Sunday, August 21, 2011

Weekend Yang Membosankan..


Salam..

Syukur Alhamdulillah..hari ni masuk hari yg ke21 dh kita umat islam mengerjakan ibadah puasa..& lily bersyukur juga..hingga kehari ini lily masih berpuasa penuh..& sgt berharap agar tahun ni dpt berpuasa selama sebulan ...

Mesti hujung minggu begini ramai yg kuar bershopping rayakan utk menyiapkan persiapan akhir sblm menjelangnya aidilfitri..hmmmmm..ktorg hujung minggu begini kena duk rumah jer koz daddy Qis hujung minggu keja..

Bila Dh bosan duk berdua ni..apa lg lah keja lily klu bukan melayan c anak dara ni...melayan kerenahnya yg kekdng OK..kekdng Bad mood tu..tak lupa juga kamera menjd teman dikala keboringan..mulalah tgn tu gatal nk klik sana..klik sini..yg menjd modelnya tak lain tak bukan..tentulah si anak dara ni..hehe..

sayang BABY..bear ni dia panggil baby.. ;)
kesian..muka boring...
Motif gmbr kaki??..ntahlah..mummynye pun keboringan jugak..ntah apa2 jer yg digmbr.. :D
last2 tertido juga..dh nk masuk 2thn 8bln..tido siang msh berbuai lg..

Gmbr ni semua lily guna manual function..saje nk try test guna manual..stlh bbrp bln memilikinya..blum pernah guna lagi scr manual..ni pun guna sambil godek2 buku tu..msh byk lg yg kena blajar ni...


sebenarnye N3 ni smlm dh terpublish..ntahlah napa plak blogspot ni tak dpt setting Autopublish..lily dh set autopublish utk hari ni..bila dh tekan publish..terus terpublish plak smlm..hmmm..mcm2 dh blogspot ni...

25 comments :

ღ p!nk veLvet ღ said...

canteq je style pic ni, hehe!

Ungu Violet said...

sempoi jek gambor..nmpak cool...hihi...

ari nih mesti ramai org kt sopping kompleks...sume nk sopping raye...huhu..

amna said...

cool :)
suke gambar kaki tu.. hehe ^^
selamat berpuasa sis

ajumohit said...

Samala lily tak kemana pon today... Blog mmg tgh pening la ni huhu

shida'R said...

biasalah sis blogspot skg semakin manakutkan haha...suka wat hal gtu..
qis tdo lam buai nmpak dia cam kecik lg hehee..

Ujie said...

kalau berjalan skrg ni mmg sesak. smlm keluar kejap je, tak larat nak bersesak dgn orang.

LuN@_aiDi said...

owhh patut ler semlm klik link neh,
sekali bukak xder lak entrinyer..hihihi
tuh ler blogspot neh penin' sentiasa^^_
ehh, klu anak dara tdoq, pasti ler mak dara pun boring ek? hihihi

tiefazatie said...

cabntik la picture2 nie sis..sweet!

bunga said...

amboii..nak tidi ngn qis la..heee

ILA HonEyBuNNy said...

kalau weekend rasa malas nak keluar...sebab ramai orang kan sis....

aloo2...kesian tgk muka boring dia tu...hehe...last2 sampai tertdo yer...hehe

Norashiqin Kamaruzaman said...

comeyl je...heheh bagus gak layan budak tu dari buat benda tak elok cam neyhh
V
v
v
v
v

beragaklah sikit =="

tiefazatie said...

sis..mmg ble ifa ingat2 balik kan..lucu lak rasa nie..adeh..blh2 bdk tue pos kapal?adeh..haha

btw..xmo le sedih2 dgr lagu tue..sis balik sbh x thn nie?

take care ye sis..

tq so much sbb rajin komen n3 ifa..=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ifa : Tahun ni sis x blk Sabah..Hubby x dpt cuti..raya bertiga jer kat sini..cedih..sob..sob.. :(

Etong said...

x jemu ni tengok gmbr2 qis..kesian qis boring kak..mau ada adik ni sdhhh :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

suke lah tengok gambo tu . cantik . hehe

:)

Wanie said...

akak jd macam wanie tau..smlm wanie buat autopublish..tengok2 die p publish..sabor je la..

seronok kan amik gambar bdk2..tambah2 ngan DSLR..:)

lilypelangi said...

tdoe dalam buayan memang best taw . hehe


oh yer ! akk orang sabah ker?

aiEz said...

pic no 1 tu mcm nk adek jer,hehe..okeh gurau,=,=!

*mmg best klu ada dslr ni,grm jer tgk hasilnya...mmg kna angkt juga utk raya nt,hee...:)

idaida0504 said...

alo2...comel ye dia!lagi2 time tido dalam buai...nampak nau dia manja

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

cool & cute la...=) selamat hari raya sis...

myhatiku said...

1st time tgk adek qis tido..he
masih dlm bui lagi..sweet :)

Rtp Farra Arisha said...

ton warna picture ni really ok tauu :)
qis pun comeyyy pusing mcmtu!!
indeed blogspot byk bikin hal..mcm2 masalah..;(

Lily@MamaZaraZareef said...

yekla..makin cantek gmbar2 yg lily amik skang..teringin nk ada kamera best jugak..hehehehe

NzA said...

suami akak pn xe cz p KL ttp akak n anak2 p gak shopping...hi.hi.hi....

blog spot makin mengong la lily...geram je...

~izan~ said...

lily ni rajin explore...nnt mesti jd fotographer terer plak lps ni..