Saturday, August 7, 2010

Bila Mood Rajin Datang


Salam Hari Sabtu..

ish..ntahlah napa mood sejak 2 menjak ni malas jer nak mengupdate blog Qis ni..Mmg x leh tersenarai dlm blogger tegar ni..hehe..Sbnrnye ada perkara lain yg membuatkan Mood ni down..
Tp..ptg smlm tetiba mood mai..tetiba nk tukar cat 'umah' ni..koz tgk umah Eina..selalu jer tukar2 warnakan..jeles lah jugak..hehe.. :D ..tu yg godek2 template..& akhirnyer pilih Template yg ini..cantik tak??..Tp header tu jgnlah bosan tgk erk..asyik2 gmbr tu jer..ngeeeeee.... :D




Gmbr seligan ni..mummy pon nk interprem gak..kut2 ada yg rindu..hehehe.. (perasan jer kan) :D

Ok lah..SELAMAT BERHUJUNG MINGGU YER KENKWN SEMUA..!! ^_^


8 comments :

Aleeya said...

cantek umah baru lily hehhehe, header tu takyah tuko2..mmg da meletop ..diva qis hehhehe :))

happy wiken!!

nza said...

wah tantiknya umah baru.....

mamalieyna said...

waaa eina la pembakar semangat kengkwn tuk mengecat umah eh..hehe..bagus2x..tau tak...eina pun berkenan ngn template ni, yelah pinky2 gitu kan...tapi sbb dh terpilih yg ada bear2 tu..tak jd la ambik yg ini...suweeet...i like! hehe..

oooh, dh ada piccas mummy n baby ni..join la contest tu..lalala..^_^

mamamiera said...

nak rayalah katakan.. tukarlah cat umah gitu.. hehee.. ekau samelah mkcik nih kalo dah terdiam dr blog maleh pulak nk update.. tp tringin gak nk update bile dh jengok blog mmber..

Zaidah said...

cantik rumah baru lily...pink....

LYaFRINA said...

lya x pernah jumpa template y sesuai n berkenan d hati.. mybe x berapa pndai lg nk explore ni..

Ena said...

Cantik!!
kiraya lily pun rajin gak cam EINA tu.. jgn plak ena nie.. memanjang je malas nak tukar.. setia lagi dengan yg itu.. hahah..

[-suziey-] said...

cewah dh berwajah baru..hehe tetap pinky..