Saturday, January 15, 2011

Sederhana…Asalkan Ada..

 

Masa B’day Qis hari tu Xde sambut besar2an..just bertiga jer kat sini kan..so aktivi hari tu hanya mkn2 kat luar..bawa Qis jenjalan & potong kek kat rumah jer…Sian anak mommy masuk tahun ke-2 dh tp Xde celebration…Sorry dear…tapi kami mahu kamu tahu kami sgt2 menyayangimu..!

 

01Sebelum kuar..sempat lg berposing ala2 model gitew.. ;P

DSC06976   Gaya ntah apa nih..Qis blajar kat KG.. :)

menuNi jer yg ktorg mkn hari tu..mkn kat Old Town jer..

 

slps mkn bawa Qis jenjalan jap….

02 DSC07003 DSC07016

04 Ber’Catwalk’ atas pentas.. :D

 

Balik ke rumah..acara potong kek & nyanyikan jugalah B’day Song utk Qis.. ;)

05 B’day Girl dgn keknye yg sederhana..asalkan ada utk kenangan.. :)

06 Muka Qis yg X puashati..mummy yg potong keknya..

07 08

DSC07047

 

perasan X tgn Qis..kesian kerana mummynya yg lalai ni ha..abis iron baju..main letak jer iron tu kat lantai..dtg Qis yg X tau apa ni..p main iron tu.. iron yg masih panas jatuh kat tgn dia…apa lg terus menjerit..maafkan mummy sayang…tp skrg dh ok dh..

9 comments :

chugie said...

ciannye tangan qis kene iron aduhai lah.. next time mummy kene be careful k.

emm bergaya sungguh qis ye.. ala2 model gitu.

ttg birthday celebration tu, x besar pun tak pe.. janji org2 penting sambut kan?

lily azliyana @ mama zara said...

alololo...mmg mcm model posing Qis tuh..hehehe..gmbar yg pose ngan mummy tu pon shomellll!!!..=D

mamalieyna said...

ok sgt dah tu..sambut dgn org terasyang..kan qis kan..^_^

aloor ciannye qis kena iron panas..huhu..skrg dh ok kan..pesan mummy, hati2 jaga qis..hehe..

nza said...

xpe la lily, yg penting Qis hepi..bkn dia faham lg ttg celebrate ke pe....

alahai kesiannya..moga tngan Qis cpt ok.

LYAfrina said...

comeinyer birth girl!!

xpela lily.. y penting kenangan di hari istimewanya.. y penting kita ingat detik2 terindah. itu lebih bermakna:-)

ab@h_Izz said...

salam...happy birhday qistina...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

fuyyo, rockstar eh itu besday gurl.. =)
ye la lily, tak kisah la happening ke tak,
yg penting.. ingat! lg penting, adiah, heheheh.. :P

noor said...

gaya qis buat
sama ngan aiman
bila nk amik gbr mesti buat camtuh
hepi belated besday qis

MrS. F!zA said...

oo bju haitu tu pkai msa besday ye.. comei je qis posing ngn kek tu..hihi

alahai siannya tgn kna iron..kita yg kulit tua ni pon kalo kna melembung tu mmg rsa nk ngis ni kn tgn kcil qis tu