Thursday, July 21, 2011

MENJAWAB PERSOALAN SEMALAM...& HAPPY 2ND ANNIVERSARY.. ^_^

Salam..

Since ramai yg bertanya kat N3 sebelum ni..birthday siapakah sbnrnya kelmarin..hehe..Sbnrnya ia adalah B'day lily..cer teka usia lily dh brp..ngeee..mesti ada yg dh tau kan.. ;) ..Terima kasih byk2 kat kwn2 yg sudi wish wlupun X tau b'day siapa sebenarnye..sayang sgt korang..

Syukur Alhamdulillah..Ku bersyukur masih diberikan kesempatan utk meneruskan hidup.. untuk meneruskan perjuangan yang sebenarnya masih terlalu jauh untuk ditempuhi..Syukurku kepada Mu Ya Allah..Aku bersyukur dengan rahmat dan nikmat yang KAU  berikan kepadaku selama ini..Semoga dgn penambahan usiaku ini..dpt menambahkan amal ibadahku terhadapMU..menjadikan aku seorg yg lebih penyabar & pemikiran yg lebih matang seiring dgn usia ini..

Terima Kasih Buat Kawan2 :

1.   http://pinkvelvet-07.blogspot.com/
2.   http://mamalieyna.blogspot.com/
3.   http://mrsfiza212.blogspot.com/
4.   http://spiderlily-zaidah.blogspot.com/
5.   http://lipslikesugar87.blogspot.com/
6.   http://ajumohit.blogspot.com/
7.   http://mamaemacyg.blogspot.com/
8.   http://semekarartie.blogspot.com/
9.   http://cincinmasmerah.blogspot.com/
10. http://fieza79.blogspot.com/
11. http://ucubakery.blogspot.com/
12. http://wahidayatulaswa.blogspot.com/
13. http://syaniaftersix.blogspot.com/
14. http://mamaaerish.blogspot.com/
15. http://duniakushida.blogspot.com/
16. http://iedaimmi.blogspot.com/
17. http://kantanmerah.blogspot.com/
18. http://firdanilovestory.blogspot.com/
19. http://www.anisumbrella.com/
20. http://ciksufarida.blogspot.com/
21. http://tiefazatie.blogspot.com/
22. http://e-nawanisfan.blogspot.com/
23. http://puterianggerikrimba.blogspot.com/
24. http://rose-lina.blogspot.com/
25. http://pelangichenta.blogspot.com/
26. http://diariummi.blogspot.com/
27. http://4fn1mn.blogspot.com/
28. http://myhatiku.blogspot.com/
29. http://butterflygurlz91.blogspot.com/
30. http://mummychacha.blogspot.com/
31. http://mamanoriz.blogspot.com/
32. http://zaranfamily.blogspot.com/
33. http://salsalbilah.blogspot.com/
34. http://nureenasir.blogspot.com/
35. http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/
36. http://kisahkami83.blogspot.com/
37. http://juzsimplemummy.blogspot.com/


Terima kasih buat korang semua..Since blog ini pun dlm sedar X sedar dh mencecah usia 2tahun pd bulan ini..disini lily ingin berkongsi hadiah yg X seberapa dgn korang..lily akan pilih 5 pemenang bertuah dari senarai diatas..pemilihan adalah melalui Random.org...5 pemenang akan menerima FM dari.. cer teka dr mana.. :D

cer check link korang..kut2 ada yg lily terlepas pandang plak...klu ada sila bgtau ye..keputusannya lily akan umumkan pada hari isnin ini..tunggu ye.. :-)









37 comments :

MrS. F!zA said...

yeayy fm dr spore kot..hikhik

LYAfrina said...

happy belated birth lily :-)
smoga terus mjadi ibu y tbaik buat qis & isteri y best buat hubby...

sori lmbat wish,,kelmarin x on9.. g spital

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. ;)

zu-
http://www.zuwairiaiman.com

eB ezrin said...

wah no 14 lq kami...
dar mana yer? hmmmmmmmmmmmm... london? ;p

::NureeN:: said...

rasanya fm s'pore sbb lily kan baru jer blk dr sana kan3x.. hehehe...
best2 nih.. nureen baru jer wish td pon tersenarai sbb semlm nureen g kursus so x dpt la ber bw

Ucu Faridah said...

alamak ucu salah wish la ye smlm tu..wish sekali lagi.. ucu doakan lily menjadi isteri yg paling terbaik utk en suami, ibu yg penyabar, penyayang, dan blogger yg kreatif dan yg plg penting jgn jemu melayan komen2 yg melalut dari ucu ni...

LuN@_aiDi said...

happy belated bufday sis lily! semoga sentisa berada dlm lindungan rahmatNYA.. amen(:

Maya Mayana said...

dalam 20 an lagi kot...ala terlepas la pulak..anyway happy birthday belated yer :D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tahniah..blog pon dah 2 tahun eh..maksudnye..dah kat 2 tahunla sy kenai lily dalam ni sbb msa kenai tu lily masih baru berblog..:-)

NzA said...

oooooo...ada gift lak ye....

mamaNoriz said...

owh, tak sangka sya tersenarai..
besday awk tpi pengomen lak dpt hadiah ek...bestnyeee

klu sya lah yg bertuah tu mmg syok la sbb besday kite sama je kan..hehe *ayat bodek*

Lily@MamaZaraZareef said...

mesti FM USS nih..besh2..hehehe..

wahida said...

oooo, besday lili rupanya...

nak wish secara proper lak sbb dah tau besday siapa...

semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...
dan semoga sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang....

MamaEma said...

ada-ada di no.7

harap2 bertuah nanti..hehe..alaa nak umum hari isnin ke?..

kalau ada internet kat KK nanti..bolehlah beronline..kalau tak blog ema berehat selama seminggu...uhuks..

anyway..Heppy Birthday

shida'R said...

wahhh bestnya...shida ade tsenarai tq sis..dah tsenarai pon dah bahgia rsanya sis hehe^^ happy befday and happy annversary sis..sama la kita bukan nih juga blog shida..tp sis dah 2 shida bru stahun hehe^^

Fieza79 said...

dah agak dah...Hepy Besday Lily..!

best nya ada peluang jadi pemenang bertuah dapat FM...ni mesti FM singapore hari tu kan..?

tiefazatie said...

hihi..birthday sis ye..wah..nak wish lagi..sis..happy birthday..moga pjg umur..murah rezeki..alo..sis tetap cun eh..xkisah la berapa pun umur sis..=)

wah..sis lak nak bg hadiah ek..hehe..baek hati sis nie nak FM..dari singapore nie kan2..USS kot..hihi..

tiefazatie said...

eh..jap..sis suh bgtau kalu ada link ke?ada2..ifa no.21..hihi

Ena said...

diam diam jek kan.. hihi..

rara pinkmafia said...

mummy sorry lambat dtg rini.bz sket.hehehe link rara pon ada,besh nya.wish rara yg lucky tu.hehehe.

neway gud luck dlm apa saje yg mummy buat eh,mmmmmuuuuaaahhhhhh.

bunga said...

wahhh...cayalah...semoga 5 yang bertuah tu bunga ucapkan taniah..walau lum tau lagi sapa yang akan dapat..heee

syiela said...

wah ada surprise pulak.. apapun tahniah pada yang bakal bertuah nanti :)

tiefazatie said...

owh ye..happy 2nd anniversary gak sis..lama dh sis blogging nie..=)

Wanie said...

eh tersenarai gak la..hehe

happy blogging ya :)

myhatiku said...

wah...mudah-mudahn myhatiku ade rezki n bertuah..hehe:)

ieda said...

wah2 x sangka akan dpt adiah .. cayunk lily ! ... FM lak tuuuu ..
kira lompat bintang lah nie .. :)

mamalieyna said...

haa kejap je kan...dh 2 tahun pun.. ^_^

tahniah...

yeaaa ada something..hee~ hope bertuah~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dh 2 tahun blog akak? dh lama ye.
apapun, keep it blogginh ya kak!

amna said...

bestnya.. tahniah ^^

CIK JATT said...

happy belated birthday lily:)

tiefazatie said...

sis2...hihi..sj je dtg komen2 lg nie..=D

lilypelangi said...

mesti dari singapore . kan kan kan? ehehehe



hope sangat2 sy menang :p

ajumohit said...

Gud luck semua!!!! Untung2 rejeki hehe

Izan Ishak said...

sudah pasti FM dari s'pore ni...

tak sabar nak tgk siapa yg bertuah tu~

tiefazatie said...

sis2...nak picture lg..hee

nur farahin binti sulaiman said...

hehehe.. ada..
anyway smga akak bahagia..=)

~izan~ said...

wah..wish besday pastu ada peluang plak nk dpt hadiah..patot kami yg bagi hadiah hehehe...tq masukkan izan dlm list..ikhlas tau ucap hepi besday walaupun tak tahu besday saper hehe...