Friday, September 23, 2011

Santai..

Salam..

Dari smlm Tak tau nk update apa..so..layankan je lah N3 yg hape2 nih.. ;p

Santai di tengah mlm..2 beranak yg gila camwhore..padahal maknye jer yg lebih ni..time ni baru balik dari open House member time study dulu....tp disebabkan x amik gmbr time tu disebabkan hubby malu nk kuarkan kamera yg gedabak tu..so hanya dpt bergedik camwhore kat rumah jer..ni pun paksa hubby amik gambar ktorg yg perahsan comel.. ;p..

Kakak & adik.. ;p..oh..mak yg perahsan muda.. padahal umur dh pun 3 series...^___^ ( ada gak kwn2 yg bhskan diri kakak ngan lily walhal lily lg tua..maaf..klu lily tak panggil kakak..koz lily tau lily lg tua..tp ada juga ke yg lebih muda dr lily..lily panggil kakak?..maaf ye..koz lily perasan muda.. ;) )..hehe..tp jgnlah lepas ni plak panggil lily kakak..yg dh biasa tu takpe lah..panggil biasa pun dh lah..lg mesra gitu.. :D
sayang kamu ketat2..
see...maknye yg terlebih sudakan... :D


Skrg pun klu p mana2..org ingat lily ni masih  remaja..maklumlah lily ni kecik molek jer orgnye..Oooppss..bukan perasan..kekdng X suka tau..apa lg klu lily berjln berdua jer ngan hubby sambil berpegang tgn..org pandang lain jer...X suke..X suke dgn keadaan mcm ni..tp kena redha..

N3 yg ntah apa2kan..^_____^



43 comments :

tiefazatie said...

xpe..sis comel je nie..ok je nak cam whore lelebih..hihi..=)

LYAfrina said...

he3... mmg comel..
kalo g2,lya lg adik la ni..dah lya dh tbiasa pgil lily ni... he3...kna pgil kakak lily la pasni???

sama la dgn lya n fain tu...org kata adk bradik.. kalo bwk asya pon org igt adik.. fain la nmpk muda sbb dia kcik molek.. lya lak tinggi... kalo jln sama2 slalu sgt kna ngorat...hu3...mcm2 ragam...

ZORA said...

baiklak la kak lily...so kene pnggil kak lily la ni..hehehe..:P

CIK JATT said...

takpe lily, awet muda tu.
senasibla kita, kadang orang ingat budak sekolah pun ada. melampau la tu kan

aiEz said...

hehe,so sweet jer pic katdengan qis tu...baik,aie nak pnggil kak lily sbb aie muda lg,hee..;)

*tak apa nmpak muda,mmg bertuah..mcm xmkn usia..:)

budakijaupendek said...

muda lg tu kak. hehe
adik qis kecik lagi.

CTK said...

alalalala...sweetnyerrrr kak lily ngan anak...memang maknyer yang terlebey suda...hahahha

http://khayalan27.blogspot.com/

CTK said...

alalalala...sweetnyerrrr kak lily ngan anak...memang maknyer yang terlebey suda...hahahha

http://khayalan27.blogspot.com/

shida'R said...

alolo..dua2 kakak dan adik ..mak dan anak..semua comel2 belaka hehee ^_^

Ungu Violet said...

kelebihan orang kecik ialah awet muda...samalah kita...ngeee...

ajumohit said...

Dua2 comel, mmg mcm adik Dan kakak hihi...owh kakak ke? Lily comel tu yg nmpk lg muda tu, Aju baruuuuu masuk 3 series hihihi, apa motipnya ni? Hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

erkkkkk..biar betulllll..lily dh 3 series ker..???serius tak percaya..ingat paling tidak pon antara 25-29 mcm tuh..mmg sah awet muda nih..=D

LuN@_aiDi said...

wahhh cumeeiii nyer mak n anak^^_
masing-masing suke bergambor yea 'kak' lily^____^
hihihihihi.. gedix tak pggl 'kak' plak=B hahaha

Ena said...

kita serupaaaaaaaaaaaaaaa....


gitu la kan.. kdg rsa cam best juga nampak muda.. kdg rsa sangat2 tak selesa sbb kdg org tak respect as umur kita.. tp layan kita mcm budak2.. kalo berdua ngan huby sama la rsanya cam lily.. kalo bawak anak2 pulak org igt adik & kakak dan lebih parah org igt hubby kita tu kawin lain sbb nampak different sangt kata meke.. huhuhuhu.. tak suka tak suka..

So Shy Lady said...

kak lily o kak lily heheh

akak nak prasan muda gak lah. guwau je hihi.

klau ada buku kt tgn tu mmng lily nmpak mcm bdk sek

Elih Japahar said...

Comelnyaaa! :) first time singgah sini...best pulak rasanya baca entry...

mamalieyna said...

oklah tu awekss muda..hee~

mmg lagaknya mcm adik n kakak je..cumel~

ieda said...

aah lily x gaya mak org tau .. lagipun lily baru sorang anak kan .. ok tuu .. ibu muda ! :)

adarnadzmie said...

manja nya qis ngan mamanya...

ღ p!nk veLvet ღ said...

mak ngn anak same2 chomel, hehe~~

maszmadi said...

kak lily memang nampak muda ape... haha, tetiba nak panggil kakak lak ka lily, hehe

pape pon, mak n anak tetap comel...

MamaEma said...

memang segan pergi rumah orang nak posing macam2 kan..lainlah rumah sendiri..huhuhu

Maya Mayana said...

mmm tapi kamu memang nampak muda ler..tkpe kan kalau yana panggil lily je..dh biasa pulak,lagi mesra rasanya...hehe

::NureeN:: said...

hhehee.. nureen lebih suka bahasakan nama.. ;) ellesya plak suka bahasakan kakak

beLLa said...

eh, kte panggil akak, akak takpe kan? hehehe~

eB ezrin said...

suker ar tgk pose2 gini :)

Wanie said...

hehe..kakak awet muda..wanie pun rase bile wanie 3 series nanti org ingat baru 20an..lalalala <-- tumpang perasan jap..

munna said...

tak kisah nak panggil kakak ke adik yg ptg niat kita ikhlas nak bersahabat....

~izan~ said...

ala lily tak nampak tua la,awet muda tu.

knp malu2 nk kuarkan kamera? kalau izan mmg muka seposen dokong camera hihi.

tp gmbr2 kat rumah pun ok jugak ni..comel dua2..

anisalya said...

tak apa. kita bahagia kalau kita rasa muda. jangan rasa tua dah la... tak rock la kan!!!

mamaNoriz said...

ala takpe, blog sndiri so leh letak apa pun...

pasni letak la muka cium hubby lak...


hehehehe

Rtp Farra Arisha said...

u should be proud of urself kerna everybody looks u so young ;) hhe..
bertuah diri orang sangkakan sis muda..
anak dgn mummy sama2 comel :*

p/s: jawapan sis kasi di blog arisha tu salah..that wasn't my age..i'll tell u later haa!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MamaNoriz : Jgnkan nk letak gmbr cium2 kat blog ni..nk amik gmbar cium2 & peluk2 pun rasa segan..huhu.. ;)

cik mun said...

hahaha..akak lily kan awet muda..

ciNdhaDahniEa said...

hihi awet mude... ape rahsia sis? lalalalaa

~so sweet both of u.. =)

RinsyaRyc said...

hiii.. comel.. ^^

nasyitahahmadzaini said...

ish...ank awk muke cam olivia laa....:)

Syahirah Suhaili said...

mama qis maintain muda.. kihkih..tak tau lak nak panggil kakak ke nama.. haha.. tak hormat plak kalau panggil nama..panggil mama qis je bleh? hehe

Izzaty Ishak said...

Waaah Sis Lily pon comey. Anak lagi lah comey! :D

Cik Itam said...

haha...comei la!!!

NzA said...

yg pnting dpt posing...hi..

lilypelangi said...

hee.. comel je dua2.. like mother like daughter :)

bunga said...

mmg nampak muda..hehe..sis comel sangat..