Thursday, June 23, 2011

@KLCC

Salam..

Sabtu lepas sempat bawa Qis jln2 kat KLCC..mmg teruja ini budak ok..apa lg bila tgk ramai budak2 mandi..dia pun nk join..x rancang pun nk bawa dia mandi kat kolam tu..nasiblah mmg bawa baju lebih siap2..

Budak yg sgt teruja 1st time jejak KLCC.. ;)
Siap buka kasut nk terjun kolam kat blkng tu..

Cousin Hubby yg rajin melayan kerenah Qis..sementara mummy ngan daddy BZ berphotogediX.. :D

Puas hati akhirnya dpt mandi..

Dh cukup..x blh mandi lama2..dh lah time ni dh selesma..nasib dia x ngamuk disuruh naik..

Sblm balik sempat lg..bawa ktorg ke taman nak naik buai..

Slps dr KLCC ni ..sekali lg ke Putrajaya..

29 comments :

tiefazatie said...

adui la..sgt la comel c qis nie sis..=)

mr pot n mrs lat said...

ley mintak tolong tak ?
terjah blog kami .
and ,
komen pada entry 'blog kami berat takk'
terima kasih :)

shida'R said...

hehee..besh kan zaman kanak2 nih..time sya kecik2 xsempat pon parent nk bawa jln2 cmni hehee..untung qis :)

Izan Ishak said...

alahai qis...syok plak tgk dia mandi manda. baik je bila suruh stop tu~

CikFF said...

auww!! sexy.. haha.. cumil sgt :)

Gagak said...

comel je budak ni..hhee

MrS. F!zA said...

amboi lg sekali tu ke putrajaya..tp tak roger jgk..sampai hati..kalo tk boleh bergambar sakan..uhuhu..

*gmbr2 ni akk guna lens 70-300 ke?

Botak said...

muka kepuasan dapat main air., wahahaha., nikmat..

peep said...

comel la... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

fiza : a'ah..2kali ktorg kesana..mmg niat dihati nk kol Fiza..tp stiap kali kesana..dh nk maghrib dh..takut plak ganggu Fiza.. ;)
Ok..lainkali klu dtg..kita roger2.. :)

* a'ah..guna lense 70-300mm..tp ada gak guna yg pendek..tp x ingat gmbr yg mana 1..

mamalieyna said...

hikhik..comel..see Qis yg dok Johor dh jejak KLCC, dak arif yg dok KL pun belum jejak..ngee..sian arif..hee~

myhatiku said...

happy nye qis..nk jugak mandi kat situ..he:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ala..biler la kita nak jumpa2 eh..if ade rezeki nnti sure leh jumpa ramai2 kan..
sonot nye tgk qis gumbira camtu sekali..kita as mak pon terhibur kan..:-0

ღ p!nk veLvet ღ said...

chomel pic time die bukak kasot tuh, hehe~

wahida said...

sonoknya dia...

saya pun dah lama tak bawak anak2 mandi kat KLCC tu...

LYAfrina said...

syoknyer dia mandi kat tgh bandar kl..ok la tu..asya pon x pnah smpai sini lg... start akhir thn ni baru nk meround kot.insyallah..kalo sihat:-)

ieda said...

uishhh akak pun dah lama x sampai KLCC nie .. ada kolam leh mandi ya dik .. awat akak x tahu erkk .. baru layie ya ..

ermmm tgk qis bukan main suke tuu cam aunty lak nak mandi sameee ekekekek

Fieza79 said...

woww best nya Balqis mandi manda...kami tk sempat nk mandi asal smpai situ terus hujan...

gambar last tu mesti pakai lens 70-300 mm kan...fieza pun lg suka pakai lens tu dari kit lens...gmbr dia lg cntik..!

So Shy Lady said...

xcitednye qis. tringat dlu2 kami pun suka gak g KLCC tp la ni dh lama t.pg ;D

munna said...

dah lama tak ke klcc... rasanya sejak munna kahwin tak jejak lagi ke sana...

Scya Lollita said...

cik scya dlu pernah mandi c2 pkai cepender jeh hahahahaha




x sgke skunk cik scya dah 19 hikk2

Ucu Faridah said...

anak2 ucu pn kalau nampak kolam mesti sampai pucat br nk naik...

NzA said...

kt situ mmg seronok mandi mandakan lily...free lak tu...every year bw budak2 g lawatn..mmg mrk mandi mcm anak itu....hi....

Miecyber said...

Seronoknyer dia...


Robot Orang Gaji

Ain Nadiah said...

balqis mandi manda tak ajak kite...hihihi

Lily@MamaZaraZareef said...

amboi Qis..sonotnye die main air kat klcc yek..zara pon lom pernah lagi mandi kat sana tau..ekekekek..nway, lily dtg kl mmg saje2 bercuti ek..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

LilyAzliyana : 2in1..hehe..sbnrnye lily ada kursus(surirumah pun ada kursus jugak tau..kursus ERT) :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

To ALL: Thx Ya Diatas komen2 nya.. ;)

amna said...

suka betul qis bila jumpa air kan :)