Monday, August 15, 2011

Sepetang Di Bukit Layang.Layang..

Salam..

Citer 2bln yg lalu..sblm ktorg p main layang2 tempohari..dh lama baru nk citer..kemalasan melanda..mood kelaut dh..huhu..tp x nk membiarkan blog ni sunyi..tempek je lah gmbr2 ni..hehe..tp x nk citer pnjnglah..x pandai nk mengarang pjng2 ni..layan gmbr je lah.. ;)

beriadah dgn berbaju kurung.. ;)

tempat wajiblah ni..
klu dpt main..mmg terserlah kehappyan dia tu...budak2 mmg mcm ni lah kan..kita dulu pun mcm ni juga.. ;p

bila ajak balik..cam ni lah perangai dia..mogok kunun...
muka mengada-ngadakan.. ;p


48 comments :

NzA said...

jelas trpancar kegembiraan di wajah comel Qis...

budakijaupendek said...

hehe, muka iras2 maknya. =)

eB ezrin said...

gambor dh 2 bulan pn tetap cantek :)

merahitujambu said...

PANDAI BUAT MULUT EH..HEHEHE

laskar pelangi said...

alahai comelnya si cilik:))

Wanie said...

seronok dapat main kat playground ye..
mulut muncung nak kena tarik ni..hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ muke last 2 totally cute lah

ajumohit said...

Anak dan mummy sama2 comel... Pandai qis bergaya

Etong said...

sukanya tengok qis buat muka tu..comel..hehehe masa merajuk tu pun comel..

mamalieyna said...

hikhik..suka muka mengada tu...eeii gewaam..hee~

myhatiku said...

ngade2 yg comel..:D
mummy qis x main gelongsor skali ke..hee

LuN@_aiDi said...

Qist yg shomel ketika merajuk! hihii
musti hepikan^_____^

tiefazatie said...

sgt comel!hihi...bese la..kanak2 kan..hee

lilypelangi said...

qis2 yang comey~


seronok btul bila dapat jln2 . huhu

ieda said...

alor2 qis .. geram aunty tgk :)

Ummi Eisya&Amani said...

tomeinya muka yang last tu..hihii

cik Dil said...

oloss shomelnyaa..majukk ey??hehhe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cameralovers!!!
ai like.. =)

Ena said...

gitu yek qis geram.. sweet jekk..

Rtp Farra Arisha said...

mummy qistina and qistina always be cute in whatever situation!! :)

~izan~ said...

dua2 comel dua2 cantik..dan mesti qis ada mcm2 aksi bila kat camera hihi

wahida idris said...

comel nyaaaaa. nak cubit boleh? hihi

amna said...

time tunggu masa nak buka ke kak? again.. nice pictures collction ^^

ILA HonEyBuNNy said...

alooo...

muka mogok dia tu....comeii..ehheh

Cik Ct said...

beriadah dgn baju kurung laa sweet~

shida'R said...

qis sgt comel taw hehee..shida flu kuat nih tp BW juga kat blog2 fav hehe :)

Cik Ct said...

anak sis ke??.. comel .. ingt kn anak buah.. hee

Botak said...

rugilah datang bukit layang² tapi tak main layang²., hehehe.. :D

CIK JATT said...

dah seronok sangat tu, sampaikan liat nak balik.
comeyynya qis buat muka last pic tu:)

Effa said...

Salam. blogwalk ke sini. comelnya gambar2 tu.. :)

L said...

comelnya anak.... macam parent die.. huuu..

sy syg awak.?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

bunga said...

muka mengada2 tu yang comel..

Nens Collection said...

kalo boleh smpai petang nk main tuh..budak2 kan..hehe

::NureeN:: said...

mmg muka hepi dpt main tp sama muka ngan ellesya bila d ajak balik hehee

Semut Senyum said...

tetiba cik semut teringin nak anak.. wink wink!! =)

...sWeeT uMi... said...

alalala comei nye muka mogok dia hehehee...tak sampai ati lak nak paksa balik bile wat muka cenggini (^_^)...pandai kamo ye Qistina

LYAfrina said...

pic 2nd lastu tu..aksi y sgt menarik :-)

Maya Mayana said...

budak2 ni playground memang tmpat wajib,sama2 cute,lily kamera kita rasa tk sama brand sebab yana cari2 gmbar belon/buih tu tkde :),nanti yana belek lg la dslr cap ayam yana tu...

adarnadzmie said...

alolo tomey sgttt...

MamaEma said...

budak2 suka main kat taman permainan

NM02 said...

aloh aloh aloh.... tak puas main eh...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ala comelnye

mulut tu . menarik je

:)

maszmadi said...

walopon gambo dah lama peram... qis tetap cun... hehe

syiela said...

majok pun comel... sampai berpeluh2 qis :)

mamaNoriz said...

Qis tu manje sgt sbb lum ada adik, kena kasi cepat... uat kawan dia kat umah...hehehe

cantik2 gambo tu :)

wahida said...

ngada2 tapi comel!!

ZORA said...

wuyooo...mcm mia sara..:)

Ujie said...

sorry lily, terpaksa tulis sini, takleh nak tulis kat shoutbox awak..saya ada tag Lily...

http://ujieothman.blogspot.com/2011/08/lucky-draw-by-nabila.html.