Thursday, August 18, 2011

Cara Menarik Perhatian..

salam..


Beginilah cara dia nk menghalang mummynye dr mengadap komputer..bila mummy dh lama duduk depan komputer..mulalah tu merengek2 suh kita berenti koz dia nk bermanja2 ngan kita....bila buat derkkk jer...mcm ni lah..sanggup angkat kerusi..pastu naik then baring depan komp wlupun time tu mummynye tgh asyik duk depan pc tu....nak x nak si mummy terpaksa mengalah..x tahan tgk gaya baring dia tu..siap kaki bersilang lg..jatuh kang..baru tau...

Muka puashati dpt kenakan mummy..


Beginilah dia hari2..sorry ye..klu lily lambat membuat kunjungan balas..sbbnye spt yg diatas ni lah..pantang tgk mummynye ngadap komputer..mulalah buat peel tu..

49 comments :

LuN@_aiDi said...

hahhaha.. qist mmg noty dan funny^^
macam2 usaha menarik perhatian.. hihihi..
so cute ler!

LYAfrina said...

hehehhehe..tp sgt cute...
sma lalily..y ssh nk b'bwkat rmh sbb ank mbodek kan...hhehehe.. kdg2 lwt mlm bru blh draft n3..tu y lth..

~izan~ said...

nasib kita sama je lily..akak kena handle dua org yg sibuk nk jugak tgk apa kita buat.

kdg2 akak nk taip 1 n3 pun smpai sehari sbb benti2..hehe

comel muka puas hati tu hehe

ILA HonEyBuNNy said...

alooo comei....pandai buat peel yer..budak2 kn...hehe

dia xbg mummy dia main komputer la tu..ehheh

nieda said...

pergh...qies nk bermanja tu..kdg2 bila dh ngadap lappy mmg berjam2..jadi mcm addict plak

idaida0504 said...

alo2..manja ye dia..huhuhu..2dia nak adik la 2..hehehehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

manjenyer qis ni dgn mummy die, hehe~

cik mun said...

hahaha..comelnyelah...nak buat jgak mcm tu boleh x..^^

ajumohit said...

Hehe pandai qis tarik perhatian mama dia ye, gud idea!!! ;)

Wanie said...

hahaha..tengah dok membesar ni la jenuh nak melayan kan..posing sexy tu..haha

Rtp Farra Arisha said...

haip haip, jangan nakal2 ya qis ;)

aisya said...

haha.. comel je..

~najwa~ said...

gambar 1st : qist berposing seksi, hihi

ShalleyshaLina a.k.a ChaLie said...

heehe she's sooo cute

myhatiku said...

aha..mummy bagi lah qis satu komputer baru qis x kaco mummy..qis nak blogging jugak!;p

shida'R said...

amboi ank dara sis lily..mgancam..eh eh..tselak dah sume hahaaa ^_^

munna said...

alahai pandainya qis nak suruh mummy dia berhenti ngadap pc ya.....

lilypelangi said...

hehehe . cian mummy nya . qis busan sgt tu . .

Etong said...

qis comel minta perhatiannn..hehehe comel lah qis kaakk. posing sexy yuuu. hahaha comel! comel!

Ujie said...

wah..posing maut dpn pc!

abah khalisha said...

Ahahha..diorg memang cmtu, anak abah sama juga mcm tu.Kalau dah bosan dan tk tau nak wat apa, time tu lah sibuk nak merengek kat kita..tau kita BUZY nak update blog.hehehe
Teknik Baru Pemakaian Shawl"

Ena said...

alahai.. comel sunggh la qos wat gaya gitu.. gamba last tu.. nampak sweet sangat..

MrS. F!zA said...

mummy tk nak pdg qis, qis naik lah duk dpn kmptr hlg mummy..hihihi

adlina said...

comelnya..geram plak tengo..nak kawen jugaklah..haha

mamaNoriz said...

ewahhh, bukan main dia posing ek!

hehehehe...

cian, QIs tu sunyi kot...

maszmadi said...

pape pon qis tetap comel... hehe

Nens Collection said...

die jeles mama die x layan die..hehe

Ungu Violet said...

haha...qis dengki kat mummy...huhu

...sWeeT uMi... said...

panjang akal tuk dak qistina yeh...redha je mummy nye yeh (^_^)kihkihkih

ieda said...

ahahahha cumei jer Qis ! :)

MamaEma said...

dia pulak nak main komp tu..asyik mummy nya saja

wahida said...

notti dan manja tau...

amna said...

hahaha.. lucu larh.
ragam kanak2 ^^

::NureeN:: said...

heheh... comel..

klau ellesya dia akan usaha gigih nk duduk atas nureen bila lama sgt ngadap lappy

merahitujambu said...

suka sgt dia eh..comel

::NureeN:: said...

lily.. nureen nk mintak alamat boleh??

lily ingat x.. dulu pernah komen kat cini
http://nureenasir.blogspot.com/2011/07/matrouh-egypt.html

so nureen nk kasik FM from egypt :)

email kat cini k
nureen_345@yahoo.com

cikwahidaidris said...

alaaa, manja nye budk kecik ni.

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

comelnye qis .

qis jeles lah tu mummy die tak layan die . hehe

:)

ZORA said...

nakal gak si qis ni..hehehe

tiefazatie said...

haha..adui la..comel2..ada je ah idea die..hihi

nur farahin binti sulaiman said...

menggoda juga si qis nie.. hehehe

NzA said...

pandai ek Qis......org xde kwn camtulah....

ika said...

she ssssssssooooooooooooo cute! :)

CIK JATT said...

hehe. comeyyynya. pandai dia nak kenakan mama dia:)

Myra Jay said...

Heheee, pandai dia menarik perhatian mummynyer :D

tiefazatie said...

alahai..comel sgt la qis nie sis..hee

budakijaupendek said...

hehe.
kalau dh halang depan com, mcm mna lagi nk buat.
layankan jela kerenahnya

Cik Azizah said...

wah nakal eh..tanda protes tu kak..

aiEz said...

cumelnya dia buat mcm tu,nak mnja2 dgn mummynya..:)