Sunday, September 25, 2011

Kesunyian..

Salam..

Selamat Berhujung Minggu...

Kisah budak yg kesunyian..tiada teman bermain bersama selain mummy ngan Daddy..oh x lupa juga kucing kesayangan dia...Time ni Qis tgh majuk tau..sebab mummy tegur skit...koz dia kacau2 kucing dia tgh tido tu nk ajak main..tp kucing tu malas nk bgn..dia p pukul2..tarik2 kucing tu..sian tgk kucing tu..tu yg mummy marah..bila mummy marah..dia bawa diri..majuk mcm ni..huhu..


pura2 tido kunun...^_^

Ada kwn2 yg slh paham sangka lily tgh preggy skrg ni..nmpknye Qis blum ada rezeki nk dpt adik..sabar ye sayang...puas2lah manja dulu skrg ni...^___^

21 comments :

MrS. F!zA said...

comei qis pura2 tido..hihihi.. kita pon dh bersedia nk ada baby lg..hihihi

~izan~ said...

takpe qis,manja puas2 dulu... nanti dah besar sikit dpt adik boleh tolong amikkan bedak utk adik,tolong mummy jaga adik hehe...

comel dia,pura2 tido yer =)

aiEz said...

hehehe,comel jer merajuk macam tu...

yg pura2 tidor tu pulak sambil senyum ke?hehe..

cik mun said...

alala..comelnyelah..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahaha.. pura2 tido yer..
kiss skali bangun ler tu, cam si alya gak.. ;-p

alya pun shuke kucen, sian binatang tu..
langsung tabley titon kl die ade..
asik kelek sana-sini..

ZORA said...

belikan teddy bear untuk die,,mne la tau trhibur ke..huuhuhh

~najwa~ said...

comeinya gaya dia merajuk, heheh...

ajumohit said...

Alahai majuk plak qis ni ye, cian dia, auntie doakan qis Cpt dpt adik ;)

ciNdhaDahniEa said...

alolololooo... cumel nye adek Qis tu tido.. hihihi

tiefazatie said...

alahai..comelnya qis nie sis..heee

sis..ifa pun xingat ifa sis tag ke..org lain sama nama..haha..tp xpe je kalu sis kan..sis join jg kan2..hee

budakijaupendek said...

hehe
kak, nice pic la.
tunggu qis sekolah dulu kot bru dpat adik ??
hehe

shida'R said...

pndai pulak dia berlakun eh hehee.. ^_^

Ujie said...

pandai sungguh qis ni ya...tapi mudah la, takle menangis..

TwIstiEs*meSti Mau* said...

bley da ganti mia sara..

tiefazatie said...

alahai...cejuk hati tgk bdk cute nie sis..hee

Mimi Marilyn said...

alalala . comey nye

Lily@MamaZaraZareef said...

alolo..qis ni time merajuk pon comel..gmbar 1st tu da best..hehehhehe

IkiN NikisA said...

comel je merajuk camtuu ..

tiefazatie said...

nt amik lagi picture qis eh sis..hee

Botak said...

gambar atas tu., tengah buat breakdance ke? hahahaha.. :))

MamaEma said...

alal..lalala...merajuk erkh...