Wednesday, June 1, 2011

Teruja Bila 1st Time Naik Ni..

Salam..

Semalam jln2 ke Jusco Bukit Indah..Ktorg ni jarang sgt ke Jusco..selalunye belanja brg dapur pun ke UO je..Koz rumah yg ktorg tinggal dulu mmg jauh dr Jusco..since rumah skrg ni dekat dgn Jusco..tu yg sekali sekala sekala ke sana.. smlm adalah kali ke2 menjejakkan kaki ke sana..disebabkan itu ktorg pun x tau adanye menda alah ni..nama menatang ni pun lily tak tau..kesian..

memula naik troli ni..sekali dia tgk budak cina tu naik yg menda alah yg satu tu..terus gak nangis nak naik menda alah tu..

nilah dia menda alah tu..apa nama pun ktorg x tau..kesian2..hubby bg nama menda alah ni STROLI..gabungan nama troli & stroller..hehe..


Tgk tu..muke keterujaanye..Bagus gaklah dgn adanye menda alah ni..Qis ni klu dikasi naik troli..kejap jer dia nak..bukan apa..dia yg nk tolak troli tu..bila naik menda alah ni..wlupun ktorg 3jam berjln2 disekitar jusco tu..baik  jer dia duk dlm STROLI ni.. ;)


p/s: Masih lg x dapat login masuk dashbord seperti biasa..kena view dulu blog ni..kan ada tulisan sign in kat atas sebelah kanan ni..dpt masuk dari situ jer..tp x direct masuk Dashbord..dia direct masuk setting jer..bila nk klik Dashboard terus keluar error..ntahlah apa yg problem erk...rasanye bukan lily seorg je kan..ramai gak dgr yg lain hadapi mslh yg sama..hmmm..mcm2..

20 comments :

rara pinkmafia said...

aik knp mcm tu?dashboard rara alhamdulillah ok lak.

MrS. F!zA said...

hikhik..siap jelir lidah lg..suka lah tu ek dpt naik benda tu..sstgh tmpt je ada benda ni kan.

mamalieyna said...

hikhik..eina kt area sini kalau p jusco pun tak perasan ada menda alah tu..hee~

tulah still masalah kan blogspot..huu~

NzA said...

masa kecik2 dulu farouk suka sgt naik kete sorong tu ttp skrg ni dia mampu jeling2 je cz dh xmuat...he..

entahlh lily, blog skrg mcm2 problem..hr tu widget followers boleh hilang.....

ieda said...

bagusnya qis .. haa terus teruja .. ermm kat sini x der lagi kuut stroli nie ekeke :) ok gak gabungan nama tuu .. mudahkan kita nak berbelanja .. sbb zahrien same je ngan qis x suke duduk lama dlm troli tuu ..

eB ezrin said...

eB pn dari last wik g2... x tau naper... qish comei ar jelir lidah g2... nanti auntie wat contest jelir lidah yer qis? ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

masa pegi One Utama aritu pon ade benda ni..tapi rafiq nangis tamo duduk..dia nak tolak aje..sabar jela

So Shy Lady said...

lho pesal kt jusco rmh akak tde menda niii...ke akak yg t.prasan


sabar je la ngan blogspot nih...ada stengah blog t.dpt tinggal komen T_T

etiey.com© said...

ehh bagusnya dai..leh dok diam eh? good gurl

Ija AppLe :) said...

dulu xleh gak login dashboard..
tp pas 2 3 ari da ok..

xpnah pon tgk stroli tuh..
cambest je ! haha ^^,

-Nureen- said...

nureen pon sama 2 minggu sedah tp skrg dh ok x tau knape..

benda alah ni kat jusco queensbay penang pon ada tp warna kuning.. dah lama elly x naik, pernah request tp kami wat x layan ja sbb dia dok kejap je..

comel la muka teruja qis ;)

wahida said...

budak2 mmg suka main mainan mcm ni..kalau ajak balik, sure tak nak...huhu...anak saya lah tu...

ElyaElmo said...

ingatkan naik kereta ape yg teruja td sis!!ehehe

Khairil said...

huh..innocent sungguh tgk muka dia..comel...

Scya Lollita said...

cik scya sukaaa naik troli tu masa kecik2 dlu pastu abah tolak .
b a t a k sangat masa tu hehehe

myhatiku said...

myhatiku pun agak dekat dgn jusco bukit indah..he:)

missh chiorika said...

hehehe ..
comel jea dy duk dlm tuh ;)

lah knp nan dashboard akk ?

orang muo said...

bijak toke p/raya ni..bagi kemudahan kat parents supaya senang bershoping sakan...anak2 seronok mak ayah pun sronok mmbli-blah....kene charge x guna bnda tu

munna said...

kak munna punya dashboard pun tak ok lagi lah...tak best tak tahu siapa yg update blog....org nak follow pun ada masalah rasanya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ORG MUO : HEHE..BETUL2..

TAKDE CHARGE CUMA KENA BAGI IC LAH BILA NK GUNA BENDA TU..BILA DH NAK PULANGKAN BALIK BENDA TU BARU BLH AMIK IC KITA..