Friday, November 11, 2011

11.11.11 || Mood Sangat Malas..

Salam..

Sangat Cantik tarikh hari ni kan..Ramai yang lily tengok buat entry berkaitan Tarikh ni..lily pun Tak nak ketinggalan..Tapi hari ni takde yang special...mood sangatlah malas hari ni..nak blogwalking pun amik masa...tak sempat lagi terjah blog kawan2 semua..jap lagi ku BW..slow2 ye..Buat yg follow tu..nanti ku follow balik ya..amik masa sikit..

Hari ni aktiviti hanya tido jer memanjang..start kul 1ptg tadi mata berat sangat2..ajak Qis tido sekali..kul 3ptg bangun..koz hubby nak p keja kul 5ptg..lepas hubby p keja..BW kejap pastu tido semula...kul 6ptg bagun..perut berbunyi..mintak diisi..tapi sangatlah malas nak masak..ntahlah napa hari ni mood takde nak buat apa2 pun...disebabkan perut dah bernyanyi2..kuarlah sekejap berdua dengan Qis tadi pegi Dominos..Nasiblah rumah ni berjiran jer dengan Dominos..jalan kaki pun boleh.. :)

 Pizza dominos lagi sedapkan dari pizza Hut kan..yang sisa gigitan tu..hasil gigitan Qis tu..tak abis lagi..dah amik yang baru...

 ni add on..ntahlah apa nama..tapi sedaplah..rasa pisang..

 Tanya kat Qis..'sedap tak?' terus buat gaya macam tu..sedaplah tu.. :)

hmmm...yummeh2.. ^_^







59 comments :

Ujie said...

syok la berjiran dgn pizza..

*nasib mood makan ada ya lily! ^__^

Niza Romli said...

klu gaya sedap pun menyerong smpi macam tu..mmg sedap sgt la tu ye qis...hehe

Cik Tetra said...

betul2..dominos lagi sedap dr pizza hut sbnrnye..cume pizza hut lagi popular..heeee..

sedapnyaa..lagi2 tgk qis makan..!! hehe

Qhaifa Nur said...

senangnya badan bila dekat dengan domino..1 cal dah sampai
nyummmm...

CTK said...

benci qis..slalu xnk kOngsi pizza ngan kiterrr (T_T)

MaYa MustWany said...

suka pic last..terliur 'ummie' mas tengok.hahah

aah la kak,dominos lagi sedap gak.

ajumohit said...

Bestnya sebelah Umah domino, hari2 bleh pekena pizza hihi, mintak skit qis!!!

Rtp Farra Arisha said...

what a cool coincidence. arisha pun makan pizza petang tadi ;) hehe qis nampak happy boleh makan fav food dia!

tiefazatie said...

wah..sedap kan dominos..comel je qis nie..

ifa mkn pizzahut semalam sis..hee

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/11/jum-join-toluna-ini-dan-dapat-hadiah.html

besday adik ifa..ifa guna voucher yg ifa dpt je tue..hehe

tiefazatie said...

tp pizza domino nie best kan sis..adui la..kat KT xde..sob2..

Cik Itam said...

nak2 ckit=_)

sweetbelly gurlz said...

dap nye domino....sis...nak ckit..hehehe...tp xpnah lak rasa domino yang ada topping rasa pisang...cam menarik jer...t nak try jgk la...

Cik tikah said...

yummy bebeh! btol2.. domino lgi sedap dri pizza. wink wink!

aimi said...

fuyoo.. seronok btl dpt mumy cm mumy qis ni =) suke2

LYAfrina said...

siyes lya kte... seumur hdup ni x pnah merasa lg domino's... huhu..sadis btl... kt pntai timur ni blum ada domino's... bila la dia nk dtg sini erk??

comel sgt qis mkn.. klo asya mmg xsuka mkn pizza..sma cam papa dia... sbb tu jrg sgt mkn..klo mkn pon dgn geng2 ofis..

aiEz said...

berselera tgk qis makan,aie jd lapar...mana nak cari malam2 ni?hehe...;p

Titisan Hujan said...

sedapnye....

ieda said...

aah same lah felling mcm lya tuu ekekek akak punn x pernah merasa makan dominos nie lily .. xsampai layie ke pantai timur huhuhu

tapi sedap dari pizza erkk .. memang kena cuba nie .. hurmmmm

aah sedap lah tuu sampai thumbs pun terbalik dah ekekek .. qisss qisss .. :)

Wanie said...

waa, bestla dekat..rase2 mlas nak masak g dominos je la kan..hehe
amboi qis, bkn main lagi die makan piza..huhu

NzA said...

xpernah rasa lagi pizza dominos ni cz xde la tmpt akak.....

SeputihSalju said...

sedapnya qis makan..terliur aunty tgkk..hihihi

Mimi Marilyn said...

bestnye...hehe

nieda said...

gaya qies tunjuk sedap tu mmg sedaplah tu..nieda pun selalu juga mkn dominos..sedap

ILA HonEyBuNNy said...

patot la akak xupdate blog..heheh

mai mood malas biasa la..hehe..

Qis....kak ila nak pizza ckit..hehehhe

ZORA said...

terliur air liur.......arghhhh...

Cik Nurul said...

sedapnye.... adek Qis nak cikit... hihi

♛RaRa♛ said...

sedapnya pizza tuhhh....>,< hihi...ehh comeinya qis tuh,geram saya tgok ^-^

Wilayah Sepet Kuku said...

as salam...sukanyeeee dgn pic yg last tue...alaahaiii...geramm tgk Qis...geget pizza pastue tgk nak snap pic...hehe comel sgt :)

♥Aien Najwa♥ said...

waaaa...cedap nyer..nak cket Qis ! ~~ hehe..dominos pizzaaaaa..100-88-2525..cewah..=)

Ena said...

kdg ada jugak feeling gitu lily.. malas nat wat pe pun.. cam ena arini.. semua keje terpaksa buat ni sbb cuti 2 ari je.. kalo tak mau golek2 atas tilam.. huhuh..


lama dah tak pekena domino's.. dapnya..

Khairil said...

betul tu .. dominos best lagi dari pizzahut...

Fathiah Hamim said...

DAH LAMA BENO NGIDAM PIZZA NEHHH.

geram la dengan rambut diaa.

ziha said...

comelnye anak akak :)

tiefazatie said...

geram la tgk qis nie sis..hehe

Cho Zila said...

domino memang layan punya... 11-11-11 adalah tarikh bestkan...

yAhyA said...

oww,, Yummy...
adik yang cantik.. bagi sini dong..
hee..

aisya said...

tak pernah try lagi domino's ni.. =)

EmpayarUtama said...

Aku x pandai makan tu :(

anamizu said...

dominos best lg dr pizza! wahhhh dapnye tgk Qis makan!! hehe




luv,
cik ana

Prasetyo said...

Nice blog posting. I'm just blogwalking and very interesting to stop here and read your post. I like this.

But, dont forget to give us your comment into my blog ya.

Thanks for share.

Ungu Violet said...

beznye kalo malas makan domino's...ungu klau malas makan megi jek..uhuk

Pondok Usang said...

wahh.. betul malas nii..

manis said...

lama tak mkn pizza. tgk gmbar je dah terliur

chugie said...

sy pun makan dominos gak on thursday aritu.. tp a bit mahal then pizza hut lah rasanye..

but the lasagna & Breadstix dia mmg superb.. sampai arini masih terbayang2.. maybe nk suh pekena lagi kot :D

Falcoa wa ! said...

sedapnyee pizza...:)

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Sedapnya! Comel! Love it auw :D

Badrina Ibtisam said...

Eh sharelh sikit! Haha anyway, budak kecik tu comellh! <3

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cik ungu : bisanaye makan maggie juga..tapi disebabkan stok maggie takde tu yang mkn pizza..nk pagi kedai..kedai lagi jauh dar rumah.. ^^

...sWeeT uMi... said...

badan mintak rehat la tu...tu yg nak tido je hehehe...aahh btul la dominos lagi sedap, bleh mkn byk keping..kalu pizza mkn sekeping dah kenyang huhuhu....yg add on tu mmg sedap kuikuikui...

hazirahahmadrazi said...

comel nya qistina mkn pizza ! :)

MamaEma said...

aunty nak sikit qis..

YNA said...

alahai comelnye budak nih.. rasa cam nak gigit jeh, hihihi

shida'R said...

mst lah sedap hehe ^_^

shida'R said...

sis shida kbelakangan ni mood malas bloging melampau2 huhu ;(
tgh cari mood balik nih ~

munna said...

NAK SIKIT QIS... MUNNA TAK PERNAH MAKAN LAGI PIZZA DOMINO...HARUS CUBA LEPAS NI...

Dalila Hamid said...

x lunch lagi ni... lapar la... :)

♛ dja sukhri said...

qis.... sedapnya.. nak jugak!!! heehe. :)

Run Away said...

hoh...qis mum tak ajak acik sekali pun...hekhek....;d

wan nurul hezrina said...

qis mcm merah suka makan.seronokkn nak msk