Monday, May 30, 2011

Tak Dapt Log In Blogger.com

Salam..

Geram sgt2 ni..dari ptg sabtu tu lg tak
dapat nk Log in ke blogger.com..
Tak dpt nk masuk Dashbord..Ingatkan Blogspot
problem lg..So Tanyalah Mamalieyna..Tp maybe Eina
Tak perasan kut lily ada tanya kat Shoutmix dia..
So semalam tanya lg kat Lya klu2 dia pun hadapi mslh
yang sama..Tp Lya lambat Reply...ye lah lily pun tanya
dh mlm maybe lya dh tido..tp pg td Lya bgtau dia blh jer
log in..lily pikir gak..mustahil Blogspot problem..
koz tgk yg lain dpt jer update..So..smlm chat dgn member
kat FB..minta tlg dgn dia suh Log in kan ke blogger.com
guna id lily..dia ckp blh jer tu log in...so ni buka problem
dr blogspot..tp promblem dr intenet..P1 tak dpt nk buka
blogspot..aduyayii..geramnye..dh lah P1 ni klu kita
kol p customer service punyalah susah nk ckp dgn diorg..
dr smlm kol sampailah ni masih x dpt2 lg ckp dgn diorg..
hampeh betul service diorg ni..tension..

20 comments :

LYAfrina said...

sabo lily....
biasala,kdg2 u ada j y xkena... ciptaan manusia mmg x perfect, walau canggih manapun ciptaan tu.. ttp ada kelemahannya...

still x blh lg ke??

nieda said...

sabor lily...

ada masa mmg susah nk call customer service. Dulu pkai streamyx pun problem nak call customer service

LiLy @ MumMyQiStInA said...

masih lg lya..
Tak dpt login ke blogspot..
buat n3 ni pun guna h.phone jer..
nak komen mmg blhlah..nk masuk dashbord tu tak dpt..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

haihh mcm2 eh problem
den pon tak dapek nak nolong huhuhu
sabar ye lily
nnti ok kot tuuu

Fieza79 said...

blogspot ni sll je ada mslh..tp kejap2 je..ok la kan..jgn tak boleh bukak terus dah la kan...

cheqna said...

akak..
akak guna emel yahoo ke??
cheqna pun hadapi masalah sebegini hari tu...hari ape erk lupa plak tapi 2,3,4 hari lepas r..cheqna tuko ke gmail punya akaun dan guna google chrom alhamdulillah ok je..

nureen said...

oo lily pakai P1 ek.. tp kezen pakai P1 dia kata ok ja..
klau P1 x ok lily tukar la pakai streamyx.. (hehehe promote2, nureen org TM)..

mamalieyna said...

lily, blogspot problem kot..sbb kt tmpt eina ni, mmg tak dpt login cam biasa...cuma bleh g view blog, then, clik sign in..terus dia kuar dashboard, bkn cam selalu log in tu...pelik gak, kt umah sama, opis pun sama..huu~

then, ada curtain2 blog tak dpt komen pun..huu~ bleh view jer..blogspot problem kot...nak upload piccas pun tak dapek ni..huu~

Maya Mayana said...

emm bb ni memang camtu kot...kdg2 yana pn meroyan jugak...

wahida said...

dah ramai org komplen pasal P1 ni...adeh la...

ieda said...

ermm sah2 tu problem dari P1 dik .. akak dari jumaat sabtu sampai ahad x leh bukak sbb tenet problem huhuhu

MrS. F!zA said...

eh yeke p1 mcm tu plk eh.. ni bru tahu.. kalo kita tensen gak tu menggelabah pon ada kan..

munna said...

munna pun ada masalah mcm ni...tapi munna pakai streamys ..bila pakai maxis broadband pun tak boleh buka kat dashboard..pening kepala dgn blogspot skrg ni

miss.Addin said...

sy tak boleh nak buka dashboard ! waa sedihnya HUHU

knp ntah .

Lily@MamaZaraZareef said...

arituh kite pon ada prob yg sama..tkleh login blogger..last2 blogger kak yong soh try guna browser lain..selalu guna mozilla..tk boleh login..then after tukar internet explorer, leh plak login cm biasa..tk tau ape puncanya..huhu

nieda said...

jap...tadi ada blogwalking blog BSB, dia pun ada problem sama. Dia kata google ada hantar email minta update something, after update baru boleh log in..

ni URL blog BSB
http://threeq-threeq.blogspot.com/2011/05/pau-power-beb.html

hopefully pasni takde masalah

NUR AIN AZMAN said...

same lah prob kite yunx.
i pon xleh login blog taw.
terkejut n panik jap.
then i bukak website blog i, kan ade pkataan sign in kanan skali, baru leh login. gerammmm jerk. i pakai bb (broadband) je

lilypelangi said...

sabar lily . huhu

kwan kita salu kena cm tuh gak

ibuintan said...

akak pun adap problem yg sama, tapi bila akses dengan GChrome boleh pulak..

problem dgn mozilla kot

NzA said...

mmg sakit hatikan kalu jadi camtu....tension!!!!