Monday, October 31, 2011

Sisa Terakhir..

Salam..

Ingat lagi tak Dulu Qis pernah menang dalam Tahun 2009 barangan Baby johnson bernilai RM1000.00..Hampir 2 Tahun berlalu barang tu masih lagi ada..tapi yang tinggal skrg hanyalah baby Oil jer..tu pun tinggal beberapa botol jer lagi..yang lain2 tu dah lama abis..tapi memang jimatlah..dalam setahun lebih tak perlu beli shampoo..bedak..losyen & mandian..Mandian tu pun mak & bapak dia tumpang pakai sekali..memang jimat & berbaloi2.. :P ..Tak sia2 join contest.. ;)

nah inilah dia barangan yang bernilai RM1000 tu..masa ni Qis baru berumur 10bulan..Happy tau dia terima hadiah ni..sibuk juga dia nak buka kotak2 hadiah dia ni..untuk entry tu boleh klik SINI..

 3botol ni jer yang tinggal lagi..
mentang2 free ye..habis kaki dia siram dengan bedak..


ecehceh..comel letewww.. :P

apa taknye cepat abis..bedak & losyen tu dia buat macam shampoo dah..







71 comments :

Nia Ridzwan said...

alahh comelnya qis. keh3, baru nak cadang suruh buat giveaway je kalau tak larat habiskan. tengok2 tinggal 3 botol je ;p

chugie said...

bestnye dapat menang hadiah sampai rm1000. Qis mmg bertuah lah!

Ujie said...

wah..bestnya dpt hadiah byk gini!!
mmg jimat.

ajumohit said...

Yeke lily? Wah bestnya stok 2 tahun tak abis2 hihi, smpi qis mandi bedak lagi... Wat GA la lily hahaha

CTK said...

hahahaha...gilew comey qis....berbedak abis-abisan..
bnyaknyer tul adiah dia kan ...
kecik2 dah bertuahhhh :D

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya banyak tu

Cik Tetra said...

comelnya qis..bile dia main2 bedak tuh..hehe..:D

Fabulous Me said...

Haha comelnye baby sis.. Dgn kepoh2 bedak tuh..

Wanie said...

ya allah banyak nye kak..untung sangat dapat sampai rm1000 tu..patut la die baut bedak macam tepung..haha

shida'R said...

uihh byknye sis ...nk satu hehe ^_^

alahai qis men bedak dgn losyen mcm brg mainan dia plak..aduihh hehee..

aiEz said...

wah untunglah akak,waktu entry tu aie masih belum kenal blog akak...sekarang dah kenal dah..hee...

*err akak,aie ada taq akak dalam entry baru aie...:)

Lily@MamaZaraZareef said...

untungnye dpt stok mandi syampoo sume smpai bertahun2..mmg berbaloi2 menang..hehehe

BlueiceButterfly said...

~alolo..comelnyer mandi bedak..hehe

Manda said...

si comell

CIK JATT said...

mak aii, banyaknya. murah rezeki.
no wonder la rilek jer Qis dok main ngan powder tu:)

budakijaupendek said...

wah tak perlu beli setahun. cukup dh stok tu. hehek!

Arif Aiman said...

alahai.. comelnyeee..

*maaf.. sy tak bca pun entri.. tgk gmbar je terus nk komen.. comel !!

ekin.. said...

bestnye,,mmg sthun pakai pon xabih kot??kne bg sedre mara..:0 comel adik kecik nie..:D

Ena said...

manyaknyaaaaaaaaa..

baru nak mintak seketui.. rupanya tinggal baby oil je lg.. hehe.. bertuah ek menang sampai rm1000.00

mamalieyna said...

ingat2x...dah nak habis eh..mmg berbaloi menang benda2 cenggini, sgt2 berguna ^_^

Atenyana said...

i's not to late to say congrats..haha..walaupun nk abes da..
hehe..bestnyer la hai..;p

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

sangat cute la qiss ni..siap rambut pun nak dibedakkanyer...budak2 ader jer idea nak try buat kan...

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam..

Wah! bestnyaa...

comel je Qis, suka! rasa mcm tgk anak saudara saya je bila tgk keletah Qis ni...gerammmm!

hehehe

...sWeeT uMi... said...

ni mmg betul2 jimat kan..dah siap ada stok tuk 3 tahun gitew hehehehe....alahai qis, abis bedak lotion dibuat syampu ye (^__^) sib baik free

wan nurul hezrina said...

banyak gila barangan=)wah mmg jimat dekat setahun ek tak payah beli..kalau nak beli mahai gak kan..dah kata rm1000

Zul Fattah said...

comelnye.. boleh jd retis ni... suka tengok baby main dgan bedak.. hehe

Nasuha Suhada said...

comeynya qis. geram!!

LYAfrina said...

wowww.. bestnyerrrrr.. barangan bnialai 1000 tu.. 2 thn jimat utk bahagian mandian ni..

YNA said...

boleh tak nak cakap tahniah lagi? hehehe

hadiah pun x bis lagi tuh, ahaha

ieda said...

bertuah qis kan ..
hurmm puas guna barangan baby johnson .. pun pilihan akak dari anak pertama sampai ke 3 nie dikk :)

aisya said...

haha.. dah putih mcm ape ntah Qis kt gmbr last tu.. hehe

Papa Mifz said...

wah pornah monang produk baby johnson bernilai 1k..syok la...

naga said...

Comelnya Qis, beruntunglah dapat main2 produk Johnson free...

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhhh....bestnya menang contest... tahniah wlaupn dh 2 tahun..hehehhe

eB ezrin said...

murah rezki qis... tapi gambor last tuh x leh thn la. sgt2 comei ;p

maszmadi said...

hah, lepas ni kena lah qis join contest lagi utk dptkan adiah lagik, jimat lagik.. hehe

kalu masz dpt x tahu lah nak buat apa coz anak masz x leh gn barang J&J, nnti naik ruam.. x sesuai ngan kulit kut.. huhu

Yatie Awang said...

wahhh...memang jimat hehehe

♛ dja sukhri said...

wahh, untunglaa dapat camtu an. jimat.

btw, qis sangat cumel! macam mummynya juga! ^__^

Rtp Farra Arisha said...

every qis's habits must be so funny yah? hehehe.

Cik tikah said...

wah!! bestnya menang. rm1000 tuh. tahniah kak lily :) joinlah contest lagi. mne taw d rezeki lagi :)

NzA said...

byknya lily...mmg boleh buat stok 1 thn tu....

MamaEma said...

wow RM 1000.00..

memang jimatlah..tak perlu beli brg baby...ema pun selalu gak pakai barangan anak-anak seperti bedak dan mandian tu

mamaNoriz said...

wow, seribu!

mmg byk tu..

patutla dia main bedak je...hehehhe

tiefazatie said...

wah..untungnya..stok utk 2 tahun!pergh..bertuah qis nie..hee

Nuriy Arisa said...

comeyyyynye qis...
hahahaha xD
abis bedak tue dye sapu kat muke n rambut dye...
comey sgt2222x!

ZORA said...

berbaloi-baloi...:P

MaYa MustWany said...

kak lilyyyyyyy..akhirnya dapat balik guling2 kat blog ni..rindu w/p 3hari tak masuk.kikikiki

amboii hampir tenggelam muka qis dengan hadiah semua..

now tinggal 3??ha3..tak heran le qis lumur satu badan tuh..heheheh..

Ungu Violet said...

wow...menang hadiah nilai 1000 hingget...byk tuh...berbaloi2..:)

..cik gugu.. said...

untungnya dpt free..

Marliyana Mk said...

wahhhhhhh

bestnye..boleh bukak kedai dah

hahah :D

Run Away said...

giler manyak ni kan...wangi satu badan..suka tengok girl....comey dia...;d

::NureeN:: said...

mak aii byknyerrr.. best la mmg jimat sgt2..

♥Aien Najwa♥ said...

saye pown nak pakai bedak juger mummy..=) wah, untung kak join contest..rezeki orang kawen..

-oP_ida- said...

tudiaaaaaaaaa syOk nya.......
suka..suka.......kalO aciknida, aciknida begelumang ngan bedak jugakk sebab banyakkkkkkkk lg stok ada..hehehehhe

merahitujambu said...

pergg...di hujani syampoo bedan baby johnson jee eh...

munna said...

amboi Qis...tak cukup syampu dgn bedak dan losyen dia buat mcm syampu...

MrS. F!zA said...

perghh byk giler menang..sbb byk sgt tu yg qis bt mandi bedak tu..hihihi

Nens Collection said...

perghh byknye..sbb tu la qis comel..mulus je kulit die..

✿ Cik Nisa ✿ said...

bnyak yerrrr .

Izan Ishak said...

siyes byk ni lily... sampai boleh mandi bedak nampaknya.... apa2pun qis tetap comeiiii!

I am...izuan said...

amboi3...geram tengok mandian dia tu..nak satu..hahahahaha

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ untunglah dpt free camtu, save budget :)

Maya Mayana said...

rezeki tu...baguslah digunakan sebaiknya...kalau tk habis lg td baru ingat nk minta sikit tadi..haha

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..banyaknya sis....xpayah beli dah kan..bagus guna barang2 baby neh...;-)2 tahun leh guna..ehhe

Nisa Greennnpanda said...

wah.. syoknye.. smpi 2 thn pun still ade lg brg2 tue..

cik ainisha said...

banyaknye kakkkk

Semut Senyum said...

lama tak singgah sini... hari ni singgah tgok telatah qis...
comey nye dia... ce kalau mak dia yang mcm tu.. heheheh

kak bz said...

wah! banyaknya....bestnya kalau dpt menang macam tu

waniewanie said...

alololoo omeynyee Qiss! ;D

kayrul-shah said...

untungnya..jimat duit nak beli barang johnson nie..

teratai said...

bertuahnya anak...menang contest!Jimat lagi,shampoo n bedak bayi bukannya murah!Untungnya lah:)