Sunday, March 6, 2011

Model Cotton Ball Shawl.. ^_^

Salam...

Nampaknye semakin hari..mood nk mengupdate blog dh kelaut..huhu..kenapakah?? hmmm..

Ok..ni nak memperkenalkan model kecik molek shawl Cotton Ball..hari tu dh jadi model Tudung syria kanak2 kan..skrg ni model shawl cotton Ball plak..tp model utk mummynye sajelah.. :D

 Gaya apakah ??




Ada Gaya Tak?? :D


Gambar terakhir di rumah ini..oh ya..Esok ktorg akan berpindah ke rumah lain (rumah sewa )..ke tempat yg lebih jauh dr bandar JB..ke tempat yg lebih aman..sbnrnye sedih gak nk tinggalkan rumah nih..dh 3 thn duk kat umah ni..byk kenangan...tp disebabkan atas sebab2 yg tertentu..terpaksa beralih ke tmpt lain..Mungkin dlm bbrp hari @ minggu ni mmg x dpt nk jenguk 'umah' kwn2lah..maaf ye..BZ nk kemas umah...huhu..mesti letih..



14 comments :

ieda said...

alah2 sooo cute qistina tuu .. ekekekek cumei jer .. haaa dah siap pakai cermin mata .. tuu mummy dia lah yg pakaikan tuuu ;))

Ena said...

comei sesangat tau!..
gewammm.. nak cayang cayang je qis ni..

MrS. F!zA said...

alolo tomeinya qis!!!yg last tu mmg gaya cool je..ekekeke

ada ank pompuan siap la jd model tudung..hihi

Fieza79 said...

comel nya dia...haii shawl omak nya ehh..cantek2..

mamalieyna said...

wow..comel sanngat...ada gaya..tmbh2 yg berkaca mata itu..hehe..comel!

oooh penat tu Lily..hope tmpt baru makin byk ketenangan dan menghappykan ye...selamt berkemas, tak dpt nolong..hu~

suh Qis nolong..hehe..

take care!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

phewwiit..
tomeynyer qis.., siap ngan kacamata lagi tu...
model muslimah tu.. =)

Zaidah said...

AMBOI QIS DAH SEMAKIN BESAR SEMAKIN COMEL MENGIKUT KECOMELAN MAMANYER.....PANDAI DAH BERGAYA....BLEH JADIK MENANTU AUNTIE....

P/S SAMALAH KITA LILY...KEKADANG TU KAT RUMAH BUKAK BLOG TAPI MALAS NAK UPDATE NAK BW PUN KEKADANG MALAS....KENAPA YERK....

✿ etiey erywan ✿ said...

comel sangat.. mat bulat. pandai ikut trend kan

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comel sunggoh ada bakat jd model ehehhe

nape kene pindah lily?

NzA said...

model tudung yg comel....

noor said...

ini bdk sgt pdai bgaya..mesti mama dia pun gini hihihihi
cute lah qis

Intan said...

Comei sgt! Gaya model lagi tuuu :D

Lily, kan kan...rmh lama byk kenangan dia kan. Mmg sedih sgt nak tinggalkan...

shark said...

alalala...
comeynnyer..
rasa nk cubit jer pp tue

LYAfrina said...

lily... selamat mgemas rumah yer.. mmg penat sket bila nk bpindah randah ni... apa2 pon smoga semuanya berakhir dgn jayanya:-)

** lya x dpt tgk pic qis... tenet slow y amat.. tension...