baru ni, tak sempat jln2 JB..hu~

tapi syok tengok je, bab nak cuba main tu, hee byk benda gayat n takut nak main, arif lagilah..hahah~

✿ pink velvet ✿ said...

rasenyer org last g funfair time kecik lagi ... time tu adek org yg bongsu ni pon x wujud lagi, skang dia dah 15thn, hahaha~~

♥Aien Najwa♥ said...

kalo dh name nyer bende berpusing..den xkan naik ! ~~ sangat gayat..=)

misTeaRed said...

bestnyeeee

LYAfrina said...

euro funfair ni mmg best..mainan dia baru n best2 belaka..n harga pon lg mahal sket dr funfair biasa.. thn 2009 dulu dia dtg skali kt kmn.. tp time tu asya kcik lg..xleh nk main2 lagi.. huk2.. bla la dia nk dtg sini lagi yer.. hehee

Azura @ cik buaya said...

wahhh bestnyeee... :D

ieda said...

uishh memang seronok dik bawak anak2 sesekali ke funfair nie .. akak x pernah layie bawak .. hubby x suke huhuh ..

tapi kalau dlm taman tema tuu ok lah , dia suke .. mgkin sbb beraircond kuut huhuhu

tarian jari said...

owh, i dr kecik tingin nk naik kete langgar org tu..tp smpai skang x berani!! tgk cam syok! hahha

maszmadi said...

hah, ni yang dekat angsana tu kan, last week hubby outstation ke JB, dia ada tunjuk gambar fun fair ni, konon2 nak ajak pi, tapi ntah bila la dpt jejak yerk.. huhu

Michada said...

wah besnye!!!!! pasni mai la pesta penang.. =D

Ucu Faridah said...

pg fun fair mmg best..pegi sekali sekala je..al maklumlah rakyat ramai.bila dah ramai tu semua nk dicuba...pokai la lily...

DOMU-KON said...

beznya..nak pergi tapi jauh lak jb tu..

MaYa MustWany said...

teringat zaman dulu de fun fair..best gak.hihihi teringin masuk rumah hantu and roller coster,tapi tak pernah dapat sampai sekarang coz tak de orang teman.hihihi

MamaEma said...

nak masuk funfair skrg tiket mahal kan...

munna said...

BESTLAH FUN FAIR ..MAINAN DIA BANYAK BEST2 ALA2 MCM KAT GENTING JE.... FUN FAIR KAT SINI SELALUNYA YG DARI THAILAND TAK BANYAK MAINAN..

Cik Tetra said...

bestnye g funfair..da lame x g funfair..heeeee :)

Daddylicious said...

yang last sekali tu mmg benar boleh tercabut jantung dibuatnya...hehe

NuR 'aQiLaH said...

kalo g funfair main keta langgar2 tu best haha

Ungu Violet said...

kalau naik yg tinggi2 tuh mmg kecut pewot...huhu

NzA said...

masa kecik2 rajin juga melayan anak2 g funfair n naik benda alah nie...ttp yg plg gayat bila naik eye on msia yg besar tu lily.....smpt 4 kali akak naik........

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

dah lamer tak pegi funfair...anak2 memang suker pi tmpt2 camni sampai taknak balik...

Wanie said...

eh macam kat genting la ye ni..yang gambar last tu pn wanie dah serik naik..huhuhu..tinggi kot bende alah tu naik, pusing lagi memang pening..

aiNa yaZiD said...

huwaaa..best nye kak.~! lama aiNa tak pergi funfair. seronok main bumper car..langgar-lanngar orang. Tapi agak sakit ye bila kita melanggar atau di langgar.. huhuhu.

yen(toka ziizokukuto) said...

tempat saya pun ada gak,,dah 5 kali pergi,,hehehehe

khatgrafik said...

Fuyooo... anak leh jadi model tu :)

| Lepak Santai |

Sya Ecah said...

huhu, dah lame tak naik bumper car tu... :'( rindu nak naik la pulak. last naik, mse kat genting tahun lepas. huahuahua

Izan Ishak said...

mesti dia takut kena langgar2 tu kan... trus nak ajak balik eh. izan pun gayat naik tinggi2 tuh.

ILA HonEyBuNNy said...

seronoknya Qis...

budak2 mmg suka kalau dapat g funfair..hehehhe...


ahh kak...ada ila naik kt genting..smpai skrg fobia g..takoot.heheh

YNA said...

alahai..
best la main benda nie semua kak.. extreme tau, hihihi

Pondok Usang said...

tringat masa kecik2 dulu pi funfair tengok konsert wings...

NURULSYAZWANI BINTI ROSLI said...

eh? kat mana nih?? mcm best laa