Wednesday, May 18, 2011

Wordless Wednesday

 Dari 43.6kg ke 44.5Kg dlm tempoh seminggu..Lately ni selera mkn
makin menjadi2..mcmanalah nk diet..
Pipi dh semakin BamBam..bhgn lengan yg X tahan tu..berisi sgt..


17 comments :

Ena said...

hihi..
tak pe tak pe.. lily tetap comel..

nasib baik ena timbang petang semalam.. dah jadi 42.5.. turun sikit.. tp risau jugak sbb senang nak naik kan.. nak nak tang muka & lengan..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

perh ok la tu ringan sangat dah tu bagi kita, kita ni dah 65 kg tau...adei memang semangat bangat nak kurus k

eB ezrin said...

hik3... comei... eB suker nek bdn ms preggy ;p

♥MiZz-siHa♥ said...

ok lg tu..ringan lg..blom gemuk lg tu..br 40++...kg

ieda said...

ok lah tuu dikk naik sikit jewww ..
yg penting pemakanan tuu kena tgk kan .. jgn banyak yg berlemak dan berminyak .. maintain x sampai 50 kg its still ok dear :)

maklumlah kalau naik dan berisi punn sbb kita dah ada anak dan kawin .. faktor2 yg logik ! :))

etiey.com© said...

alah sikit je tuh. hihi alahai beranta tak samapi je? hahahahah jels sangat!!! saya sekarang pun ni agak ketensionan dengan berat badan hihi

zaidah said...

zai lagi berganda2 berat daripada lily....huhuhu....bila nak jadik kurus macam lily nie....

wahida said...

ala...ok apa tu? baru 44 kilo...saya ni? huwaaaaa!!!

uLan said...

huhu 44kg... comel je... uLan lepas deliver baby setahun lepas masih susah lagi nak turunkan berat badan balik ke asal....

Fieza79 said...

ok la tu tkde la tembam sgt..berat ok je..fieza kalau berat bertambah mesti naik kat muka dn pinggang..

MrS. F!zA said...

alamak k.lily..tu berat kita msa dlu..uwaaaa skrg tgh usaha ke arah itu tp susah benau la..haihh

LYAfrina said...

xpe lily... maintain lg body

nida husna said...

akak,nak diet jugak,terasa badan makin berat, sedih2

cikida said...

hehe..comel la..x gmuk mne pon,sy ag gmuk taw..huuu.=p

munna said...

OK LAH TU BAWAH 50 LAGI...MCM MUNNA YG DAH CECAH 80 NI LAGILAH BAM BAM

nohfee said...

adui..kalau cte pasal timbang berat badan, even kena heret dengan abang suh timbang berat bdn pon nohfee x sggup. hahah
eh, normal la tu 44kg.

mamalieyna said...

bwh 50?...huu~ jauh benooo dr eina ni..ekeke.. ^_^