Saturday, August 6, 2011

Sebelum & Selepas Berbuka..

Salam..

Org lain nk berbuka sibuk nk sediakan juadah berbuka..tp Qis ni ha..dimana kita sibuk nk masak utk berbuka..dia plak sibuk nk berlipstik2 bagai..siap minta gmbr lg..So..layankan je lah..


Sebelum Berbuka..
muncung mulut tu takut lipstik tu ilang..
 comellah tu ye.. ;p
 Trademark Qis ni.."Otak burung Unta Lebih Besar dari Matanye"..hehe.. ;p
Tak sempat nk buat peace.. ;)


Selepas Berbuka...
abis mkn..muka pun comot tp masih lg nk berlipstik..aduh anak darku..

Smlm x sempat BW..sorry ye..jap lg nk jengah umah uols...smlm p shopping baju raya Qis..Nasiblah p weekdays..tak ramai sgt org..tp mslhnye Qis ni..susahnye nk control dia..asyik nk berlari2 jer kat mall tu..haishh..naik angin kita jdnye..ni baru anak seorg..kang klu dh ada 2 3 org..tak taulah mcmana..letih sgt..tido pun awal jer smlm..tu yg x sempat BW..









25 comments :

Nini Hartini said...

ikut perangai siapa?? ni mst selalu tgk mak make-up. hehehe...

tiefazatie said...

alahai..comel sgt qis nie!
pandai betol bergaya nie..
tp xthn..lipstik xmo tinggal ah..
hihi..

~izan~ said...

alolo..syomelnya dia..mmg betul2 anak dara ni hehe..mulut comot2 pun tenyeh lg lipstick mummy yer..geram auntie tgk,comel sgt tau!~

btol tu,bwk anak2 yg tgh membesar mcm ni,perlukan kesabaran,kalau dua org plak,mmg tak terbelek brg,asyik dok kejar diorang je hehe..slmt berhujung minggu =)

nieda said...

dah pandai anak dara sorang ni make up..Jap lagi kalau nak keluar pergi mana2 penatlah menunggu Qis nak make up dulu..heheh

Lily@MamaZaraZareef said...

alolololo..pandainye die pakai lipstik..paling comel siap muncung2 mulut tu tk mau bg lipstik ilang yek..seksi bibir u..hehehehe

NzA said...

mesti ikut mummy ni..suka brsolek..apa pn Qis ttp comel dimata aunty....umuah!!!!!

Akak blm shopping baju raya lagi nie...hu.hu.hu...

ajumohit said...

Alahai dh pandai bgaya Anak Dara ni...wah sopping raya ye, sedar tak sedar dh 6 hari pose

tiefazatie said...

sis...mesti comel2 kan baju raya qis nie..hee

LYAfrina said...

comel la... bestkan...bila dh ank girl..msti xleh pisahkan dr kecantikan...

ummu said...

salam
comelnya Qis
alahai pandainya dia bergaya
agaknya macam mummy Qis kot<:)
salam ramadhan mubarak

LuN@_aiDi said...

disebabkan line tenet kat umah hari neh agak slowww sangat,
tak dapat tengok picha qist b4 berbuke..huhuu
tp dpt tgk slps berbuke jer.. soo funny qist neh!
cam artiis2 lak lepas mkn berliptik balik..hihihi

Rtp Farra Arisha said...

heyyyyyyyyy comelnya qistina ni. siap pakai lipstick lagi..hehe..muka pun dah comot tu kan!! meh nak tiyooommmm sikit :*

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

qis..
nak gi mane tu, PARAM ke??
heheheh.. saba ajela lily..
normal la anak pompuan..
ekekek, alya pn gitu gak..
pantang ai tido aje.. senyap2 duk men mekap kite..

u taw, aritu die tuang maknyer Gucci Envy sebotol..
seb bek miniature nyer..
haru betul.. ;-P

Ena said...

eheheh..

kalo dah pompuan memg gitu la peelnye.. hihi..

eh anak teruna akak tu pun ada masa gitu gak.. haihhhh!!

Wanie said...

comel la qis ni..
satu gambar je comot mase die pegang lipstik tu..haha

kecik2 dulu wanie suke pakai lipstik gak tapi yg merah menyala tu..:D

tiefazatie said...

sis..bab lari 1 mall tue..adik2 ifa nie pun sama je..kin panas ow..haha..sakit jiwa ini..haha..

shida'R said...

sama la sis ank buah shida yg pompuan tu pn sama slg xmelepak muka tu slg tuh duk tempek bedak abis sume bedak dia tempek huhu...qis comel ^_^

::NureeN:: said...

anak kita sama la.. suka sgt pakai lipstik, eyeshadow la.. hehehe.. comel last pic tue muncung sakan..

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/ga-felt-shop.html

Noriz sini.. said...

ekeke, pompuan dan kecantikan tak leh dipisahkan...

dah start shopping ek?

mesti byk baju raya kan...

Ungu Violet said...

alahai slownye line berukben nih...bru leh nk jenjalan...

seb bek ada gambor si qis yg comel lg comot nih...haha..leh ler layan jap..hihi

kisah gadis stay up late said...

comel..hehe..kecik2 dh pandai nk bergaya..besar2 nanti memang dh pro lah..ahhaks ^.^

lilypelangi said...

nak jga penampilan ye qis ? hehehe


comel la ! :D

~aSHa~ said...

pandai betul si qis ni bergaya...



Tahniah, anda menang Teka Teki MDM...nanti bagi nama dan alamat ye... azrisha03@yahoo.com

ZORA said...

walawehhh..comey anaknye..:P

...sWeeT uMi... said...

dah nama nye ank pempuan kan...mesti la suke bab2 lipstick tu kan, comei je wat gaya mulut tu kuikuikui (^_^)