Wednesday, October 19, 2011

Contest DANIEL ADIE : SISPA


salam..

Hari ni terasa rajin nk join contest yg telah di TAG oleh cik Arissa anjuran DANIEL ADIE..Contest DANIEL ADIE Senyum Ikhlas Senyum Palsu (SISPA)...


Nak tahu lebih lanjut tentang contest ini sila click pada Banner di atas..

meh tgk gmbar senyuman ikhlas & palsu tu.. ^_^

Sebelah kiri : Senyuman Ikhlas & sebelah kanan : Senyuman Palsu..

Kena lengkapkan juga slogan dibawah ini ye..(part ni yg susah..tak kreatip nk buat ayat.. ;p)


'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila ingin menjaga hati & perasaan orang lain & menutup duka lara dihati..^_^

Hadiah2 yg ditawarkan memang sgt2 menarik..nak tahu apa hadiah2 nye..silalah klik banner diatas juga.. ^_^..

Lily nak TAG  2 org yang suka senyum.. :D

Lyafrina & Tiefazatie...

Contest ini akan berakhir pada 30.10.2011..


Wish Me Luck ye.. ^_^


38 comments :

Rtp Farra Arisha said...

hehehe. ada peluang untuk menang kontes ini..well, i do wish all the best to you too, sis.
manis senyumannya. and the slogan quite good ;)

~izan~ said...

good luck lily,yg nyata,senyum lily palsu dgn ikhlas tu tetap buat lily comel n cun!~

shida'R said...

gud Luck sis hehe ^_^

MaYa MustWany said...

gud luck kak

tiefazatie said...

all da best sis!hee..
alo..ifa xcantik..xleh la join..haha..
tq tag ifa sis..=)

Ujie said...

best gak contest gini. tp saya mmg tak leh masuk..sbb masih malu nak tunjuk diri..^___^

Cik Tetra said...

heeee...gudluck akak!! btw kekalkan senyuman ikhlas anda..heeee.. :D

ILA HonEyBuNNy said...

good luck sis....hehe...

senyummmmmmmm..;)

ajumohit said...

Gud luck lily, Aju tgk senyuman lily tu ikhlas, moga2 Ada rezki utk lily n qis!!!

Lily@MamaZaraZareef said...

gud luck lily..senyuman iklas vs senyuman palsu..dua2 buat muka lily berseri2..hehehehe

ZORA said...

semoga berjaya..:P

LYAfrina said...

hehehe.. tenkiu lily...
confir,m join ni.. lya byk senyuman pelesu.. hehehe...

gud luck lily... sweet sgt senyuman tu,, walaupon y palsu tu.. tp cun la...

MamaEma said...

GOOD LUCK

MrS. F!zA said...

hihihi..kita pon byk senyuman palsu..mcm nk join jgk ..

Nens Collection said...

gud luck..
keduanya manis!

♥Aien Najwa♥ said...

Good Luck yer kak lily..=) dapatkan kemenangan tu..hehe..

ieda said...

aah dikk
ada gaya senyum palsu tuu
cayuk2 .. gud luck dik ! :)

Mama Gee said...

manissss....

gudluck!

.: iEyLa :. said...

gudluck sis!!! ;)

merahitujambu said...

good luck..comel jee mama qis ni

eB ezrin said...

gd luck :)

aiEz said...

akak gd luck...:)

senyum manis...^,^v

aisya said...

gudluck sis.. =)

munna said...

good luck lily.... senyum..tak perlu kata apa2

Wanie said...

hehe..menarik contest ni..nampak kelainan..good luck ye..

amna said...

yang ikhlas nampak gigi ye sis ^^ hehe, sweet, ayu..

Dede Rukmana said...

membalas kunjungan, keep smile heehehe

Ungu Violet said...

haha..bole plak senyum x bape nk ikhlas...hihi

all da bez lah...chaiyok2

aiNa yaZiD said...

gudLuck sista~!! (^^,)

mamaNoriz said...

alamak, ada slogan yg payah tu!

anyway, all d best lily :)

NzA said...

gud luck....

CTK said...

akak...gudluck!!!!..pipi tuh...aumm..hahaha

Run Away said...

god luck.../senyum palsu pun stil cute juga...;d

LiLy @ MumMyQiStInA said...

To All,
TQ for the wishes ..Really Appreciate it..

:-)

wan nurul hezrina said...

alamak ada plak senyuman ikhlas n palsu=)huhu..mummy lama dah tak join contest..senyuman ikhlas nampak gg yang palsu tak nampak gg..hehe

DanieL AdiE said...

Dear Mama Qistina..

Thanx so much sebab sudi join contest adie..

Appreciate it..

All the best..

MaYa MustWany said...

gud luck sis.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wan Nurul:
Daniel Aie:
Maya:

Thx ya for the wishes ..Really Appreciate it..

^___^