Sunday, June 13, 2010

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest



Hari ni nak join Contest yg dianjurkan oleh mamaeja..Cutest Baby With Hat Contest..Jom kenkawan join Contest ni..Tarikh tutup penyertaan tepat jam 11.59 malam, on 17 June ... Utk Maklumat lanjut Blh klik pada Banner di atas ya..

Gambar yg dipertaruhkan..

Nama Anak : Nur Qistina Olivia
Tatikh Lahir :08.01.2009
Nama Mama : Lily
Email : lily_osman@yahoo.com

Gambar di atas di amik selepas Qis baru abis mandi..Sgt hepi dia di situ..biasanyer agah mcmana pon jarang nk bg senyuman.. :D

Salam kenal Mamaeja..sebenarnyer lily baru mengenali mamaeja menerusi contest ini..so tak banyak yg lily tahu Mengenai mamaeja nih lg..Tapi apa yg lily tahu mamaeja ni mempunyai seorng cahayamata yg sgt comel Nurin Assyura Raudhah..& Mengusahakan perniagaan..Blh lihat dilaman blog beliau di http://jarumjahit.blogspot.com/..byk design yg sgt cantik & comel..

"Wish Me Luck.." ^_^


8 comments :

LYaFRINA said...

GUD LUCK QIS TOMEI...
LUASNYA TERSENYUM... SMPAI BLH NMPAK GIGI TU.. KN SWEET TU.. BIASANYA SSH BENARKN NK TGK QIS SNYUM..

" QIS..KNA SENYUM SOKMO TAU... CUTE+SWEET SGT2 "

Ena said...

heheh..

memg sweet sangat picture tu lily.. betul kata lily jarang dapat tgk qis senyum gembira macam tu.. apa la yg buat dier seronok tu kan!.. heheh

Gd luck..

nza said...

gud luck...umuah...

mamalieyna said...

alahai tayang gigi sungguh si qis ni..hikhik..tomeii..good luck cayang! ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

To Aunty semua Thx ya wish for me..Love u all..Muuahhh... ♥♥

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh kita nak masuk jugak la..
cam bes je
ehehehehhehehe

gud luck lily
sunggoh lucu & mencuit hati gambar qis tu..:-)

[-suziey-] said...

good luck Qis! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rose & Suziey >> Thx Ya.. ;)