Sunday, October 9, 2011

Dah 2 Tahun 9 Bulan..

Salam...

Betapa Pantasnya masa berlalu..pejam celik smlm genaplah Usianya 33 bulan....3 bulan lg akan menginjak usia ke 3Thn..Moga kamu membesar menjadi anak yg bijak pandai & Terus membesar dgn sihat bagai juara..^_^

53 comments :

♥Aien Najwa♥ said...

sesungguh nyer doa seorang ibu adelah yang terbaik!!~~=))..

ajumohit said...

kejap je dah besar, pandai tolong mama tulis comment kt blog lg hihihi....

CTK said...

olololo...dia jalan sOrg2..ciannyerr :D

Cik tikah said...

comelnya! :)

aiEz said...

qis berjalan mengira langkah ke kak?hehe...comel jer tgk gaya macam tu...

*insyaAllah kak,doa dari akak membuatkan qis terasa gembira punya keluarga bahagia disisi...:)

LYAfrina said...

comelnyer....
dh nak msuk 3 thn....
asya next month ck 3 thn..skejap j masa blalu.. bila igt2 cam bru j mgandungkan dia..melahirkan dia... rindu nk bau baby...

kakngah said...

anak2 mmg cepat membesar. kadang2 tak
terasa masa tu berlalu.
sedar-sedar..... dah nak masuk sekolah.

Ungu Violet said...

pejamcelik2 nnti jap jer dah anak dara...

skang kita doakn tuk dia..mudah2an besar nnti dia akan mndoakan tuk kita pula..dan jadi anak yg mnghargai & berbakti kpd org tuanya..:)

apple said...

comelnya !

My Life's Journey said...

Comelnya... rase nak kiss je :)

MrS. F!zA said...

ouh darwisy kna pggil kaka qis lah gini..tkleh cop bt mnantu :p

Anis izyan Abd Rahman said...

comelnye , saya suke tengok baby perempuan pakai skirt ~

LuN@_aiDi said...

Cumei qist^^_

amna said...

lil qistina..
may mummy's dream n hopes come true..

Cik Tetra said...

comelnya anak akak..btw sesungguhnya doa ibu doa yg paling dimakbulkan oleh Allah..insyaallah.. :)

dayana nali said...
This comment has been removed by the author.
NzA said...

InsyaAllah....amin. Itulah harapan setiap insan brgelar ibu..dan lily jgn lupa slalu sedekahkan Al-Fatihah utk Qis dlm setiap2 doa2 lily.....

Ena said...

mudah2an.. Amin

Ujie said...

semoga doa & harapan lily menjadi kenyataan..!

misshannajr said...

comey jer beliau..hehe..moga Qis jd anak yg baek :D

ILA HonEyBuNNy said...

amin....

semoga mnjadi anak y solehah n berjaya di masa hadapan..;)

cik fyza said...

the whole pic cantik.. pandai ambik gmbar :)

~izan~ said...

kejap je besar yer =)makin comel nnt mcm ibu =)

lahir bulan satu ek qis ni,kalau betul,sama la dgn acik izan ehehe

Cik Nurul said...

bestkan anak mmbesar depan kite... wah, hepi nye......

~bile la nak kawen... lalalalalaa haha

tiefazatie said...

wah..comel je qis n ie..=)

aisya said...

amin. =)

anamizu said...

Qis syg,
nanti besar
jgn lupe jasa ibu tau..
jd anak solehah tau ;)




*ana tempek blog akak
kat list supermak dah..
hehe..syg akak ;)


luv,
cik ana

~aSHa~ said...

dah besar anak dara ni....leh jadi kakak ni...ehhehehehe

Run Away said...

cute..semuga cepat besarkan...boleh pegi sekolah...;d

atyn nayn said...

comelnyee. besa da dia. mntak adik la psni. hehe

tiefazatie said...

moga qis dpt adik pasnie..=)jadi kakak yg baek eh..

shida'R said...

lepas ni nk fikir hal persekolahan dia plak kan sis :)

C i k P i p i T e m b a m said...

alololo tomeinyeeee ! hehehe... wah best nk dekat 3tahun dah... bila mau dpt adik ? xD

budakijaupendek said...

hehe
adik qis berkhayal je jalan sorang-sorang ^^

ZORA said...

amin...:)

mamalieyna said...

Amin...mmg kejap je masa berlalu skrg ni...sedar tak sedar nnti, Qis dh masuk school..^_^

mizzkechique said...

alorr comelnya ank dara ni.. semoga jd anak yg solehah.. :)

Odah + One = OdahOne said...

bdk2 ni mmg cepat mmbesar kan...kdg2 baru sebulan lepas tgk tapi bila tgk sekali lg dah byk yg berubah

MamaEma said...

selamat menginjak ke usia 3 tahun qis...

maszmadi said...

erm, kejap jerk kan..... moga qis jadi anak yg baik yerk.....

Mama Gee said...

chomelnyaa dia..

masa skrg ni cepat betul berlalu....

ieda said...

sihat membesar bagai juara dan menjadi anak yg solehah yaaaaaa Qis ! :)

wahida said...

dah besar dah dia...jadi anak yg solehah ye sayang...

m!3yr4h_LolLy said...

ala, comelnye. :)

...sWeeT uMi... said...

insyallah mudah-mudahan cam tu la jdi nye...amin....mmg kejap je masa skrg ni...tak terasa ianya berlalu (^__^)

Elie Lily said...

lepas ni boleh suruh dia tolong updatekan belog untuk mamanya! :D

Fieza79 said...

masa skang ni pantas je kan..preggy pastu melahir kan bby..pastu cpt plak membesar nya...

makin terserlah kecomelan Qis...

My Life's Journey said...

Umi datang lagi tengok cik adik kecik yang comel ni :)

Adylia Qarissa said...

masa berlalu dengan pantas...

mamaNoriz said...

ank besar ni mengujakan dan juga menakutkan kannn...

sbb dia makin cerdik dan juga makin jauh dgn kite...iyelah, sekolah ,berkwan then berkawin...huhu

tiefazatie said...

comel gle la qis nie..=)

Etong said...

amin..insyaAllah qis akan membesar menjadi anak yg solehah yg dpt membantu ibu dan bapa..

::NureeN:: said...

oo qis sebaya aerish la kan anak eb.. nmpk sebaya ja anak kita..
moga qis akan membesar bagaikan juara ;)