Tuesday, November 15, 2011

Contest Teka Harga Burger

Salam...


Lily telah di TAG oleh  akak Dalila untuk join Contest Anjuran Cik Tikah...

Syarat-Syarat :
  • Follow blog cik tikah ATAU letak blog cik tikah di bloglist blog anda. Senang korang nak uptodate dengan contest ini. 
  • Buat 1 entry bertajuk "CONTEST TEKA HARGA BURGER!!!"
  • Letak banner contest yang di'link'kan ke entry ini
  • Teka harga burger kat bawah ini berapa ringgit
 Jawapan : RM3.50


Hadiah-hadiah yang ditawarkan sangat menarik..untuk keterangan lanjut boleh lawat blog CIK TIKAH..


Nak TAg 3 orang iaitu : Tiefazatie , Wanie & Cik Must ..


Wish Me luck.. ^_^

29 comments :

fiezah91 said...

hehe.good luck :)

Nuriy Arisa said...

sissss!!^_^

gud luck yea...arisa doakan sis meng! ^_^
sedappp burger tue...
lapo pulak :"(

ajumohit said...

Good luck lily, hmmm burger mmg sedap dimakan nyum2 ;)

Ujie said...

1st time dgr contest gini..lain dr yg lain.

*skrg ni ada burger daging panggang..yg tu mahal rm1 dr biasa.

Cik tikah said...

yeah!! kak lily join contest saya. sukanyaaa..!! hehe.. but akak, letak link entry ni kat komen entry contest yer :)

TQ akak sebab sudi join. syg akak!!

Nens Collection said...

gud luck
semoga tekaan mengena

...sWeeT uMi... said...

wah sedap burger tu hehehe..nway good luck ye (^__^)

.: iEyLa :. said...

gudluck kak..hihi..

MamaEma said...

All the best

Cik Tetra said...

heee gudluck akak.. :)

♥Aien Najwa♥ said...

Waa..teka makanan pulak yer ! ~~ macam2..=) hehe..bdw, gudluck yer sis ! ~~ =)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

gud luck lily..

p/s: sy dh pos..

ieda said...

hurmm dah lama x makan burger mesia nie .. dah naik kan hargeenyee ..

gud luck dik ! :)

maszmadi said...

ada gak contest gini yerk.. hehe good luck lily..

Yati said...

hehehe....memang leh belanja kita semua burger...:)

::NureeN:: said...

gd luck.. heheh menyelerakan.. free bleh join nanti

::NureeN:: said...

jom join nureennyerr plak
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/11/korean-giveaway.html

Cik Nurul said...

gud luck! ^^

yen(toka ziizokukuto) said...

mahal nya kak,,sampai 3 hinggit lebih,,heheheh,,gud luck

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yen : hehe..ada tau..akak selalu beli burger harga RM3.50..tapi memang sedap sgt2..lagi sedap dari burger MCD.. :D

munna said...

GOOD LUCK LILY....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

TQ All... ;)

Nureen : Insyaalah..kalau sempat nanti lily join ye.. ^_^

Papa Mifz said...

mcm2 jenis contest ado skrg nih yer...

shark said...

hai mummy qis,salam perkenalan dari saya :)

Run Away said...

good luck....;d

CTK said...

hehehe...ct pon da jOin...gudluck akak! :)

MaYa MustWany said...

hihih nasib selalu tak side mas..so rasa macam berat lak hati nak join..kikikiki..(sebenarnya tgh nak motivate diri nak rajin balik)hihihi..anyway thanks ye kak.kalau smpat,mas join.

Wanie said...

hehe//menarik tu kak..sedap tgk burger ni..thanks tag :)

shida'R said...

gudluck sis :)