Sunday, January 30, 2011

BOSAN

Salam hujung minggu..

Dh lewat ptg baru nk bersiaran ..
Dh seminggu blog ni sunyi sepi..dari d biarkan bersawang ini blog..baik tempek gambar2 my princess.. ;)



Bosannye...Skrg nih X bestlah..hujung minggu mesti duk kat umah jer..skrg waktu keja hubby dh berubah..org cuti hubby keja..org keja hubby cuti..public holiday pon keja..CNY ni pon keja gak…huhu..sian kat hubby..apa blh buatlah..tanggungjawab harus d jlnkan.. :)…tp time2 cuti lah keja hubby bertambah BZ..koz time2 bginilah Customer sibuk nk bertanya ttg akaun diorg..ada yg kekdng tu kad kredit dh kena blok..siap kol mrh2 & kena maki lg…tp apa blh buatlah..Customer  Always right..sabar je lah..


11 comments :

mamalieyna said...

haaa lama tak muncul kan..sesekali munculkan wajah si comel ni, lepas rindunye..hehe..qis tak sihat ke..sian dier..take care betul2x..apa nak buat ye, tuntutan kerja begitu..eina nasib la, en hubby awal2 je sibuk dgn Ops Si kapnye ..time CNY leh cuti, boleh la blik kg, lama tak balik..kalau dok umah je time cuti2 mmg bosan la..huhu..

NzA said...

suka tengok mata qis yg bulat...sama cam mata lily...comel.

rynas said...

alahai ciannya...takper tunggu hubby cuti jalan puas2 yer..comeinya qistina

Fieza79 said...

alorr sian Lily dn Qis...nanti ada la tu time nak kuar jln2...

comel la Qis...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita skang makin malas nak update blog gak tapi kuatkan semangat utk update..wuwuwu

noor said...

alahai cuter nyer dia pakai scarf pink tuh..
duk umh rehat minda lily hihihi

chugie said...

emm sabar je lah ye.. demi tanggung jawab mencari rezeki..

nieda said...

ala...kesiannya. demi tangugjawab xpelah kan.hehe

Ena said...

alahai..

cian plak kan..
tak pe nanti jalan puas2.. lebih kurang la tu sbb asben ena lak kijer je tak kira hari apa dah.. huhu.. tp redha je la kan..

Ena said...

alahai..

cian plak kan..
tak pe nanti jalan puas2.. lebih kurang la tu sbb asben ena lak kijer je tak kira hari apa dah.. huhu.. tp redha je la kan..

Zaidah said...

nasib baik lily tak kerja...klu lily kerja n waktu cuti tak sama lagilah harukan....betul tu...dah tanggungjawab terpaksalah dilaksanakan...