Saturday, October 22, 2011

Cinta

salam..


♥ ChentaHatiku...♥

Cinta yang sejati tidak pernah mencari kebahagiaan diri sendiri,
tanpa membahagiakan yang dicintainya...

Cinta hanya berbahagia jika yang dicintainya berbahagia..

Cinta tidak selalu bersama jodoh...namun jodoh selalu bersama cinta...

sumber : pakarcinta.









38 comments :

aiEz said...

aie mencari chenta ni kak..=..=!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

AiEz : cari jgn tak cari..hehe..

moga ketemu jodoh dengan pilihan yang tepat.. ^_^

~izan~ said...

cinta itu sgt indah bila dikelilingi org2 yg dicintai dan mencintai =)

ajumohit said...

kamu sudah ketemu dgn cinta hati dan si kecil itu bukti cinta kamu berdua hehehhehe...

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam..

suka tul tgk si kecil Qis nie...grrr!..hehehe

Cik tikah said...

suami kak lily handsome :p

LYAfrina said...

lya pon dh jumpa cinta hati.. y akan dibawa hingga ke akhirat... sape lagi klo bkn asya & fain...

smoga cinta hati kita akn terus kekal bersama hingga ke akhir hayat...

-**lily..pic ni cntik sgt,, nmpak cam profesional... ni edit photoshop k?? lya mlas nk edit kot photoshop.. sbb cam lmbt..mybe sbb x pro.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Izan : betul2.. ;)

Aju : sikecik pengikat kasih sayang.. ;)

WSK : hehe.. ;)

Cik Tikah : :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lya : Moga kekal bahagia selamanye..AMIN..

* Gmbr2 semua tu lily selalu edit guna photoshop & photoscape..tapi ada juga yang guna Meitu..guna meitu lebih senang dari guna photoshop..yg gmbr ni lily edit guna meitu..ada masa nanti lily buat tutorial download software meitu ni..

cik fyza said...

suka part last tu.. jodoh sentiasa bersama cinta :)

Ena said...

betul tu..

setuju ngan lily.. :)

LYAfrina said...

okey lily.. teruja nk tau ni software meitu.. tq sharing

laskar pelangi said...

comel tol si cilik tu:)



betul tu..jodoh akan selalu bersama cinta ....

CTK said...

wah..patot la ank nyer cOmey...parentnyer same cOmey :D

Fatin Mraz said...

..jodoh selalu bersama cinta..

Ungu Violet said...

cinta yg dibawa ke mati..:)

shida'R said...

shida masih mencari yang cinta yang setia..cewahhh hehee.. ^_^

izan said...

comel chenta atinyer ...:)

aiEz said...

insyaAllah,terima kasih kak...:)

Run Away said...

nak mencari cinta mcm ni juga...comel si cilik tu...;d

AYIE ABAS said...

dlm pic tu tentu suami lily kan...?

aisya said...

patutlah Qis comel sangat.. mama dan papa Qis pun sama cantik sama padan.. semoga berbahagia sehingga ke anak cucu dan dimurahkan rezeki sis sekeluarga ye.. =)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lya : Ok Lya..sama2.. :)

AieZ : Sama2.. ;)

Ayie Abas : Yup.. kenalke? .. ;)

YNA said...

salam kenal kak :)

skrg dh ada cinta, sdg berusaha mencari jodoh antara kami :)

jiwang je bc part cinta, ahaha

merahitujambu said...

tu ke ayah qia??ala2..sweet jeee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aisyah : Insyaallah..AMIN..Thx ya.. ;)

YNA : Salam kenal juga.. ;)

MerahituJambu : a'ah..ayah Qis.. ;)

Wanie said...

ok dah boleh komen..hehe

lelaki idaman malaya ni..opsss :)

Cik Tetra said...

heeee...semoga akak sentiasa berbahagia dengan CHENTA HATI akak..insyaallah amin.. :)

DianaAzis said...

Quote yang sangat indah..semoga berbahagia dengan cinta hati..

Nuriy Arisa said...

Assalamualaikum awkk ^_^

sy doakan akak berbahagia dgn chentahati akak sampai ke syurga^_^aminnnn ^_^

ZORA said...

cinta yg indah...:)

tiefazatie said...

sis..so sweet..btol la tue..jodoh selalu bersama cinta kan..

amna said...

sweet.
daddy cool n cute daughter :)

*diera* said...

ehh, heheh br first time tgk muka chenta hati awak.. erm muka korang sama lah!.. ke mata saya kero.. heheheh

MamaEma said...

baru nampak husband lily..heheh..handsome gak..

wan nurul hezrina said...

ameeen semoga cinta hati kita selalu ada dengan kita..pjg jodoh.ameen=)

♥Aien Najwa♥ said...

Anak ekot muke papa dier..sweet..(^___^)..

mamaNoriz said...

nampakl amuka lily ikut ayah dia..

tapi mmg bagus camtu pun, biar kontra...