Wednesday, January 5, 2011

Qis With Her Cousin @KG

Salam...

Thanx Yer semua..Rasa terharu nih...Ramai yg rindu kat Ktorg...Lily pon rinduuu sgt kat korang..rindu nk baca celoteh korang..3bln x dpt nk BW...Rasanyer spt setahun..Byk Citer korang yg lily tertinggal...Klu lily ada masa terluang Insyaallah lily akn baca Entry2 korang yg terdahulu... ;)

Layan gmbr Qis ngan Cousin2 dia kat KG...

 Bersama ngan Cousin yg lahir pada Tahun yg sama.. Betapa ayunye Qis duduk bersimpuh.. ;)


 Diapit oleh 2 anak cina..kak cha-cha & Abg Adam..

 Bersama kak Cha-cha...selama diKG Qis dh pandai berposing..sape yg ajar?? tentunye kak cha-cha ni..

Mereka berdua mmg serasi...Kat KG nenek diorg a.k.a mak lily ada kedai runcit..Diorg berdua ni lah yg kasi laku kedai..stiap hari mkn chocolate..Tp mesti bayar juga tau..kekadang tu..lily malas bg duit..suruh jer nenek diorg masuk buku hutang..kekadang hutang Qis sbln RM50 utk jajan dia jer..hiks.. :D



-Daaaa-

13 comments :

noor said...

nor suka tgk muka bdk comot bila mkn..
gbr ramai2 tuh cute

Fieza79 said...

amboi rmai kan kwn2 qis kat sana...dia tk gaduh ke bl dh blk sini tkde kwn lg...

Ena said...

cuetnyerrr dok reramai tu..
comei qis berbaju kurung tu kan!.. :D

hehe.. last pic tu sangat la sweet! mesti kalo dah besar nati qis gelak.. :D

masuk buku hutg yeh!.. heheh

lily azliyana @ mama zara said...

mesti Qis seronok abeh kat kampung sbb ade ramai kawan..paling comel bile lily citer Qis kena 'hutang jajan' ngan nenek die..ehehehehe

MrS. F!zA said...

pttlah qis blk kpg lama.. sepupu ramai rupanya.. tu yg tk igt dh ye mommynye nak balik johor..ekeke

LYaFRINA said...

comelnyer qis bbaju kurung...
suka dia dpt kwn ramai.. kalo x, kt rmh sorang2 j..sama mcm asya, bila jumpa cousin dia, kemain happy.. walaupun xde cousin y sebaya, smuanya besar2.. sbb dia dpt bmanja..

pic last tu.. cute la..smpai comot mulut...

chugie said...

nampak happy je qis kat sana ye.. muka pun lebih kurang je masing2..

die x nangis ke balik sini lily? yelah..dh lama kat sana kn.

nieda said...

alahai comelnya anak2 ini...

nza said...

rindunya kt lily...lama sungguh ye blk kg..mesti sronok kt sna....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheh cute duduk bersimpuh

lorr byknye mamam jajan..tak elok sgt la cayang..

Zaidah said...

gambar yang makan coklat tu comel....kayolah pakcik kedai tu sebab diorang nie selalu beli coklat..

mamalieyna said...

comeinye bila budak2 berkumpul bersama camni..tmbh2 pic no.1 tu, berkenan sungguh cik eina tgk qis bersimpuh gitu..hikhik..sweet... nk suh arif nguratlah! ngee..

dah pandai buat peace...bagus2x..hehe

Aliesya♥Amani said...

hehehe...comeynye gmbr yg last tue!!!