Wednesday, August 10, 2011

Mandi Bedak & Losyen

Salam..

Projek dlm diam..mummy tgh sembahyang dia buat keja nih..terkejut mummy tgk dia dh jd JU'ON..nk marah tp benda dh jd..gelak tgk..dh alang2..sempatlah amik kamera amik gmbr dia..nnt besar biar dia tgk gmbr dia ni..ntahlah bila besar nnt percaya ke tak dia yg dlm gmbr ni dia...hehe..dh mandi dgn bedak & losyen..padahal baru jer abis mandi ni.. :D

 Alahai anak..mcm2 ragam kamu ya..

 apa maksudnye semua ni sayang kamu buat mcm ni...

 hehe..tak tahan tgk muka dia..sungguh2 tu tekan tutup losyen tu..
tgklah rambut dia dh mengeras dh dia kasi losyen..
Alahai..Losyen tu dia buat krim muka dh..



45 comments :

LYAfrina said...

ALAHAI....
MMG MNDILOSYEN & BEDAK SESNGGUH HATI NI....

TP COMEL J..NAK MRH MMG X JADI KAN..

shida'R said...

alahai qis syg..hehe..biasa lah sis ragam budak2 mmg mcm ni..kalau ngn ank buah sya mmg kene dah ngn papa dorg hahaaa..qis qis..xsbr nk tgk dia mmbesar :)

aisya said...

Qis rasa tak cukup wangi la tu kot pas mandi.. hehe

tiefazatie said...

ya allah..qis..hahaha..adui la..wangi dah dik..yg bantai pakai losyen kat rambut lg nape..adeh..hihi..ada2 je la kanak2 riang nie..hee..wangi dah kot kan2..hihi..

sis..ifa lum tdo..nk wat n3 utk esok..hee..sori sis..tenet cm nk mbunuh bha nie..adeh..nda dpt tgl jejak..komen ja ah..hee..
nyte2 sis..=)

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...

hahahaha , comel ..! harum semerbak al bau nieh .. :)

CIK JATT said...

alahai qis. habis stok untuk sebulan nih:)

lilypelangi said...

dia nak lagi wangi la tu . hehe

qis qis qis~ :D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

comelnye lah . walo pom bermandikan losyen tu .

nak marah pom rase tak sampai hati . hheh

:)

~izan~ said...

smpai ke sini dah bau wangi awak qis hehe..mmg bersungguh2 dia kerjakan bedak n lotion tu huhu...mmg ada anak2 baya2 ni bedak selalu jd mangsa.nnt ada adik,mesti muafakat plak dgn adik hehe

mOhD hAfiz said...

besela tu kak.. sy dlu kcik2 mkn bedak...lg truk..haha

amna said...

alahai, qis.. sian mummy nak kena mandikan kamu sekali lagi.. hehe
mesti x kering gusi, kan kak.. :) lovely gurl ^^

LuN@_aiDi said...

hahahaha... die buat cam bershampoo jer ngn losyen tuh.
siap belai rambut lagi.. hihihi
qist yg tak boleh duduk diam neh yea(:

Etong said...

wahhh qis..main losyen pula diaaa..hehehe comel la dia kakk..bestt..

cik fieza said...

fieza time kecik pon g2 gak..
still ade gmbaa muke btompok2 ngan bedak..
but kinda cute lah, 4 kids.ahaksSs . . ^^

MrS. F!zA said...

tk perlu mandi dh ni dah wangi semerbak..ekekeke bersungguh dia tekan losyen tu

tiefazatie said...

pagi sis..hee..nak smbg tdo..hihi

zaidah said...

adam yang lelakipun suka pakau losyen...memula memang dia letak kat tangan...lepas tu badan...n kemudiannyer jadik syampu plak kat rambut.....sabor ajelah lily...memang macam tu kerenah anak2...

mamalieyna said...

aiyaaakkk..projek besar besaran nih~ aduhai anak..sabo jerlah..huu~

apapun tgk kesungguhan dia tu comella..hee~

ajumohit said...

alahai qis mcm opera cina pon ade hehehe...mmg bebudak suke benor main bedak ni lily...takpela nk explore tp pehni sure mama dia sorok bedak tu hihihi

...sWeeT uMi... said...

adoiii Qis...dia nak wat spa kot tu yg abis satu badan semua tu...tang muka tu mmg tak tahan, beria je hehehe

Maya Mayana said...

bebudak memang gitu kan..kita dulu2 pun selalu buat cam tu,cuma mak kita tk rakap moment tu je :P

::NureeN:: said...

hehehe.... notti jgk qis.. rasa mcm teringin plak nk temukan qis ngan ellesya :P

~aSHa~ said...

mmg suka berhias kan...

NM02 said...

hok aloh....

ieda said...

alahaiiii Qis !

MamaEma said...

budak-budak suka main diam2 tau...

miaa said...

hehehee...comell laa...jgn marah dye...cian dye...hehee..layan jew laa perangai budak2....huhuhu...tapi tetap comeell....huhuhu

Ucu Faridah said...

hehehe...macam kena siram dgn tepung...

abah khalisha said...

anak abah suka juga main losyen ibu dia..pandai plak bubuh kt kaki, tangan...adoooiiii ibu rintik anak borek

Noriz sini... said...

bakal jadi Ratu Bedak ni...hehe

nanti adalah sykt amik jadi model.. kuikui

Semut Senyum said...

comey nya... mama dia agak2nya masa kecik macam mana? ehhehe

merahitujambu said...

syampo rambut guna bedak ek??comel betul mesti seronok layan kerenah anak kan

syiela said...

tadi mandi tak cukup wangi tu.. anak syiela suka main bedak habis badam lantai pulak tempatnya

eB ezrin said...

pengsan, tidakkkkkkkkkkkk.. hu3.... kalo aerish wat gini... eB surrender, tungguh shah balik uruskan... sob2

myhatiku said...

bdk kecik mmg suke main losyen dgn bedak kn..sbb wangi..hee

| SUE | said...

alahaiiii....nak marah pon tak jadik...comey sgt

maszmadi said...

wah... licin n selembut sutera lah badan qis sekarang ni kan...

wahida said...

budak2 dan bedak mmg tak dpt dipisahkan...

Wanie said...

ya allah, qis ni..huhu..kalau wanie wanie ngamuk ni kak..tak pedih ke mata die tu..huhu

ZORA said...

bise la 2..kcik2 mmg nakal..:P

les privat gepe said...

lucuuuuuuuuuuuuuuuu...!!!

cik violet said...

da besa ni jadi bole jadi make up artis nih..hehe


kak..jom like pic kad raya sy ;D http://www.facebook.com/photo.php?fbid=242605122440168&set=a.241263845907629.67566.189899367710744&type=1&theater :)

leeya abdul said...

semerbak bau wanginya.. dh tak payah guna ambi-pur dah. naturally wangi dah satu rumah. :)

Impian tu; http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/08/impian-sejuta-warna.html

NzA said...

ha.ha.ha....kelakarkan tgk gelagat anak2 nie...mandi bedak!!!

iSmaZuRina said...

tahan sebulan wangi.. :)