Friday, June 17, 2011

OFF TO KL.....

SALAM JUMAAT..

Skrg tgh bersiap2 hendak ke KL... ada urusan skit nk selesaikan kat sana..Insyaallah.Isnin akan kembali kesini..Doakan perjalanan kami  ya.. ;)...

*********************************

Nak ucapkan terima kasih byk buat Fiza..hadiah MRS.FIZA Giveaway dh sampai..ptg smlm baru amik kat mailbox..sgt2 teruja ok.nilah kali pertama menang cabutan bertuah..& hadiahnye pun sgt cantik..

FM..Malaysia Truly Asia..
FM yg ada setakat ini..baru 3bijik..yg 2 tu beli sendiri... ;)

Jika berkesempatan..nk jln2 kat putrajaya..Ada yg nk jumpa tak..roger2lah..(perasan popular org nk jumpa..:D )...




18 comments :

zaidah said...

semoga selamat dalam perjalanan yer lily...amin

wahida said...

dtg area putrajaya je ke?

Fieza79 said...

nk ke KL ye best nya jalan2...hati2 dlm perjalanan tau...

Miecyber said...

Omedetou goziamasu...

Fasa Gerhana Bulan

Izan Ishak said...

moga selamat sampai ke destinasi ye lily~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnye nak jln2..mehla shah alam..leh jumpe..:-)

nureen said...

eh nureen pon nk g kl gak mlm ni.. klau ada jodoh bleh jumpe.. jumpe kat eb nk x? hehehe

nureen said...

cepat terjah cini
http://fieza79.blogspot.com/2011/06/2nd-ga-fieza79-fm-from-genting.html
x perlukan n3 pon

shida'R said...

sis..selamat pergi dan pulang sis..shida tunggu ^_^

eB ezrin said...

uit, jom la dtg shah alam skali ;p

mamalieyna said...

waah turun KL ke?..mai la umah..Bkt Jalil..hee~ suami kerja plak, tak dpt turun Putrajaya..huU~

apapun moga selamt semuanya ye.. ^_^

amna said...

hati2 di sana :) selamat berhujung minggu sis..
p/s:baru hari ni saya tahu FM tu magnet ptiais. hehe

munna said...

kak munna pun baru je ada berapa ketol.....

Ena said...

bestnyer kalo blh jumpa kan..

cuti sabtu ahad ni huby tak free pulak.. kalo tak nak jugak jumpa lily..

Botak said...

fm ni kalau byk² confirm serabut., fm kat peti ais rumah sewa ni pun dah cukup serabut ar., hahahaha..

ZORA said...

semoga selamat smpai ke tempat yg dituju k..:P

NzA said...

hati2 dijln raya dan semoga segala urusan brjln lancar...

ieda said...

tahniah dikk dan semoga selamat sampai ya :)