Monday, May 23, 2011

Aktiviti weekend

Salam..

Weekend yg indah baru2 ni koz barulah ni hubby dpt cuti pada hari sabtu & ahad..dptlah meluangkan masa bersama..Tp disebabkan hari sabtu tu..awal2 pg lg dh blackout..buat spoil mood jer...baiklah kita melangkah kaki kuar rumah menghirup udara yg segar...tp mmg niat dihati pun nk jln2..bosan gak klu time cuti duk terperuk d rumah..

aktiviti pertama..memandikan keta comel ktorg.. ;)

Dari bosan menunggu keta comel tu dimandikan..baiklah kita berposing dulu.. :)
alololo..aksi sengetkan bdn..comel letewwww.. ;)

hehe..Mak yg X nk kalah dgn c anak.. ;p ..hubby kata perut tu mcm dh ada isi..
jeng..jeng.. :D

Dah keboringan dh..

adalah dlm 20minit..keta pun siap di basuh..perut pun dh bernyanyi riang..jomlah kita mkn..

Dh abis mkn..time utk kacau daddy mkn plak..hubby jenis yg mkn lmbt nk abis..so..sempat lg lah Qis nk kacau..

Lepas mkn..jln2 ke sutera mall..nk bawa Qis main2 kat playgorund..



Qis takut tgk gajah tu..tgklah tu..kemain ngamuk tp mummy maintain posing..:)

Disebabkan Qis dh ngamuk sakan..jomlah kita kuar dr tmpt tu..malu org tgk..

Destinasi seterusnye p main layang2..tak tau nama tmpt kat mana..tp berdekatan dgn Jusco Bukit Indah..

Hubby tension layang2 dia x dpt terbang tinggi..hehe..tgklah si kecik tu..nk juga..mrh gak layang2 dia x dpt terbang mcm org lain.. :)




21 comments :

MrS. F!zA said...

hihihi..betul kot ada isi????

*besar giler gajah tu mmg la qis takut..ekeke

mamalieyna said...

ihiks..dh pandai posing sengetkan badan ye Qis..comel~

eheh..betul ke ada isi tu..hee~

seronok ada akt di hari cuti kan...terasa terisi sket masa~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya aktiviti, comey je qis posing camtu, sama comey cam mamanya

LYAfrina said...

dh pndai posing2 dia...
lily pon makin sihat.. ada isi ke??

eLYies said...

comey sungguh si kecik tu dok posing..ikut mama dia la tu..hehehe

salam perkenalan

Puanbee2 said...

hehe comel qis tu , mak nya possing tk kira dah ..kikiki

zaidah said...

semakin comel anak dara qis tu....lily pun comel sama...memang ade isik ker lily...

Syuxer said...

keluarga bahagia..:)..hepi rasanya di hati syuxer bila tengok akak n sekeluarga bahagia..anyway..anak sulung kak tuh sungguh cute sangat heheh..:)..

uLan said...

wahhh posing sakan qis tu ya.... comeL betuL.. heee tak sabar tggu lila sebesar dia... leh la melaram ngan mama... heeee

wahida said...

saya pun kalau mkn, mmg lambat nak abes, sampai hubby bising...hehe...

Cik Yana said...

Alaa comelnye Qis. Suka sangat tengok budak pakai skirt pastu ikat rambut tocang camtu. Comel! :)

Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

♥MiZz-siHa♥ said...

pandai si kecik tu posing...hehehe

etiey.com© said...

ehh comel si kecik tuh.. wekend mmstilah macam2 hal je kan

eB ezrin said...

mmg ader isis ker? ;p
slalu ka,o nmpk g2 ader la kan? jeng3

Izan Ishak said...

pandainya qis posing sngt2 badan gitu. comel je!

cikida said...

mama n qis comelll...gram tgok...ehhe..

~najwa~ said...

comel tul Qis.. mata dia besau mcm mama dia..

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..mcm2 aktiviti qid ngan mummy n daddy yek..comei sgt qis posing ngan toncet dua die tuh..=D

syaza kelyza said...

comelnye qis :D

cik sakdi said...

oo kak.. sutera mall ade playground angin tu ke?? dah lame x pergi. hihi

ain dzaya said...

siyes comey si kecik tu...hehehehehe