Monday, October 17, 2011

Photoshoot : Sepetang @ Danga Bay

Salam..

Sambungan entry Qis & buah klapa..ramai yg tanya Qis buat apa ngan buah klapa tu..hehe..sebenarnye  Qis buat main2 jer..memang excited bila dia jumpa buah tu..sampaikan dia nak bawa masuk dalam kereta...ada masa klapa tu  terlepas dari tangan..tergolek ke bawah..terkedak2 jer dia mengejar..pastu angkat lagi..comel jer tengok dia berlari mengejar buah tu.. :D


Layan anak dara berposing dulu..dh smakin pandai posing..saper yang ajar tu? :D


BesaQ punya..apa ni..lobster erk?..Qis takut sebenarnye tu.. 
tp mummy paksa gak amik gambar..alahai..keciknye ibu & anak.. ;p

pose wajib Ibu & Anak...Comel leteww.. ;p

Kesian Qis..dia nak naik train..tapi petang tu belum buka lagi..
siap nangis lagi tu..terpaksa bagi naik dia kat situ..terus diam... ;)

gigihkan.. ;)

ecehceh..nak juga..ni yang dikatakan..malu tapi mahu.. ^_^



59 comments :

shida'R said...

hehee..sis pun nk juga mencelah..hehe..ner leh qis jer skali2 mum pon nk juga hehee..

CTK said...

olololo...comeynyer...pasangan paling bahagia..hahaha...pinjam mata bolat tuh..hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

nampak betul yang qistina tu takut dekat lobster tu,,heheheh,,post straight je,,heheh

aimi said...

mmg chomel ank akk... hihiihihih.. nak ank cm ank akk juga lh =) blh ke ckp g2 =D ..... sme muke qis dgn mamy dye =D

tiefazatie said...

wah..comel2..hee

Lily@MamaZaraZareef said...

makin lama makin pandai posingla Qis nih..hasil didikan mummy yek..hehehe..nmpak dh big gurl dah die..=D

Ms Fai Ayie said...

wahhh, pandai betul Qis berposing... tgk la mamanye pulak... hihi ;)

Wajah bersih berseri dan kulit lebih mulus

Mish eika :) said...

cantek :)

~izan~ said...

memang besar lobster tu..comel ibu dgn anak =)

kemain posing tu dgn spek dia tu heehee

MrS. F!zA said...

qis pandai posing dah ni/..hihihih..

ibu pon comel je..

LYAfrina said...

wahhh.. qis dh pndai posing la..kemain lagi tu wak gaya... kiut miut sgt2....

pic last lily tu cantik sgt:-)

Chikova_Araishii said...

ade bakat jd model budak qis neh, hehee

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ mak dgn anak same je ... 2 2 mcm model, hehe!

mamalieyna said...

amboi mkn hebat berposing Qis ni..comel~ ^_^

aiEz said...

amboih,bergaya qis berposing,hehe..;)

comel..

Rabiey Ishak said...

wahh..chumilnyaa..sma cam mammy dea..^_^

MamaEma said...

ayat akhir tu pun ada kena mengena dengan ema juga...hehehe...

lama tak pergi danga bay...

Ungu Violet said...

wahh...posing gaya model dah tuh qis...hihi

merahitujambu said...

makin besar pandai bergaya eh

...sWeeT uMi... said...

baru umi perasan mata qis ikut mata mummy dia hehehe....
btul2 besar lobster tu...cam real aje (^__^) patut la Qis takut huhuhuh

aisya said...

comelnye Qis dgn cermin mata die tu.. =)

mamaNoriz said...

ewah, gmbo ke-2 tu bukan main dia pose ek...

pandai ikut cam mummy dia la ni...hihi

Ucu Faridah said...

pinjam cermin mata tu qis...auntie silau lah..

Cik tikah said...

cantiknya gambar. sape tngkp nie? hehehe.. <3

Maya Mayana said...

rajin ayah tangkap gombo kan? anak beranak yg comel mcm nk cubit2 je pipinya..hihi...lily edit guna apa yer..nmpak tona gmbo kaler2 pastel gituu...

zaidah said...

MONYOK AJE MUKA QIS KAT DEPAN LOBSTER TU....MEMANG TAKUT.....TAPI CONTROL AYU...

wahida said...

dua2 comel...

m!3yr4h_LolLy said...

pandai je qis berposing. dah macam model budak2 nie. hee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cik Tikah : Daddy Qis yg amik gmbar2 ni.. ;)


Maya Mayana : Lily edit campur2..ada yg guna photoscape..ada yg guna photoshop..& Meitu.. ^_^

Mama Gee said...

chomellah mama dgn qiss ni... :)

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

Maya Mayana said...

emm lily yana lupa nk tulis td..Auni anak yg bongsu, dia ada abg dan kakak..kakaknya tu yg susah sikit yana nk tackle hatinya...mgkin malu nk tidur rumah,mungkin entahlah cuma yana jd kesian dan sedih bila tgok dia kena mrah dgn neneknya sendiri...sugul je muka dia...

Ena said...

comei betul lah 2 beranak ni.. geram tengok tau.. makin pandai posing dah dak qis tu.. :)

halila Ibrahim said...

comel la qis... mak n anak kecik molek je .. : )

Blueice Butterfly said...

~comelnyer...:)

Cho Zila said...

memang tau dah dari mana datangnyer kehebatan berposing anaktu... nice capture

ieda said...

alah2 cumeinya Qis dan lily .. :) sweet je posing2 nie .. pic kat train tuu cumei tau :)

Cik Tetra said...

teheeeeeee...mak ngn anak same comel!! hahaha..mak dia la ajar posing tuhh..heheh..awesome laa!! :D

AYuNG said...

alololo, comey jerk..:)

munna said...

pandai betul qis berposing ...ni mesti ikut perangai ibu dia yg pandai berposing

adarnadzmie said...

posing comey mak ngan anak..hehe

Rtp Farra Arisha said...

comelnya. both of you are so cute. like mother, like daughter. all the photos are all cute!! ;)

NzA said...

bakal model of the year nie.....

tiefazatie said...

sis..comel2 la picture nie..

Wanie said...

hehehee..22 pun comel :)

ni mesti mak die yg ajar posing kan..
cantik gambar sis..dah boleh jadi OP ni..

Hanih Borhan said...

lobster tu kalau buat makan sedaaappp! :D

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...gigih benar Qis pgg buah kelapa tu....dia pun suka posing kan kak....

gambar akak y last tu sempoi...like3...

ZORA said...

besarnyerrr ketam..hahaha

CIK JATT said...

comenynya. pandai betul posing Qis nih.

p[A]n[A]d[0]L© said...

lawa la picca2 nie.. ;)

LadyBird said...

pandainya dia berposing~

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

comel nye qis ihihi

tiefazatie said...

xpe sis..malu tapi mahu..sis ttp cun..hee..

ps: sis..ada nak komen apa2 x psl blog ifa tue?ada nak kena tkr ke?

MaYa MustWany said...

wahh anak branak suka bergambar.he2.

besar betul ketam tuh?ketam ke?kih3.

walan pandu eky said...

jangan ngintip-ngintiplah!

akuzle said...

lobster tuh kalo mkn beberapa thn lom tentu abeh lg....ehehehhe... Qistina leh lwn Miasara lah kalo gitu...eheheheh

aiNa yaZiD said...

alolololo....sama cumel sama cuN~! Bsar nye ketam.. =)

Run Away said...

sama2 cute dan pandai pose kan...;d

shark said...

nice shoot :)