Wednesday, April 20, 2011

Memenuhi PermintaanNya..

salam..

Time dia demam hari tu X dpt tunaikan permintaanye yg setiap ptg asyik nangis nk ke OLD town..mentang2lah dekat jer dgn rumah..senang2 jer lah dia tunjuk nk ke sana..haishh..kecik2 dh pandai..so akhirnye..baru2 ni..X nk menghampakan dia..bawa jugalah dia kesana...kemain hepi tau..kesian... ;)

Time ni kan..mknan lmbt sampai..Qis ternampak pelayan tu hantar mknan kat meja lain..Qis ingatkan nk bg kat dia..sekali dia tgk pelayan tu lalu jer dpn dia...apa lg terus nangis..tgk tu..sampai dia tolehkan muke dia dimana pelayan tu hantar mknan..haisshh..ngamuk sakan ..malu mummy tau...

muka puas hati..akhirnye dpt juga mkn..
The menu..Alhamdulillah..kenyang..



sblm blk sempat lg Qis berposing..

cheeky face..gumbira bila permintaan di tunaikan.. ;)


16 comments :

NzA said...

hi.hi.hi..kesian Qis....

nmpk muka hepi bila hajat trcapai....

nieda said...

tak pernah lagi makan kt oldtown..husband tak bagi..huhu..mcm sedap je kuewtiaw grg old town..

Yanti said...

happynya Qis mummy bawa p old town ye.. ;)

nita said...

eeeee..muka nakalnya suda keluar.. :D

Ena said...

ena pun sama tak pernah cuba lagi makan kat situ..

amboi2 qis.. happy nyer.. :D

zaidah said...

lepas nie qis tunjuk restoran lain plak yer...biar mummy bawak gie makan lagi...hehehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pandai Qis ni taw, dh demand nk makan kat oldtown lg..
alya hanya demand nk ke mcD aje, sbb ade menan.. heheheh

Ummi Eisya&Amani said...

amboi qis..kecik2 dah demand ye..hihii

n3: Pandangan korang??? Siapa dia?? Horror Time..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kak Nza : hehe..hepi jer dia bila dibawa p sana.. ;)

Nieda : mkanan dia mg sedap2 kat sana..terutama roti2 nye.. ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Yan : ;)

Nita : a'ah..buakn jer muke nakal..mmg nakal pon.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Zaidah : hehe..tu yg dia tunhjuk old town jer tu koz dekat sgt dgn rumah.. restoran lain terlindung.. :)


Leily: a'ah..mmg demand ini budak.. ;)


UmmiEisya & Amani : hehe.. :D

:: noremy bte rahmat :: said...

hhehehehe..comel je perangai qies...

sedapkan makan kat oldtown..suka roti bakar dia...terbaik!


p/s:BW & folo..mehla jenguk belog saya..salam kenal (^_^)

etiey.com© said...

wahhhh dah pandai

eB ezrin said...

eh ciannyer... eB kalo aerish nanges g2... eB x thn... eB sensitif sgt... x leh tgk airmater budak... sedih

wahida said...

hehehe...notti tapi sgt comel dan bijak!!

dulu selalu lepak kat oldtown pekena prawn mee, tapi sejak kluar paper pasal ada org jumpa kaki katak kat oldtown ni, terus reject sampai skang...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

@Noremy : salam kenal juga..Thx sudi singgah..& polo ;)

@Etiey : ;)

@Kak EB :hehe..tulah hati seorg ibukan kak.. ;)

@wahidah : hah? ye ke..X pernah dgr plak..pasni kena pikir byk kali lah nk jejakkan kaki kesana..