Sunday, July 24, 2011

Happy Weekend

Salam..

Selamat berhujung minggu..

Weekend begini mesti ramai yg kluarkan..lily ngan Qis minggu ni kena perintah berkurung..minggu ni hubby Xde cuti..cuti 2hari ni ada training..huhu..sian hubby..Takde rehat..tp takpe lah..demi tugas..

Lama rasanye X berentry dihujung minggu..klu dulu hujung minggu lah yg paling rajin nk berentry..ntahlah skrg ni..mood makin lama makin kelaut..

Nak letak gambar si budak yg bushuk..bgn tido terus nk bergaya pakai lipstik..pastu pandai plak suruh kita amik kamera dia nk berposing..so nk tak nk..kena turut perintah..kang X pepasal pg tu ktorg didendangkan dgn lagu yg sgt merdu.. ;p

ish..ish..umur baru 2thn++.. dh pandai nk berliptik2..kang umur 20thn nnt mcmanalah ye.. :D

 time utk posing plak..Bajet comel letewwwkan..kan.. ;p
 Bibir X nk kasi rapat dh..takut lipstik tu ilang kononnya..hehe..

padahal..bau bushuk masham lg bgn tido X nk mandi..biasanye tu..
bgn tido jer..dia yg ajak kita mandi.. ;)





22 comments :

LYAfrina said...

comelnyer....
mcm model :-)

lya pon leni mcm malas nk update..xtau nape..nak join ga @ contets lagi la..biasalah... mood tu ada pasang surut...nanti kalo mood tu dtg..ha...sehari msti b'n3 y kluor kan

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ lawak gile ... kemain tau die ni nak posing bagai pas pakai lipstik :P

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheeewwwiit..
dh pandai melaram ye Qis..
haisshhhh.. ;p

Lee-Yan-Naa said...

hahaha..kecik2 memang camtu kan kak..xnak tutup mulut takut lipstik ilang..ekekeke,pandai Qis pose cekak pinggang..cute!

~najwa~ said...

tak mandi pun tak pela...asalkan dpt posing, ekeke...

mamaNoriz sini.. said...

dia nak lawo cam mummy dia...

iyelah, tak kan mummy je leh vouge sorang-sorang... ank dara cun tu pun nak tumpang sekaki ...hehehehe

~aSHa~ said...

wah meletup anak dara ni....dah besar nanti lagi meletops ni..

Rtp Farra Arisha said...

mungkin sikapnya mengikut genetik belah mummynya kot. hehehe.
qisss mmg comelll. meh nak shiommm sikitttt!

tiefazatie said...

adui la qis2...mandi pun tdak lg..dh siap pakai lipbalm n posing maut nie..hehe

LuN@_aiDi said...

alaa lucunyer xnak katup mulut takut liptik ilang.. hihih

Sepetang di Albert Park^^

NzA said...

ha.ha.ha...ada budak kecik pakai lipstik ttp blm mandi pagi.....

akak pn xde cuti lily...bekerja 7 hari minggu nie...

bunga said...

amboiii..cerdik..dah nak mekap la tu..ehee

SofyIsmaiL said...

ololo... comeyy nye budak nii.. =)

~izan~ said...

uishh seksi mulut tu...ala2 angelina jolie yer qis hehe...tp qis lg comey la...takpe,mandi ke tak,takde bau pun dlm gmbr ni hehe..tetap wangi je =D

nur farahin binti sulaiman said...

amboi qis.. boleh jadi model la nanty.. heheh

shida'R said...

ewah2 comenye dia wlupon bru bgun tdo hehee ^_^

CIK JATT said...

amboi anak dara nih. bukan main dia.
my qis pun macam ni gak. my lipgloss semua dah jadi macam dia punya dah:)

zaidah said...

tak kisahlah mummy tak mandi tak ape..yang penting cantik...hehehe

MamaEma said...

anak perempuan memang suka pakai make-up mamanya..hehehe

rara pinkmafia said...

hambooooiiiii pas pakai lipstik senyum smpai telinga.

lilypelangi said...

ouch ! cekci nye lips qis . hehe

amna said...

ngeee.. sayang lipstik hilang ke yang :D lucu la qis nih..