Thursday, July 7, 2011

Aksi Jelir Lidahlah Plak..

Salam..

Ntahlah napa lately ni Asal posing jer mesti dia jelirkan lidah dia..hmmm..ntah kat mana dia blajar buat aksi seksi itew..Pandai plak tu suh kita amik kamera..dia nk berposing..hai lah anak..layankan je lah asalkan awak happy.. :D

 berbaju kurung..bertudung..ayu gitu..tp buat aksi jelir lidahlah plak..
sampai kembang2 idung.. :D
Comel letewww..
Sape lah ajar  buat cam ni ye.. ;p
ish..ish..X menahan..sampai mata & idung dia pun terikut sekali..


35 comments :

MrS. F!zA said...

hikhik..mmg gemar benar jelil lidah tu..tp maintain comel..

LYAfrina said...

PIC LAST TU MENAMPAKKAN KECOMELAN QIS Y SGT2 TERSERLAH..BUDAK2 BUAT GAYA & MIMIK MCMANA PON MSTI NMPAK CUTE JER..KALO KT Y BUAT...NTAH APA2 KAN

Ena said...

sangat comel walaupun wat aksi gitu.. geram plak tgk qis ni..

ღ p!nk veLvet ღ said...

yg last 2 cute gile, hahaha~~

Nens Collection said...

wahhh..tecik2 dh fotogenik ni...hehehe

eB ezrin said...

ada bakat jadik actress tersohor tuh :)

zaidah said...

terorlah qis walaupun memula pakai tudung lepas tu cabut tudung tapi aksinyer tu maintain aje...

bunga said...

suka jelir yek..:)

::NureeN:: said...

gaya terbaru qis ni.. dia sndri tue lily.. ;p

cik Dil said...

olooooo..kiuttttnyaa diaa...heheh.shomelll sgtt

ieda said...

ekekek Qis .. nie mummy suh buat ke Qis buat sendiri nie ! .. haa babab mummy tu :))

wahida said...

last pic tu paling comel!!

bobhandburry said...

Salam kunjungan... blog menarik ;)

Zu
http://www.zuwairiaiman.com

shida'R said...

hehe..mcm2kan sis..budak2 nih cepat terikut..tmbah lg prgai yg pelik2 hehe :)

Scya Lollita said...

mummy ajar qis macam2 . kecik2 da jg model hihi

~najwa~ said...

heheh, cute!


**agak2 mama dia dulu posing cam ni kot, hehehe

tiefazatie said...

haha..comel2...alo..kanak2 sis..agaknya ikut cte kartun kot..hihi

munna said...

walaupun jelir lidah mcm tu...tetap comel auntie munna tgk...

Botak said...

posing jelir² lidah tengah hot skrg., up to date lah budak ni., hahahaha.. :))

Izan Ishak said...

gmbar last tu mmg tak menahan betul. tak de kontrol2 ayu dah...huhu

tp qis totap comel di mata aunty tau!

NzA said...

alo..lo...blajar kt mana tu Qis.....

LuN@_aiDi said...

hahahhaha... sgt sgt comei wlpun aksi menjelir lidah..hihihi..
JOM LAYAN SALJI!!!

ZORA said...

seksi + kiut = terbaik...:)

::NureeN:: said...

nureen tag lily ni
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/giveaway-from-adyshariz.html
klau join nanti mention k ;p

Bigdaddyz said...

ala chomelnya....:)

intan.maisarah said...

kecomelan tetap terserlah..

lidah jelir `.~
mana belajar dik oi?

nur farahin binti sulaiman said...

qis suka posing jga ye?? besar nanty lgu suka posing..

Rtp Farra Arisha said...

the last picca tersangat lucu! hehe...comel gitu! :))

Huda said...

comelnye dia :)

Ucu Faridah said...

lily...ucu rasa sbb ape qis jd mcm tu...
tengok dari gaya tu macam kes mengidam masa ngandungkan qis ada yg x dapat je....

WaNi^^ said...

alahaiii , comelnyeee ~~ nak cunit pipi dye bole?? wee

http://inibelogaque.blogspot.com/2011/06/mind-warp-optical-ilussion.html

::NureeN:: said...

nureen tag lily lagi

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/07/contest-saya-dan-kaca-mata.html

amna said...

huwaa.. aksi 13sx ni dik qis. tapi comei je tau~~

lilypelangi said...

comel jer qis nie :)

syiela said...

suka pic last tu :)