Tuesday, June 8, 2010

Photoshoot - Baby Sweeties contest

Al-Kisahnyer nih..weekend baru2 ni ktorg jenjln kat Plaza Angsana JB..Tak tau pon ada photoshoot utk Baby Sweeties Contest utk pembelian brgan kanak2 atas RM30…Kebetulan Time tu beli baju Baby Kiko utk Qis…Dh lama x belikan dia baju kan…Tp sayang lah time photoshoot nih Qis X nk senyum ..Lg pon time nih dia baru jer baik dr demam & selesma..& still batuk2..so mood pon x der lah…Tp Tak pe lah..just suke2..Ada rezeki..adalah kan shayang..Jom lah layan gmbr yg sempat Lily snap2 guna kamera h.set jer spjng photoshoot tu..jenuh tau nk bg dia senyum tp x nk senyum..Tp utk yg di pertandingkan tuh..ada gak lah sekeping yg sempat diambil time dia senyum…

DSC04917DSC04914 DSC04916

DSC04915

Tgk lah tu..semua gambar..muke dia mashammm mencuka kan..huhuhu…Tp kan dh abis photoshoot tu..dh angkat dia dr kusi tuh baru plak dia senyum2 sambil tepuk2 tgn…haiisssshhh..ini budak kan…



13 comments :

Zaidah said...

lily...masam aje muka qis...kenapa yerk....dia tak sihat ker...so good luck yer lily...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeinyer qis...tapi nape masyam je sayang...

chugie said...

eheheh.. agaknye die terkejut kot, sebab tiba2 ada pulak tukang tangkap gambar lain. selalunye mummynye je.. eheheh

good luck! mane tau menang kan..

Fieza79 said...

masamnye muka dia...mood tak mari lg tu abih nk wt cm ne?...

gud luck ye Lily..!

[-suziey-] said...

haahaha ape la qis..dh selesai br nk sengih tepuk tgn..xpela..masam2 pn nmpk gk comel nya...

Ena said...

qis ngah kompius kot lily.. huhu..

tak pela.. dapat gak amik gambo kan!.. sbb kalo anak terune ena kompem tak de nye la nak amik gambo sengsorang cenggtu depan org ramai.. pemalu yg amat anak teruna tu.. huhu

gd luck lily,

maszmadi said...

alalala masam nyer.. yela x sihat kan.. hm aisha pon penah wat photoshoot kat shoping komplek kat KL tp camera sndri @ HP x dibnarkan.. ms tu wat photoshoot for Peraduan Si Comel kat Tesco Selayang.. hehe

nieda said...

masam2 pun tetap comel tau..apa2 pun gud luck

LYaFRINA said...

ololoooo... napeer masyammm jer ni... tp maintain CUTE !!!
xpela mnang @ kalah x kisah.. y pting kt join tu skadar suka2.
mcm asya plok, malu2 kucing2 sbb ramai y tgk.. klakar pon ada..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Zai >> Yer Zai..dia baru baik dr slesma & demam..Tp still batuk2..tu yg x der mood tuh..Mashamm jer kan.. :D


Anje >> Qis x der moood lah aunty..hehe.. ;)

Fieza >> Thx Fieza..Tu lah nk wat cam ne kan..moood murung mai ari tuh.. :)


Chugie >> Thx chugie... Ye kut Qis terkejut tetiba ada plak org lain yg amik gmbr dia..cam artis lah plak..hehe.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Suziey >> Tu lah pasal dh amik dia dr kusi tu baru mood mai..siap tepuk2 tgn..sambil senyum lg..ishhh.. :)


Maszmadi >> Owh ye ker.. Lily pon x tau samada dibenarkan or tidak..lily main bantai jer amik..hehe..


Ena >> tu lah pasal..kompius tetiba ada org lain amik gmbr dia..hehe.. Owh..irfan pemalu yer..hehe..sweet lah c irfan nih.. ;)
Thx yer Ena..!


Nieda >> Thx yer.. :)


Lya >> A'ah..menang kalah adat pertandingan..lg pon masuk contest ni x perlu bayar apa2 pon kan..just suke2..ada rezeki Alhamdulillah.. :)

nza said...

kalu ada rezeki dpt la tu...muka moody la cz br baik demam...kesian....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kak Nza >> yup..btul kak..klu ada rezeki adalah tu kan.. :)