Sunday, April 10, 2011

Hari Ni Seperti Biasa..

Salam..

Happy Weekend..

Dah BreakFast?? Apa Plan Hari ni??

Hujung2 minggu begini..mesti ramai yg keluar bersama keluargakan..ktorg spt biasalah..just duk rumah spjng masa..lg2 skrg ni Qis msh lg kurang sihat..Tapi Qis ni biar pon kurang sihat..tp asyik jer nk ajak keluar..asal ptg jer..nangis..suruh org tukar pakaian nk ajak keluar..pandai owhh..suruh org tukar pakaian..bukan kita yg ajak kuar..dia yg nk ajak kita kuar..adeii...X diikutkan kang..dgrlah kita tu lagu merdunye..pa lglah skrg semua berdekatan jer dgn rumah..terutamanye OLD Town..asal nangis jer..tunjuk Old Town..kdng2 je lah dpt penuhi permintaan dia..klu hari2 ke Old Town..blh kopaklah .. ;P

ngamuk sakan..gara2 time ni dh siap2 pon nk bawa dia p Old Town..sekali tetiba plak 
hujan..x jd lah kuar..pa lglah Qis..Dhlah hujan kat luar lebat..hujan kat dlm rumah 
pon sama hebat gak..pening den..


10 comments :

NzA said...

KESIAN qIS..BOSAN LA AGAKNYA TU DOK RUMAH....kena bagi kwn kt Qis ni lily.....

MrS. F!zA said...

alahai qis..mengamuk sgguh dia tu xdpt p old town..ekeke..

dh sihat betul ke tu?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kak Nza :

Kekdng bosan mmg cam tu lah gak..pa lglah kurang sihat ni..bertambah2 lah..

blum dpt lg bg kwn kat dia.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Fiza :

Nampaknye hari ni cam ok skit dh...mkn pon berselera dh..cuma manja sgtlah..nk menggempeng jer.. ;)

Ena said...

alahai.. ciannya kat qis..

anak2 na ni agaknya dah bis asal wiken je duk umah.. dah dorang dah paham bila abahnya tak de memg tak merasa la nak kuar..tp kalo abahnya ada otometik dorang akan request nak p playground.. hihi..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ena :

Cam tu lah Qis Ena..tau bila time ayah dia cuti..pandai2 tu nk bermanja dgn ayah dia nk ajak kuar.. pandaI tau c kecik ni nk ajak kuar.. ;)

mamalieyna said...

ALOOOR CIANNYE QIS..NANGIS BERSUNGGUH DIA TU HA,,.,HUU...HOPE CEPAT SIHAT YE QIS CAYANG..~

Zaidah said...

dah dua hari kat jb hujan.....kat rumah lilypun hujan jugak....janganlah hujan qis...nanti klu dah ok...bleh gie old town tu...

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

alahaiii..sian Qis..tk tercapai hajat nak pi jalan2 yek..tkpelah, tunggu daddy cuti lenkali plak k..=)

p/s: Lily sebut2 Old town trossss rase teringin nak minum hazelnut coffee kat sane..huhuhu

So Shy Lady said...

huk aloh qis...suka g old town rupanyeee..

akak klau anak dmam2 manja, bwk je g jln2...trus hilang dmam dorang ;)