Sunday, October 30, 2011

BE Gaya Hidup Sihat ..

Salam

Alhamdulillah..dpt seketul BE Gaya Hidup Sihat..Tak ingat dah BE yang keberapa utk tahun ni..Thx Nuffnang & terima kasih banyak2 juga buat kawan2 yg sudi singgah ke blog ini..Sayang korang...singgah2lah selalu ye.. :D

BE Libresse Panty liner dah tak Running dah..tengah tunggu jadi ME jer..Ministry of healt baru 3hari running..harap2 dapatlah menapak lebih lama..^_^

Voucher dari Nuffnang..Voucher ni mesti korang pun dapat jugakan..cer check mesti ada tu..tapi sayang ada member cakap kat JB ni takde..huhu...apapun terima kasih Nuffnang..




32 comments :

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah lily,
saya cuma ada 1 yg sdg berlegar.. huhuhu

Ujie said...

teringin nak rasa dpt BE..

Rtp Farra Arisha said...

i wish i could get BE Nuffnang juga. ckckckc. tahniah sis :)
have a nice weekend!

LYAfrina said...

tahniah lily.. lya pon tgal 1 be tu jer.. y lain sume dh slamat jd me...

NzA said...

tahniah!!!!!rezeki tu....

roha said...

saya tumpang gembira. weh, saya x dpt pun voucher tu la. camne nk dpt?

ibnuismaini said...

kalau kita takde BE, earning terkini bg iklan2 yg ada skrg ni dicatat kat mana ea?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Roha : Cuba cek kat akaun nuffnang..kat atas..mesti ada tu..

Ibnuismaini : maksudnya apa ya..
kalau takde BE..Earning tu masuk dalam Campaingns (CPC)..tapi earning ni depends pada jumlah klik iklan oleh visitor..

Cik tikah said...

tahniah kak lily...

Wanie said...

samela kak..dapat ministry of health jugak (:

voucher ape tu, xdpt view pulak..huhu

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..tahniah sis!
ifa xde pun BE..sob2..huhu

..cik gugu.. said...

rezeki nk rye aji ;)

EmpayarUtama said...

Hehe tunggu aku tumbuh janggut kat gambar tu kot baru bley dapat BE huahahaha

Wanie Ghazali said...

wahh rezeki raya ye

aisya said...

xpernah lagi dpt BE ni sis.. huhu

ajumohit said...

Tahniah lily!!! Byknya tgk be yg metered tu msti masyukkk

ILA HonEyBuNNy said...

wahhhh...rezeki tu...ila ada satu ja BE..ehhehhe

apa pun..syg nuffnang..ehheh

Anak Wak Mail said...

fuyoo..dapat BE..tak pernah dapat pon..

tiefazatie said...

owh yaa..kat KT pun xde chatime nie..ifa bg adik ifa je la nt..huu

syafiqakarim said...

nak mekdi bila da dpt be tau.haha
haa,dpt juga voucher tu

ZORA said...

best la dapat BE...:p

Cik Tetra said...

akak BE tu sebenarnye mcm mane?

Fatin Mraz said...

voucher?
waahhh

best2..

nway, FM nak jemput ke blog ni.. kasik meriah carta kat sana..
check out nama mummy qistina..=]

anamizu said...

wahhh mummy Qis dpt BE chatime nih eh? cik ana pon ade dpt gak yg nih.
nak gugel jap area perak / selangor
ktne chatime nih..hehe



maaf lame x bw..busy sikit =)


luv,
cik ana

CTK said...

ct xthu ape itu B.E..xpernah dapt...huhuhu..tahniah ye kak lily..

*chatime tu ct dapat, tp xthu plak itu baucer..hihi

shida'R said...

tahniah sis dapat BE lagi..shida mnggu je nih ^_^

MYA ZOOLKEFELY said...

akak nak tanya sikit, boleh tak bgtahu macam mana nak dpt nuffnang ni. org just tekan ads kita je ke? tak faham sgt la. hope akak boleh buat entry pasal nuffnang ni. mya ada buat nuffnang ni tp duit dlm tu 1.35 jee hehe sb tak faham nak mcm mana. hee thanks kak :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mya : kalau Earning Campaign ia depends pada jumlah klik iklan oleh visitor..

untuk keterangan lanjut mengenai nuffnang ni..mya boleh p blog ni..dia ada terangkan satu persatu tentang nuffnang..


http://www.princess-momoy.com/2011/01/nuffnang-apa-itu-cpc-be-me-dan-ad.html#axzz1cEhv18jx

...sWeeT uMi... said...

wah tahniah ...best nye dpt BE....rezeki la tu (^__^)

MamaEma said...

ayoyo..baru saja ceraikan nuffnang...ehehe

Run Away said...

tahniah...muga murah rezeki lagi utk BE...;d

MrS. F!zA said...

be kita dh stop running..huhuhu