Tuesday, August 23, 2011

Header Raya...

Salam..

Syukur Alhamdulillah..dh masuk hari ke23 kita berpuasa..tinggal seminggu jer lg nak raya..dh abis shopping ka korang? ktorg persiapan tahun ni ala kadar jer..raya bertiga jer kat sini..tu yg x seberapa Xcited tu..Tahun ni buat rumah 'tertutup' hehe..nk ziarah ke rumah kwn2 jer..ada x yg nk jemput ktorg dtg ke rumah?? :D

Dlm pada tak Xcited tu..tp semangat juga nk tukar header raya..hehe..jln2 ke 'umah' kwn2 ramai dh yg tukar header kpd header raya..lily tgk pun semangat juga..org lain tukar..lily pun sibuk juga nk tukar...ni lah hasilnya..simple jer..yg penting model tetap tu tetap ada.. ;p

Header ni akn melekat selagi mood raya masih ada.. ;)

62 comments :

tiefazatie said...

wah..cantik header raya sis..hee..comel qis!

owh..sis xbalik kg ke?xpe2..jl2n la umah kwn2..hee

~izan~ said...

wah,header pun nak raya ek hehe..

takpe la lily,g jln rumah kengkawan...izan raya pun dpn laptop sbb video call dgn asben aje...

cantik tau header tu!~

nieda said...

cantik. rajin lily tukar header

ajumohit said...

Wah header raya la, mmg cute!!!

syaz@rozelt said...

semangat nye ade header ry...nie rase nak buat jugak..hihi..

slm 23 ramadan!

myhatiku said...

comel la header dgn kehadiran model yg bergaye!hehe
sis,tinggal kt joho ke..jemput la dtg umah kita kat kulai :)

Ujie said...

rajin benor awak lily..tapi header ni mmg memeriahkan lg suasana nak raya.

Ena said...

cantiknya..

rajinnya lily tukar header..

MrS. F!zA said...

wowieeee cantik bangat! qis pon comei bertudung!

Etong said...

ololoooo..comelnyaa qis betudungg.hahahhaa pndai begaya bha qis ni,.hhehehee nice header kak!

eB ezrin said...

cantek :)
fear kami x wat header rayer tapi kami wat banner rayer... hmmmm nak wat gaks la ;p

bunga said...

amboii..sempat lagi tu tukar header..comel..
bunga lum buta persiapan g..hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ mood raye sungguh ni ... nice! nice! tak sabar laks nak raye, weeee~~

::NureeN:: said...

cantik la lily.. nureen x pandai wat header nk kena tempah kot ;p

MamaEma said...

blog pun mahu raya ni..Selamat hari raya

Nens Collection said...

wahhh..tak tahan header..hehe..apepon sgt cantik!

merahitujambu said...

header comel....comel plak qis tu betudung..hehe

nak doodle free di hari raya jom laaa

ieda said...

ishhhhhhhhhhh cantik sgt2 dikkkkkkkkk
teruja akak .. pandai lily buat tau ! ... dan mcm biasa model tuu dgt2 cumei ahakssss!!!

zulhilmi.tempoyak said...

hahahah....nice...tlg buat satu..;p

Maya Mayana said...

pandainya dan kreatif..di sini dh siap tinggal sikit2 je...selamat hari raya dan maaf zahir batin

syiela said...

cantik header..tp qis lg comel :)

LuN@_aiDi said...

chantek ler lily header raya u!
curlastt!! qist bertudung lagi^^_ cumeiii..

...sWeeT uMi... said...

wah header raya..cantek...rajin mummy tukar2 header ni hehehhee

adarnadzmie said...

cantek header raya ni... comey jer model nya tu...hehe

Ucu Faridah said...

baju raya ke tu qis....

mamalieyna said...

kreatifnya lily..canteeeeek sangat! sesuai..^_^

SuKaLiLy said...

wow wow ! cantiknya header .. huhu

::NureeN:: said...

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/apologize-to-mimie-cp-tiefazatie.html

terjah yerr

tiefazatie said...

sis..sis buat header nie sendiri eh?pandainya..hee

idaida0504 said...

comel ye header tu!!hehehehe...
sila2 mai jemput beraya kat klang ni...rumah sentisa terbuka

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Myhatiku : Insyaallah..jika Hubby nk..nnt sis bgtau.. ;)

Merahitujambu : ok..nnt lily amik ye.. ;)

Ifa : a'ah sis buat sendiri..
Thx.. ;)


Ida :hehe..jauhnye.. ^_^

Fieza79 said...

ramai betul kwn2 blogger yg tukar header time2 nk raya ni kan...

Lily mmg pndai bab2 ni tkpe la...fieza kalo nk tukar header kena tempah lg la jwb nya...

NzA said...

meriahnya...makin terasa bahang nk raya....

cik mun said...

cantik2..hehe..slmat hari raye~~

mamaNoriz said...

pandainye uat header!

jeles i tau... teringin nak uat tpi tak reti...
suh husben dia bz benooo...huhu

Botak said...

tak sempat nak ziarah rumah kengkawan., kerja berlambak., nak buat header rayalah nanti.. :D

Rtp Farra Arisha said...

what a pretty header!! lagipula qis yg jadi model, pastilah bertambah cantik kan ;)

wanna change mine too, tapi tak pandai..hehehe ;)

selamat berpuasa day 23!!

Wanie said...

tu la, bkn header je bertukar ni, warne background pn..hehe..polka dot hitam..

shida'R said...

ade qis yg cntik sgt header tuh hehe ^_^

Lily@MamaZaraZareef said...

mmg cantik header baru nih..semangat raya sgt2..model pon comeyyyy..hehehehe

ika said...

huh~ smgt! header raya pun ada...slalu bju n langsir raya je ada...huhu~ moden!

So Shy Lady said...

ala ala langsir baru ni lah yea...
akak ingat hb t.dpt cuti. so ingat nk duk rmh je lah buat rmh ttutup gak hahaha alih2 dia dpt cuti hehe

tiefazatie said...

comel!hee

Ungu Violet said...

lerr...comeynye header...model dia lg tomey...hihik...suke2

ZORA said...

cun gle blog ni da..:P

Semut Senyum said...

hye gang dot-dot... dah tukar cat umah nampak... header pun tukar skali.. senang ke nak wat header tu? cik semut teringin jugak nak wat header tapi tak reti lah...

wahida said...

aku jugak la pakai header yang dah basi tu...hehe...

CIK JATT said...

commeyy header raya tu.
nak jemput datang rumah pun, macam jauh jer, nun di utara. tapi kalau sampai sini, jemputla datang beraya ke rumah:)

Ijah EmoTemo said...

wah! comel nya header raya! hihi

ILA HonEyBuNNy said...

header baru semangat nak beraya neh...hehe...

meh2 jemput datang rumah ila..hehehhe

munna said...

cantik header baru..lagi2 ada gambar qis yg comel

myhatiku said...

hari nie qis xde wordless ye..hehe..okay,nnti pape bgtau lah.. :)
tapi syarat dye kene bwk adek qis..aha;p

shida'R said...

sis qisnya baju raya wane ape? sis kad raya shida ondaway tau n ade something juga untuk qis yg comel tu ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lily.......
"Selamat Hari Raya Maaf zahir & batin dari kami sekeluarga..."

moga syawal kali ini membawa 1000 makna..:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Shida : Pg raya tu..ktorg tema Hijau..tp mslhnye Qis blum lg dpt baju kurung warna ijau nih..ntah sempat carike X ni..hehe..

owh.dh OTW ye..ada juga something utk Qis..hehe..TQ2.. ;)


Rose : Selamat Hari Raya juga Rose.. ;)

saya dewi said...

ci=omel nya baby gurls yang pakai tudung kat header tueh. tolong kim salammm boleh? hihi XD


selamat hari raya. *nak duit raya boleh? OPOCOTTT =PP

tiefazatie said...

sis..slmt hari raya..
maaf zahir batin yee..

mohon maaf kalu ada terkasar bahasa..tersilap berkata2..=)

zunah said...

cantiknya header raya.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cumel.. cumel.. =)

Selamat hari raya yg bakal tiba..
maaf kalo ada silap komen, terkasar bahasa..

semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju..

Dr. Ben said...

Eid Mubarak!

nur farahin binti sulaiman said...

cantik header nie akak.. nape x buh gmbar akak ngan qis skali?? xpon satu family..=)

zures said...

Selamat Hari Raya...maaf zahir dan batin buat tuan blog...