Monday, November 28, 2011

Bermula Dari Kosong semula..

Salam..

Selamat Bercuti buat yang masih bercuti...Dah dua hari blog tak update..biasalah kalau hubby dah cuti..komputer ni dia yang punya...sekali sekala jer dapat jenguk blog ni..BW pun sekejap2 jer...hari ni dah kerja semula..walaupun hari ni public holiday...

Pagi ni buka akaun Nuff..tengok kat earning..rasa gatal plak tangan ni nak klik Cash out...maklumlah dah ujung bulankan..waktu yg sesuai nak cash out...

Dah RM0.00..kena kumpul balik..sikit2 lama jadi bukit..;) ..yg ada skarang ni earning dari BE jer..


masih ada dua BE tgh running...


Thx buat kawan2 yg sudi singgah ke blog ini..sayang korang semua..^__^



57 comments :

ajumohit said...

Walaupun dah cashout Ada lg be running, byk lak tu lily, apa rahsianya? Uv klik hari2 brp lily? Nnti komen kt blog Aju ye tq lily!!!

Wanie said...

kejap je tu nak naik balik kan kak..nt BE dah abes running tambah balik..hehe

Ungu Violet said...

sayang lily jugak...jentik nuff sini...hihi

Kazman & Sue said...

semoga berjaya claim yeee... amin....

Juliet_iRa~" said...

wahh byk gak tu smpai dah cash out..
hee

:D

Cik Tetra said...

wahhh da cashout..heeee...

:)

Izan Ishak said...

tahniah qis...

entah bila izan bole cashout lagi ni...

shida'R said...

wahhh best2 sis..hehee...shida masih tahan lagi ni,pdhala mmg dah blh cshout sja tgu smpai nk dekat 2ratus lbih baru puas hati cashout hehe,,
rsanya tgu hujung tahun kot..hehee..
tahniah sis BE tgah running tu ..happy bloging sis ;)

ILA HonEyBuNNy said...

mest banyak akak cash out dah neh..

ila tengah duk kumpul lagi neh...

cek y lama xcash out lagi..ehhehe

aiEz said...

yeah akak...kita sama,hehe...aie pun baru jer klik cash out,so kena mula dari awl semula...hee

cik mun said...

wah..untunglah..^^

Ujie said...

lily pun rajin jenguk blog saya..tq!

Stacy Hanza said...

wah murah rezeki, happy blogging dear! muah

ieda said...

tahniah dik ! ...
aak punn tgh tunggu dari nuff nie ..
memang lambat kan :)

ZORA said...

boleh belanje ni..:P

iszieylyanziy said...

wah,,xpenah cashout,,sobs

Ekkem Spark said...

yela sikit2 lama jadi bukit ehehe

Juliet_iRa~" said...

kak lily x g jln2 ke?opss hubby keje ek..

psss : gambar ehem2 nanti2 la k..heee ;p..

Fatin Mraz said...

marilah kita lawat melawati satu sama lain..

;}

M Fizan said...

huhu.. ajarkan lar macam mana main nuffnang nie :D

Lia Irdelia said...

wah...
untunglah..

:)

Niza Romli said...

nuff sy tu bila ntah nk bulih cashout. takdak untung lagi ni...hehe

diana said...

tunggu 1k baru cashout..hehehe//
maknanye sepuluh tahun lagi baru cashout..
wakakaka

NzA said...

wah, dh tuai hasilnya ek.....

m!3yr4h_LolLy said...

sayang qis jugak ;)

thanx jugak sudi dtg melawat blog mieyrah

LYAfrina said...

tahniah.....
nanti simpan kat bank ye qis:-)

Papa Mifz said...

papa mifz tak ponah cash out kan lagi...huhu

Rtp Farra Arisha said...

there're more goods in blogging and one of them is BE nuffnang! happy blogging sis! :)

MaYa MustWany said...

murah rezeki kak lily..amin

Cik tikah said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Seri said...

kira okeylah tu...seri ni blom lagi apa2...masih poket kosong..

mama_zara said...

beshnye dh cashout..kite punye dh leh cashout gak tp masih ciput lagi..susah btol nk cecah rm 100..hahahaha

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah best...saya tak cash out lagi....tunggu angka genap baru nak cash out....

♛RaRa♛ said...

wahh untung lahhh!..^-^

amna said...

seronoknnya.. rezeki2~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

selamat mengumpul semula lily.. =)

-oP_ida- said...

hoyeah....nida pn br jaaa cashout...heheheh...

rezeki...berbLoging

nieda said...

rezeki tu..

afzalsukasuki said...

oo dah cash out ea?diam2 je dia ye tanak bagitau saya.takut saya pow cendol la tu.hahaha :D

::NureeN:: said...

alhamdulillah

.: iEyLa :. said...

belanje saye ngan Qis la kak..hikhik

BayuSenja said...

Wah..bestnye kalau slalu BE camtu hehe

MamaEma said...

okeylah dah dapat tunai...

merahitujambu said...

rezeki ALLAH..alhamdulilah

BlogS of Hariyanto said...

salam sukses selalu ya :)
BlogS of Hariyanto

BisMi Aishah said...

besnyee... ada BE

bile laa nk dpt tue

munna said...

BESTNYA...BOLEH BLANJER AISKRIM NANTI

*diera* said...

wahh best nyee.. sy ni nak sampai 50 pun punya la payah.. hahahah padahal nak hapdet pun pemalehh... :D

coklatberapi said...

wahhh rezeki..saya tak pernah cash out lagi...taniah;))

Nens Collection said...

wahh..byk cash out tu..hehe
selamat mengumpul semula..;)

♥AienNajwa♥ said...

waaaa..mesti banyak giler erk...=)

acheeqa farhana said...

wah2 die...nk mtk belanje boleh?hikhik..

*ala, blog best,mst la ktorg dtg :)

khairul said...

sy ni satu BE pon blom ada lagi

saipul said...

bestnya la.. dah cash out still ada BE running lg...;)

Eera Shera said...

cemana boleh dapat BE tu ek?siap ade 2 lg yg running..em sy tak paham sgt la mende2 ni..hihi

NURUL ASHIKIN said...

tak sampai rm100.00.. dah tu BE dah x ada lagi adeh~

CTK said...

fuhyooo,..pandai men ngan nuff ek...hehee